Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Zapisałaś go ot tak i on się na to zgodził? Błogosław Panie twojego chłopa
Mój by świat do góry nogami postawił, a by nie poszedł, nie mogę go sama nawet na badanie krwi umówić
Ja siedzę sama, super walentynki m. gra
W sumie to zgadałyśmy się z przyjaciółką więc pewnie razem posiedzimy, bo też bez męża będzie
Gra? A w co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa czym w czym trzebaby zapytać Na gitarze w zespole
Wyjeżdża już rano, a chciałam mu placki ziemniaczane upiec, jego strata
A na walentynki kupiłam mu hantle Cały czas się zapiera, ze ćwiczyłby, ale nie ma na czym, a siłownia daleko, drogo itd… Zobaczymymizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno powiem wam więcej, NAWET SAM MNIE PROSIŁ O TO! Bardzo chce swoją Marcelinkę lub Marcela ... trochę go krępuje sposób wykonania tego badania, ale nie marudzi , dziś prosil mnie, bym zadzwoniła go umówić i bęc- środa 15:00
i trochę się boję, bo to taki miesiąc badań, on zrobi te badania ja pierwszy raz idę przed owulką do gina(prywatnie to mam nadzieje nie bedzie marudzil, że chce monitoring zrobic??), potem zbadam też progesteron po owulce, a jakby sie okazalo, że coś nie tak to w nastepnym miesiacu zrobie wszystko lh, tsh itd... kiedys pamietam ze 2 lata wstecz robilam tsh i byl OK, ale wiadomo, mogło się pozmieniać
Ja właśnie się szykuję i spadam do kina na Greya, nie czytałam książek bo nie lubię, to chociaż film obejrzę :D i też idziemy same baby, mama siostra i jej koleżanka )))
papa )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:52
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:No bedzie babski, ale najwyżej przy lampce wina, bo dzieciaczki trzeba pilnować
Już postanowiłyśmy, że nic nie gotujemy, nic nie przygotowujemy tylko się coś zamówi. Poza opieką nad dziećmi to dzień wolny
eee drineczka tam można strzelić sobie co i raz delikatnego i już bd milszy wieczorek a jak przysną maluchy to można przyszaleć -
Sylwuś miłego seansu
i nie martw się na zapas, super masz faceta i że pojdzie bez oporu na badania, naprawdę cud
ale już macie konkretny plan i będzie wiadomo co robić
Ewko hahah no coś ty? i dobrze! ciekawe jak zareaguje na prezent już nie będzie wymówkisylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:no powiem wam więcej, NAWET SAM MNIE PROSIŁ O TO! Bardzo chce swoją Marcelinkę lub Marcela ... trochę go krępuje sposób wykonania tego badania, ale nie marudzi , dziś prosil mnie, bym zadzwoniła go umówić i bęc- środa 15:00
i trochę się boję, bo to taki miesiąc badań, on zrobi te badania ja pierwszy raz idę przed owulką do gina(prywatnie to mam nadzieje nie bedzie marudzil, że chce monitoring zrobic??), potem zbadam też progesteron po owulce, a jakby sie okazalo, że coś nie tak to w nastepnym miesiacu zrobie wszystko lh, tsh itd... kiedys pamietam ze 2 lata wstecz robilam tsh i byl OK, ale wiadomo, mogło się pozmieniać
Ja właśnie się szykuję i spadam do kina na Greya, nie czytałam książek bo nie lubię, to chociaż film obejrzę :D i też idziemy same baby, mama siostra i jej koleżanka )))
papa )M&M -
nick nieaktualnyMizzelko, przeglądał dzisiaj gazetkę z bierdonki i zauważył, że mają tam jakieś hantle, to świrował, że by sobie kupił, ale za lekkie (10kg są)
Kupiłam mu te własnie, zobaczymy
Czuję, że się jutro rano dużo pośmieję
Zdajcie relację jak film, ja czytałam książki, ale ten film mnie jakoś nie przekonuje, a może bysmy się wybrali w niedzielę. Na razie czytam pierwsze opinie znajomych na facebookumizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj stwierdzil ze jak by lekarz kazal Mu zbadac nasieni to by poszedl. W koncu chodzi o nasza przyszlosc. Tylko smial sir ze zamiast gazetki wolalby moja obecnosc ja jutro ide na film, ciekawa jestem co tam bedzie. Ksiazki nie czytalam ...
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny