Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
otóż to... sąsiad się naśmiewał z mojego ojca że ma dwie córki a wyrośli mu.. jeden na geja a drugi na nieudacznika.. ktory już w wieku 22lat łysieje ostro
ale moj tata zawsze odpyskował że to ich wódkę będzie pić jak chłopaki przyjdą albo słynny tekst koleżanki z forum że nie sztuką jest zrobić chłopca, sztuką jest zrobić dziurkę w dziurce
ja się tam cieszę mocno z córci czekałam na nią bardzo..
tylko zabolało mnie to, te niezadowolenie, jak można w ogóle tak myślec..
nawet w galileo przeprowadzali test która płeć lepiej prowadzi i jest remis
wiadomo że kazdy kierowca, bez względu na płeć będzie dobry jeżeli wsiada do tego auta chociaz raz w tygodniu... a jak usiądze się raz na miesiac to się dziwić że takie cuda sie wyprawiaja na drogach... -
mój Tata żył w domu z 4 kobietami i dał radę najbardziej się tylko kłócił o łazienkę dlatego kupił sobie lusterko przenośne i własny grzebień
Śmiał się zawsze jak się wszystkie szykowałyśmy na imprezę że musi zainwestować w broń bo po takiej Mamusi to będziemy miały branie a byle komu nas nie oddasylwiaśta159, mizzelka lubią tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, a często słyszę, że prawdziwy facet to potrafi zrobić córkę. Mój kuzyn próbował i dopiero za 4 razem mu wyszło Oliwcia była jego oczkiem w głowie, niestety tylko 6 lat. Bóg zabrał mu najkochańszą córeczkę..I jakoś tak się zdarzyło, że 6 lat po jej śmierci pojawiła się Zuzia. wiadomo, że nie zastąpi Oliwki, ale myślę, że chociaż trochę złagodzi ból. Może większość facetów deklaruje, że chce mieć syna, a potem i tak to córuchny sa bardziej kochane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja czekam na poród
Sylwuś oby test był na + ja też się nie nastawiałam a tu szok
powoli ogarniam dom.. przygotowywuje sie, szukam firan do pokoi.. żeby odświeżyć..
bo znając życie będzie multum odwiedzin jak mała przjdzie na świat, a ja wciąż te same firanki mam
-
nick nieaktualnyMizzelko, na pewno babcie zwłaszcza będzie bijatyka na słowa, która z nich ma lepsze babcine rady
ja zatestuję jutro, jeśli nic nie będzie odstawię lutkę i będę czekać na @, jak nie przyjdzie to zrobię jeszcze raz test a jak przyjdzie, wiadomo...
w ogóle, jak masz na imię i ile masz lat? ja jestem jak w nicku Sylwia i będę miała w tym roku 22 lata:)mizzelka lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Jestem tu nowa i mam nadzieję, że mogę się dołączyć do waszego forum Rocznikowo się dopasowałam, bo 92`... Z utęsknieniem czekam na dzień kiedy nie przyjdzie @. Jednak co miesiąc jestem zawiedziona.. No cóż, lekarz powiedział, że do roku czasu mogą trwać starania...
Jestem dobrej myśli, że w tym miesiącu się uda!" Prawdziwe szczęście jest wtedy , kiedy potrafimy się cieszyć małymi rzeczami. " -
Klaudziaa wrote:Witajcie
Jestem tu nowa i mam nadzieję, że mogę się dołączyć do waszego forum Rocznikowo się dopasowałam, bo 92`... Z utęsknieniem czekam na dzień kiedy nie przyjdzie @. Jednak co miesiąc jestem zawiedziona.. No cóż, lekarz powiedział, że do roku czasu mogą trwać starania...
Jestem dobrej myśli, że w tym miesiącu się uda![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny