Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    no :D ja tam mojemu greyowi po powrocie do domu strzepałam dupkę :D

Hahah to idę do kina

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahah :D:D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka i jak i jak i jak? :D co gadał na sportowy sprzęt? :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tam film :D ja wczoraj miałam Greya na żywo hahahha :D :D :D
    no co.. 9 miesiąc jeszcze można :D :D chociaż momentami mam wrażenie że go zabije albo zgniotę ahhahah :D

Jaga ponoć można wchodzić do pokoiku :D to czemu nie :D :D

Ewa99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhihihi :D tylko uważajcie wariaci :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D Ciężarki schowałam sobie pod stołem w kuchni żeby mu rano dać, a ten cwaniak jak spałam to wszystko przeszperał i znalazł. I przyleciał rano uradowany, że coś znalazł, ale czekał aż wstanę ;) Porozpakowywał, złożył, poćwiczył pięć minut, jęzor na wierchu "trochę się spociłem, no ale ciężarków od 10 lat w rękach nie miałem" ;P
    Ale chyba mu się spodobało i jest szansa, ze będzie ćwiczył :D

A jak wasze walentynki?

Jak z tym greyem aż tak to chyba pójdziemy na ten film :P Ja lubię erotyczne, m. twierdzi, ze nigdy nie oglądał - chyba wtedy to ja za kawalera polsat play specjalnie wykupywałam mu do abonamentu ;D

sylwiaśta159, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M. mi kupił m.in. fartuszek do kuchni( bo jak robię coś przy czym się idzie pobrudzić zakłądam taki świąteczny z rniferem :P )z napisem "lepiej całuję niż gotuję"
    Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, recenzje są kiepskie, może jestem mało wymagająca i jak pokażą kawałek męskiego brzucha i cycka to mi już się podoba :D

my z P nie obchodzimy walentynek wychodząc z założenia, że kochamy się cały rok :) wiadomo, buziaczki, całuski, spacerki ale bez jakichś prezentów :))))))))

powiem wam, że pierwszy cykl brałam teraz lutkę i takiego @ jak mam teraz to z ... 6 lat nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też tak zawsze sobie obiecujemy, że nic na walentynki bo szkoda kasy itd, a zawsze i tak coś się kupi.

Sylwia, mnie się wydaje, ze ten film to tak jak książka po prostu niezbyt ambitne dzieło,w książce dialogi na poziomie -2, ciągle te same określenia, w filmie podobno poziom aktorstwa nie powala, ale bez jaj, my przeciętni ludzie nie jesteśmy jakimiś ekspertami krytykami, jak film/książka potrafi wciągnąć to czemu nie :D

sylwiaśta159, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie jestem tego samego zdania :))

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Dzień dobry :D Ciężarki schowałam sobie pod stołem w kuchni żeby mu rano dać, a ten cwaniak jak spałam to wszystko przeszperał i znalazł. I przyleciał rano uradowany, że coś znalazł, ale czekał aż wstanę ;) Porozpakowywał, złożył, poćwiczył pięć minut, jęzor na wierchu "trochę się spociłem, no ale ciężarków od 10 lat w rękach nie miałem" ;P
    Ale chyba mu się spodobało i jest szansa, ze będzie ćwiczył :D

A jak wasze walentynki?

Jak z tym greyem aż tak to chyba pójdziemy na ten film :P Ja lubię erotyczne, m. twierdzi, ze nigdy nie oglądał - chyba wtedy to ja za kawalera polsat play specjalnie wykupywałam mu do abonamentu ;D
    hihihi ale fajnie :) to tak jak ja wczoraj do łóżeczka włóżyłam takie wałki zabezpieczające a skubaniec już zauważył... nic się przed nim nie ukryje :D

no ale najważniejsze że zdąrzyłaś opakować hahah :D pewnie całą noc się zastanawiał co to :D fajnie że prezent udany :D na początku na pewno bd ćwiczył :) ale na dobre na pewno mu to wyjdzie :) :)

u mnie mąż nie uznaje walentynek :D kiedys na początku to byly prezenciki itp.. a teraz ouuhh..

ja tez jestem za takimi filmami :D hahah :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle to zacznijmy od tego że w ogóle w kinach jest LIPA.
    nie pamiętam kiedy byłam na jakimś dobrym filmie..
    a jak juz sie wybiorę to aby rozczarowanie.. :<

no ale już jest atrakcja, gdzies sie idzie, pożre popcorn, wyjdzie do ludzi :D
    coś się dzieje :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia a jaka jest @? bolesna?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33nizc7.jpg

po obiedzie :D robi co chce :D

Martoszka, sylwiaśta159, baby1991, Ewa99 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A prosop kina mój chciał juz we wtorek zarezerwowac bilety ale niema miejsc były takie porozrzucane wiec zrezygnowalismy w walentyki isc do kina bo by tam nieszlo nawet palca wsciubic i zostajemy w domu przy winku;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIZZELKO OJJEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ ALE MI SIE JAPKA CIESZY DO MONITORA :)))))) :) WIĘCEJ TAKICH ZDJĘĆ!!!! :))))))))):)))))))))):)))))))))))):)))))))) no cudowny brzusio <3

@? była bolesna jak pierwszy dzien, jak zawsze, ale tak obfitej dawno nie miałam, z tym sluzem rozciągliwym aż takie skrz*py lecą... ble

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w miarę możliwości dodam :D bo momentami szybko zmienia pozycje i ciężko uchwycić :D
    skopie mnie za wszystkie czasy :D

to pewnie endometrium miałaś duże stąd obfitość... ale w sumie dobry znak, bo w razie co jajeczko ma się w co wtulić :) na mieszkanko przez 9 miesiecy :D

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole czym się smarujesz? :) masz rozstępy?:) dużo przytyłaś?:)

ja czytałam składy tych wszystkich kremów ciążowych i jakaś porażka dla mnie, biedne w składniki odżywcze, nawet te z wyższej półki... ja jak mi się kiedyś uda, to będę się smarować olejkiem migdałowym + mocznikiem bo b.dobrze dzialaja przeciw rozstępom, a ja mam pełno rozstępów jeszcze z okresu dojrzewania, więc pewnie popękam jak nie wiem co....

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bio oil, czasami mleczko mixa :)
    najlepszy jest wlasnie olejek migdałowy albo olej kokosowy...

brzuch smarowalam od 3 miesiaca, a moim błędem bylo że olałam uda i łydki, aa teraz jestem jak tygrysek tam ;/

a przytyłam jak na razie 11 kg :D

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja smarowalam tylko brzuch oliwka z Rossmana Babydream, tanio i żadnego rozstepu nie mam :)

nxbhnwz.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ