Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatu wszystko będzie dobrze!
ja się żegnam na dzisiaj zmykam do mężusia bilans na dzisiaj taki, że @ dalej nie ma.
się zastanawiam czy to nie jakieś zapalenie czasami, nigdy mi się @ nie spóźniała, ale nic nie boli, nie piecze. jedyne co to byłam dzisiaj już 10 razy w toalecie… goni mnie co godzinę, nasiusiam najwyżej tyle co chomik i jest spoko, ale znowu tylko na chwilę
rano testuję, więc trzymajcie kciuki za mnie i za test(żeby nie okazał się zepsuty jak ten dzisiaj)
dobrej nocy -
nick nieaktualnytak sekret )
kupilam sobie 1 test ciazowy o czulosci 10 i 5 zwyklych w superpharm byla rzekoma promocja, rzekoma bo chwile pozniej taki sam ten o czulosci 10 w carrefourze znalazlam za 10,99 a w superpharm byl za 14,99 i szczerze to tez boje sie zrobic. poza tym zawet na ten super czuły chyba za wczesnie
ewus papapa:))
)
młoda a gdzież to byliście? -
A byliśmy się przejechać do Krakowa :)Powspominać jak to było w podróży po ślubnej (krótkiej bo tygodniowej, na miesiąc miodowy nie było co liczyć, ale dobry był chociaż tydzień). No i wróciliśmy do miejsc które oglądaliśmy razem te prawie 3 lata temu
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywedług ovu za 6 dni, to byłby mój 32 dc cykle mam 29-33 dniowe.
Nie wytrzymałam.... zrobiłam ten test strumieniowy, wykrywa 2-3 dniową ciążę i JEST!! Piękna JEDNA czerwona kreseczka... może za wcześnie, albo pewnie w ogole nie jestem w ciąży ...
(((( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:julka no ale jednak spadła i nie utrzymuje sie zbyt wysoko... (( ale przynajmniej wiem ze owulke mam nie ok 14 a 19 dc .
Julka ale cieszyysz się na pewno z rzyganka?
haha no z tego wczorajszego bardzo się cieszyłam bo był naprawde przyjemny
Jak tam Ewa twój test?!
Sylwiasta i tempka znowu w górę ! czekam razem z tobą 5 dnisylwiaśta159 lubi tę wiadomość