Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczerze mówiąc to kilka razy pytałam co powiedział, bo nie wierzyłam własnym uszom. Może ruszyło go w końcu to, że pokazałam, że też potrafię tak wszystko olać jak on, jak powiedziałam, że chcę wrócić do tabletek bo nie ma sensu i tak, to chyba w końcu dotarło, szkoda, że dopiero teraz. Ja w razie co mam mnóstwo czasu, kobiety koło 40 się leczą i zachodzą, ale jemu już ucieka. Bardzo bym chciała mieć dzieci z nim, już dawno, ale do tego trzeba 2.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Synevo znam z Krakowa i są ok. Zresztą ja bym się tak nie przejmowała za bardzo - badanie nasienia w większości robi komputer, więc nie ma za bardzo znaczenia które to laboratorium.
Widocznie chciałaś za Was dwoje, a jak odpuściłąś to on się poczuł do odpowiedzialności za chcenie -
nick nieaktualnyDzień dobry
JagodaP, możliwe, on chyba inaczej nie zrozumie
No to tak, oświeciłam go, on oczywiście zaczął kombinować, ale dałam mu się z tym przespać, dzisiaj pogadamy
Tekst: "I co? Ja mam tak sobie(pokazując ręką trzepanie)do szklanki zwalić?" i się wzdrygnął
Czemu wszyscy faceci udają, jakby nigdy tego nie robili?
Jagoda, a jak ty się czujesz? -
nick nieaktualnymam wyniki badania mojego P
wszystko prawie w normie, plemniczki są, dużo żywych, tylko ruchliwość postępową trzeba zwiększyć bo ma 13 % a powinno byc 32 %... ale za to całkowitą ruchliwosc ma ponad 70 % wiec kupię witaminki i zobaczymy za jakies dwa miesiace ale nie jest zle z tymi 13 % bo niektorzy mają 0%... ogolnie wyniki takie:
- okres wstrzemięźliwości 3,5 dnia
- upłynnienie 15 min
- objętość ejakulatu 2,0 ml
- ph 8,5
- barwa biaława
- lepkość prawidłowa
- aglutynacja(?) brak
- liczba plemników w 1 ml 24
- liczba plemników w ejakulacie 48
- ruch postępowy w % 13[-] tu napisane jest że min. 32
- ruch całkowity % 76
- ruch plemn.-brak ruchu 24%
- żywotność (%zywych) 77
- liczba plemników o prawidłowej budowie( w % )4-miesci sie w normie
- liczba komórek liczba komórek w 1 ml spermalogenezy <5
- liczba leukocytów w 1 ml <1
jeszcze w piatek bd wyiki posiewu... moze jest jakas bakteria ktora cos tam obniza : i w ogole nasienie oddal wczoraj a badania robila dzis nie wiem czy to normalne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:17
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laseczki dawno tu nie zaglądałam:)
Ewa99 ja tez swojego wołami ciągnełam na badanie tyle że my mieliśmy laboratorium 10min od domu.
Jeszcze tydzień do @ oczywiście nic mnie nie boli nie kluje i w ogóle nirwana,:p tylko że ten brak czegokolwiek daje mi powody do myślenia,że kolejny cykl zakoncze @. -
nick nieaktualnyO, to dobrze, że się znalazła
Sylwia, inne laboratorium które zrobi takie badania jest 80km od nas - czyli chyba naprawdę wynajmiemy hotel. Mieszkamy na granicy trzech województw i wszędzie daleko ;/
W sumie dla chcącego nic trudnego i to on musi chcieć, ale ja czasami do tego mojego męża nie mam sił, niech najpierw dorośnie.
Baby, brak objawów to tez objaw Nie chcę cię nakręcać, najlepiej staraj się nie myśleć, książka, spacer, czy coś i czas zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 08:34
baby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia, ja się nie łamię, ale odpuszczam po prostu, bo ciężko działać i tryskać entuzjazmem za dwóch. Ale zakończmy temat, bo ostatnio nic tylko wam na męża narzekam
Ale z sukcesów jest to, że na 99,9% mam nową pracę, kazali mi jutro pozostałe dokumenty dostarczyć ;)Nowe miejsce, nowi ludzie, będzie gutmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBranża drzewna jak poprzedni, tylko teraz przez doświadczenie w poprzedniej pracy udało mi się wbić na kierownika działu sprzedaży/zakupu, wiec jest lepiej
Mam nadzieję, że mnie dobrze przyjmą, bo wiadomo jak niektórzy reagują, kiedy ktoś "z zewnątrz" wskakuje od razu na stanowisko
Ale jestem dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:30
sylwiaśta159, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny