Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Ciężarki schowałam sobie pod stołem w kuchni żeby mu rano dać, a ten cwaniak jak spałam to wszystko przeszperał i znalazł. I przyleciał rano uradowany, że coś znalazł, ale czekał aż wstanę Porozpakowywał, złożył, poćwiczył pięć minut, jęzor na wierchu "trochę się spociłem, no ale ciężarków od 10 lat w rękach nie miałem" ;P
Ale chyba mu się spodobało i jest szansa, ze będzie ćwiczył
A jak wasze walentynki?
Jak z tym greyem aż tak to chyba pójdziemy na ten film Ja lubię erotyczne, m. twierdzi, ze nigdy nie oglądał - chyba wtedy to ja za kawalera polsat play specjalnie wykupywałam mu do abonamentusylwiaśta159, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM. mi kupił m.in. fartuszek do kuchni( bo jak robię coś przy czym się idzie pobrudzić zakłądam taki świąteczny z rniferem )z napisem "lepiej całuję niż gotuję"
Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:19
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem, recenzje są kiepskie, może jestem mało wymagająca i jak pokażą kawałek męskiego brzucha i cycka to mi już się podoba
my z P nie obchodzimy walentynek wychodząc z założenia, że kochamy się cały rok wiadomo, buziaczki, całuski, spacerki ale bez jakichś prezentów )))))))
powiem wam, że pierwszy cykl brałam teraz lutkę i takiego @ jak mam teraz to z ... 6 lat nie miałam -
nick nieaktualnyMy też tak zawsze sobie obiecujemy, że nic na walentynki bo szkoda kasy itd, a zawsze i tak coś się kupi.
Sylwia, mnie się wydaje, ze ten film to tak jak książka po prostu niezbyt ambitne dzieło,w książce dialogi na poziomie -2, ciągle te same określenia, w filmie podobno poziom aktorstwa nie powala, ale bez jaj, my przeciętni ludzie nie jesteśmy jakimiś ekspertami krytykami, jak film/książka potrafi wciągnąć to czemu niesylwiaśta159, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:Dzień dobry Ciężarki schowałam sobie pod stołem w kuchni żeby mu rano dać, a ten cwaniak jak spałam to wszystko przeszperał i znalazł. I przyleciał rano uradowany, że coś znalazł, ale czekał aż wstanę Porozpakowywał, złożył, poćwiczył pięć minut, jęzor na wierchu "trochę się spociłem, no ale ciężarków od 10 lat w rękach nie miałem" ;P
Ale chyba mu się spodobało i jest szansa, ze będzie ćwiczył
A jak wasze walentynki?
Jak z tym greyem aż tak to chyba pójdziemy na ten film Ja lubię erotyczne, m. twierdzi, ze nigdy nie oglądał - chyba wtedy to ja za kawalera polsat play specjalnie wykupywałam mu do abonamentu
no ale najważniejsze że zdąrzyłaś opakować hahah pewnie całą noc się zastanawiał co to fajnie że prezent udany na początku na pewno bd ćwiczył ale na dobre na pewno mu to wyjdzie
u mnie mąż nie uznaje walentynek kiedys na początku to byly prezenciki itp.. a teraz ouuhh..
ja tez jestem za takimi filmami hahah -
w ogóle to zacznijmy od tego że w ogóle w kinach jest LIPA.
nie pamiętam kiedy byłam na jakimś dobrym filmie..
a jak juz sie wybiorę to aby rozczarowanie.. :<
no ale już jest atrakcja, gdzies sie idzie, pożre popcorn, wyjdzie do ludzi
coś się dzieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMIZZELKO OJJEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ ALE MI SIE JAPKA CIESZY DO MONITORA ))))) WIĘCEJ TAKICH ZDJĘĆ!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))) no cudowny brzusio
@? była bolesna jak pierwszy dzien, jak zawsze, ale tak obfitej dawno nie miałam, z tym sluzem rozciągliwym aż takie skrz*py lecą... blemizzelka lubi tę wiadomość
-
w miarę możliwości dodam bo momentami szybko zmienia pozycje i ciężko uchwycić
skopie mnie za wszystkie czasy
to pewnie endometrium miałaś duże stąd obfitość... ale w sumie dobry znak, bo w razie co jajeczko ma się w co wtulić na mieszkanko przez 9 miesiecysylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw ogole czym się smarujesz? masz rozstępy? dużo przytyłaś?
ja czytałam składy tych wszystkich kremów ciążowych i jakaś porażka dla mnie, biedne w składniki odżywcze, nawet te z wyższej półki... ja jak mi się kiedyś uda, to będę się smarować olejkiem migdałowym + mocznikiem bo b.dobrze dzialaja przeciw rozstępom, a ja mam pełno rozstępów jeszcze z okresu dojrzewania, więc pewnie popękam jak nie wiem co....