Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czym mam skłonnosci, na pewno z okresu dojrzewania sporo rozstepow powstalo mi na piersiach. a w ciazy ani jednego.
Brzuch ok, płaski nic mi nie zwisa i nie powiewa od razu spadł, wychodzac ze szpitala juz nie miałam.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ŁYDKI?! Biodra, pośladki i uda to smaruję, ale na łydki bym nie wpadła. Masakra, nienawidze się smarować, a tu kolejna powierzchnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bralam krazek nuva ring, fajna opcja, minimum hormonów walentynka piękna niecierpliwa:) w sumie, to ciekawe co ja bede brac jak mnie sie uda... hormonów nie chce brac bo mam dosc slabe zyly, no chyba ze faktycznie cos z mega małą dawk,ą hormonów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 09:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, mnie po tych cudach ze staraniami antykoncepcja w ogole przestała mnie interesować. Szansa na ciążę bez leków jest bliska zeru. A jakby się udał dzidziuś sam z siebie zanim się zdecydujemy na kolejne leczenie, to tym lepiej... Może po czwartym się zastanowię nad jakąś metodą, gdyby jednak naturalna ciąża się nam przydarzyła po drodze.
-
U nas nie było problemu z zajściem, ja uwazam ze antykoncepcja po porodzie jest jak najbardziej wskazana przy czestym wspolzyciu. Organizm zwyczajnie nie jest gotowy na kolejna ciaze jeszcze. Ja mialam spora anemie, zauwazam niedobory witamin, hormony jeszcze sie nie ustabilizowaly. Jak przyjdzie czas to odstawie antykoncepcje na pewno.
Musze rozwazyc Sylwia ten krążek skoro polecasz, zdecydowanie to wygodniejsze niz tabletki. -
nick nieaktualny
-
U nas to były 2 lata walki o ciążę, więc nie mam obaw... A przy mojej wysokiej prolaktynie i PCOS i bez karmienia piersią owu nie ma, a co dopiero z karmieniem. Wpadka będzie mile widziana w każdym razie, stres leczenia niepłodności mnie ominie
Krążek jest super wygodny, ja tylko musiałam go wyciągać przed stosunkiem. Jeżeli tego nie zrobiłam to robił to mój mężczyzna, twierdząc że go uwiera... Także trochę niesmacznie się robiło na chwilę i szkoda, że nie wiedziałam wtedy, że antykoncepcja w naszym wypadku jest mało konieczna xd. Ale z tego co słyszałam to bardzo mało osób ma ten problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 22:06