X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :) co tu nowego jakieś zielone kropki?

Ja dojechałam do domku tłukłam się zatłoczonym PKP intercity... Teraz czeka mnie tylko zrobienie koszyczków na jutro i wreszcie walnę się do łóżeczka :)

nxbhnwz.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka wrzuć na luz :) Olewaj go teraz niech wie ze przesadził :)
    zaręczeni jesteście czy też się "nie poczuwa" do założenia rodziny? :*

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma zadnych zielonosci...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    Lenka wrzuć na luz :) Olewaj go teraz niech wie ze przesadził :)
    zaręczeni jesteście czy też się "nie poczuwa" do założenia rodziny? :*
    nie ale to to tam chuj ja sama mowilam ze nie potrzebuje jakiegos pierscionka klekania itp juz jeden kiedys klekal a potem lezal pod moja przyjaciolka

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O lenka mój to co miesiąc mówił że tylko czeka do 23 (wtedy @ miała przychodzić) to mu kamień z serca spadnie.!

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/ ... jak zareagowal na wiesc ze @ przyjdzie za rok

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to "przyjaciółka" niezły numer odwaliła widzę ;/
    nie martw sie :) głowa do gory :* Ty masz postanowienie miec Baby i bedziesz miec :* Jego gadanie wpuszczaj i wypuszczaj :* gdybym miala słuchac swojego to chyba bym na łeb dostała :P

lenka123321 lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka123321 wrote:
    :/ ... jak zareagowal na wiesc ze @ przyjdzie za rok

Widać, że jest wystraszony, chce żeby dziecko miało wszystko w życiu.
    Pewnie też trochę boi się że cały ciężar utrzymania rodziny będzie spoczywał na nim teraz.
    Ale widzę że bardzo się cieszy, i drży o mnie tak jak ja o maluszka.

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eĥ ja juz sama nie wiem co o tym myslec

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci tak, mój jak miałam robic test 17 marca to dobrze wiedział ze poranek bedzie dla mnie decydujący (rozmawialismy o tescie pół nocy). Ja wstałam o 7:30 bo juz spac nie mogłam z nerwów on smacznie sie przekładał na 2 bok, ja zrobiłam wyszły II krechy a on co? wstał zjadł zrobione wczesniej przeze mnie sniadanie uszykował sie do pracy pojechał ani be ani me o tescie nie zapytał sie nic! dopiero wieczorem zauwazył ze cos jest nie tak bo kolacji nie ma ani nic ja wykapana w łozku i na wyjebce. Jak mu powiedziałam to sie usmiechnal ale po chwili poszedl napic sie piwa, a dopieero na drugi dzien mnie na rekach chcial nosic.. a pozniej jak głupia trapiłam sie ze "a moze jednak tego Bobo nie chciał?"

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten jego tekst mnie dojebal... nie strasz mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on ze co z twoja szkola... kurwaaa chocbym miala w biedronce na kasie siedziec to mi to kolo dupy lata

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on prowadzi swoj / biznes / powiedzmy nie bede sie wdrazala w szczegoly... i on z tekstem... za co zyc bedziemy jak zrezygnuje ze szkoly..... yy. moze do normalnej praxy poziesz?? slowem sie juz nie odezwal no i zaczal przepraszac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja z tego tytulu ze sie ucze dostaje poeniwdze, renta po rodzicach

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to u mnie zupełnie inaczej, mój dowiedział się poprzez SMS :) wysłałam mu fotkę testu, bo pokłóciliśmy się na noże dzień przed. Uważał że 11dpo to i tak za wcześnie na test, nic nie wyjdzie i znów będę na wszystkich obrażona.
    Myślę że jak zobaczył zdjęcie przeżył lekki szok, ale cieszył się ogromnie.
    Kupił odrazu malutkie skarpeteczki, chodzi teraz ze mną na wszystkie wizyty u lekarza. Założył fundusz na dziecko, mam już wyrobioną kartę do konta z pieniążkami na lekarzy, rzeczy dla dziecka etc. Szuka nowego mieszkania bliżej mojej uczelni, żebym mogła wpadać karmić małego. Całej rodzinie i znajomym chwali się zdjęciami USG :)
    A jak będzie syn to chyba pęknie z dumy !

Ewa99 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • Jula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka moze boi sie pierwszych miesiecy z Dzieckiem co ?:*
    WIesc o ciazy duzo zmieni nie tylko w twoim ale w waszym zyciu bo bedziecie juz złaczeni Dzidziusiem, nie obawia sie ze chcesz tylko dziecka i nagle cale zainteresowanie z Niego zejdzie na Małego? :*
    Niestety takie jest Meskie myslenie, bylem ja całę zainteresowanie było skierowane na mnie, po porodzie bedzie Dziecko dziecko dziecko, nie ty bo dziecko.

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • la Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój 13 albo 14 cykl starań.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    to u mnie zupełnie inaczej, mój dowiedział się poprzez SMS :) wysłałam mu fotkę testu, bo pokłóciliśmy się na noże dzień przed. Uważał że 11dpo to i tak za wcześnie na test, nic nie wyjdzie i znów będę na wszystkich obrażona.
    Myślę że jak zobaczył zdjęcie przeżył lekki szok, ale cieszył się ogromnie.
    Kupił odrazu malutkie skarpeteczki, chodzi teraz ze mną na wszystkie wizyty u lekarza. Założył fundusz na dziecko, mam już wyrobioną kartę do konta z pieniążkami na lekarzy, rzeczy dla dziecka etc. Szuka nowego mieszkania bliżej mojej uczelni, żebym mogła wpadać karmić małego. Całej rodzinie i znajomym chwali się zdjęciami USG :)
    A jak będzie syn to chyba pęknie z dumy !
    zazdroszcze

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ja juz nie mam ani jednego USG bo po szoku zaskoczył radoscia i do pracy zabiera i sie chwali i przypina na tablicy przy biurku ;/

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co on mysli... teraz mam to w dupie... niech sie do mnie nie odzywa bo mu leb urwe

‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ