Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
Ewa trzymam za Ciebie kciuki!
Sylwiaśta nie bój się o tempke nie spadła bardzo :* moja Fasolka dzis mi pierwszy raz powiedziała "leć do łazienki bo będzie źle" ale było nawet nawet bo wczesniej jadłam kisielek i było o dziwo super jesli moge tak to nazwac szybko szybko i słodko -
nick nieaktualny
-
haha no nie wiem w 1 ciazy ryczałam ze rzygam..;/ bo mam wrazenie ze sie zaraz udławie udusze nie wiem co jeszcze a po kisielku jestem zadowolona galaretkowato i nie musiałam ust płukać po 1000 razy zeby sie tego swinstwa z ust pozbyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatu może inni w to nie wierzą ale ja wierzę. Czytałam kiedyś książke w której było napisane że 90 % zmartwień w ogóle nie dochodzi do skutku! Zastanów się, na pewno dostrzeżesz że faktycznie tak jest poza tym
JESTEŚMY TYM, O CZYM MYŚLIMY.
Jeśli będziesz negatywnie myślała to tylko złe sytuacje beda cie spotykac, TRZEBA MYSLEC POZYTYWNIE
jajniki i macica wzrowiuśkie więc może to tylko jakiś maleński problem który trzeba po prosru zdiagnozować i szybciutko wyleczyć, ot nic groźnego ) Gdyby było to coś groźnego na pewno lekarz miałby jakieś podjerzenia, o których by Ci powiedział.
Buźkam CięEwa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny