Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja juz po USG
Podobno pęcherzyk pękł sam i widać tylko bliznę po nim( niewiem czy to dobrze?) i nie dostalam pregnylu także mamy działać a ze ja jestem osoba problemowa :p to juz mam problem bo co jak on pękł wczoraj a ja muszę na chłopa czekać z roboty na sexik i nie zdarzymy?
-
nick nieaktualnyDziewczyny trochę z innej beczki. Któraś ogarnia kwestie odzywek białkowych? Wiem, ze którejś z was partner ćwiczył.
Zaczęłam niedawno pić odżywkę białkową po treningach, bo mało białka jest w tym co z reguły jem no i żeby oszczędzić mięśnie. Wiele kobiet pije odżywki, nawet tylko po to żeby dbać o stan skóry i włosów. Macie jakieś doświadczenia w kwestiach kobiecych? Żadnych skutków ubocznych itd? Stosuję od 2 tygodni i nic nie zauwazyłam, ale jak to wygląda na dłuższą metę?
Baby, ważne żeby się nie stresować. Jak któreś z was nie będzie miało ochoty, to nie ma sensu na siłę, to najgorsze co może być.
Jajeczko mimo że żyje nawet dzień to jest zdolne do zapłodnienia tylko przez kilka godzin. Żeby nie mieć takich stresów na potem, lepiej przed spodziewaną owulką, bo plemniki w razie co żyją dłużej niż komórka. Jest wiele potwierdzonych badań, że dopiero po potwierdzonej owulce daje małe szanse na zajście. -
Ewko nie mam bladego pojęcia, powiem szczerze
Baby od pęknięcia jest chyba 12h.. ale jak już przed było to take it easy, co miało się zdziałąć to się zdziałało
pleminiki muszą też swoje dojrzeć ponoć..
więc teraz to bym czekała na spokojnie i dla relaksu strzeliłaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:37
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:Właśnie nie było od 3dni bo małżonek tez się stresuje i codziennie nie daje rady ze tak powiem dlatego zbierał siły do potwierdzenia owulki
plemniki w dobrym ph tyle żyją
widzialam nawet wykres gdzie bylo 8 dni przed owu (nie starali sie bo ona miala miec szereg badan) a tu synek powstał -
nick nieaktualnymizzelka wrote:jeżeli w ciągu 7 dni było to dobrze
plemniki w dobrym ph tyle żyją
widzialam nawet wykres gdzie bylo 8 dni przed owu (nie starali sie bo ona miala miec szereg badan) a tu synek powstał
E no 7 dni to bez serduszkowania to byśmy nie wytrzymali:p ale tak od 4dni nie było:)mizzelka lubi tę wiadomość
-
ale szalejecie dziewczyny ;P ja kawy nie piję - lubię tylko jej zapach inka - bleee! a papierosy ... mnie nawet zapach denerwuje
a u mnie znowu się coś zaczyna zmieniać w śluzie ... jak nigdy nie plamiłam tyle po krwawieniu to teraz plamię ... ciągle czuję 'mokro' w gaciach .. a ostatnio myślę żeby zmienić gin bo z moją ciężko się dogadać i w ogóle skontaktować tylko na jakiego?Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa dzizas, że ci się chciało :D zaraz sobie oblukam na temat odżywek nie pomogę a ile płacicie za te zastrzyki pre coś tam na pęknięcie? ja zmieniam gin z kasy chorych na prywatnego i za 2 tyg mam wizyte wlasnie przed owulka i chce go poprosic zeby zrobic mi usg i sprawdzil jak ONA się ma
-
nick nieaktualny
-
Sylwiaśta dzięki za pomysł na sprawdzenie śluzu. Ewa mój mąż bierze jakieś odżywki ale nie wiem co to jest i trochę bym się bała tego brać zwłaszcza że teraz nie mam zbyt wiele ruchu. Co do papierosow to nigdy w ustach nie mialam a kawy też nie lubię no i nie jest dla mnie wskazana bo co chwilę mam anemię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spakowane mam dwie torby w każdej chwili mogę ruszać
ale wolę poczekać do wizyty w środę zobaczę jak mała urosła i dowiem się co nie co
puchne, marudze, stękam i jękam, czuje sie jak stara baba, norma
a mała mnie nie oszczędza, skopie wszystko na swojej drodze
Sylwia prawidlowo bo połowa sukcesu jest zalezna od niego
a wy jak tam? jakies plany na weekend?sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapisałaś go ot tak i on się na to zgodził? Błogosław Panie twojego chłopa
Mój by świat do góry nogami postawił, a by nie poszedł, nie mogę go sama nawet na badanie krwi umówić
Ja siedzę sama, super walentynki m. gra
W sumie to zgadałyśmy się z przyjaciółką więc pewnie razem posiedzimy, bo też bez męża będzie