Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niiemożliwe, żeby badanie było dopiero dziś, może wyniki dopiero dzisiaj będą, ale na pewno nie całe badanie. Plemniki już by dawno poumierały.
Ewa, gratuluję roboty! Nowa praca to też nowa energia, super
Ja za to na swojego męża ostatnio narzekać nie moge, kochany i cierpliwy jest jak cholera. Może go podmienili?! Szkoda, że nie był taki kiedy wyłam nocami przy kolejnej przybyłej @, albo kiedy się paskudnie czułam na początku ciąży. Ale może dorasta i dojrzewa, w końcu czego ja wymagam od takiego dzieciakaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:26
Ewa99, sylwiaśta159, baba_Jagna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoda, mówisz o mnie z tymi badaniami? No serio mówię, we wtorek o 9:30 oddał materiał do badania a na drugi dzień było badane nawet na tej kartce z wynikami jest napisana data badania!!! i była to data dzień po oddaniu nasienia... Może powinien powtórzyć badanie gdzieś indziej i np morfologia byłaby więcej niż 4 % czyli w dolnej granicy normy i ruch postępowy nie 13 a przynajmniej 32 %.... ?
-
Sylwia tak, do Ciebie. Nie jestem specjalistką, ale z tego co się orientuję to badanie nastepnego dnia jest absurdalne. Po to własnie się oddaje nasienie w laboratorium albo trzeba je dostarczyć natychmiast po oddaniu, żeby je natychmiast badać. Jesli rzeczywiście było robione dzień później to trzeba powtórzyć w jakimś sensownym miejscu, bo te słabe ruchliwości mogą być właśnie z powodu czasu...
Trzymam kciuki Ewa!
Może faktycznie dotarło, w ubiegłym tygodniu wyskoczył brzuszek w końcu. W sumie 17 tydzień to był czas najwyższy. O tym nie pomyslałam, prędzej uwierzyłabym, że faktycznie go podmienili xd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa niczym, ja raz mam zapał i nadzieję, raz się podłamuję i tylko czarne myśli. Sama sobie z tym nie poradzę, więc czekam na jakąś poważną decyzję ze strony m.
Czuję, że @ się w końcu zbliża, więc przebadam sobie najpierw znowu hormony, jak przez ten miesiąc nie podejmie decyzji to zacznę tabsy.
Na 10 lecę z dokumentami, więc idę się ogarniac
-
nick nieaktualnymówi, że badanie bylo robione w ten sam dzien a tylko wyniki pisane były na dzień następny... bo do pol godziny musi byc badanie wykonane, ciekawe ze pol godz to on czekal na sama przyjscie babki... ;/ chyba wysle go jeszcze raz ale gdzies indziej...