Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaha, rozbraja mnie twoje podejście do teściów masz z nimi tak ciężko, ale fajnie z tym sobie radzisz
ja robię malutko na świeta, bo jesteśmy tylko we 2 jutro na śniadaniu, potem idziemy do pracy, wracamy w nocy, więc wstaniemy koło południa w poniedziałek… wtedy na chwilę po rodzince objeździć i tyle z tych świąt…
święconka gotowa, ugotuję trochę żurku, jakąś sałatkę, rybki, jajka i starczy
muszę mojego z łóżka wywalić, śpi już ponad 12 h! jak wczoraj wam pisałam, ze zasypia na kanapie, to przed 22 tylko wszedł pod prysznic i kulnął się do łóżka… a ja już latam od 6:30… niesprawiedliwe życie z tymi dziadami -
nick nieaktualnya w dupie mam tych troli, byleby mi sie do zycia nie wpieprzali a bedzie ok, trolica cos komentuje ale staram sie miec to w nosie, ale jak mam tam jechac to jak na sciecie... taka ta baba glupio mądra jest jakby wszystkie rozumy pozjadała... noo to musial byc baardzo zmeczony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahahahaha Ewa mam tak samo gadam i gadam, ze w pewnym momencie ja się zastanawiam, po co ja dre tą japę
ale mój zawsze bierze wine na siebie xD
hej kobietki Madzia, trole są i będą, ale zmienicie nastawienie do siebie albo musicie się olać i tak jak ci mówiłam, jak bedzie dla ciebie nieprzyjemna spytaj co jej zrobilas ze musisz wysluchiwac jej glupio mądrych uwag?
Ona tez dla ciebie nie jest idealna a jednak powiedz ze nie prawisz jej uwaglenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka, co do temperatury, to ja się będę upierać, że owulka była dopiero w 28dc. Więc spokojnie, zatestuj ponownie za parę dni.
Wesołych świąt dziewczyny! Oby te cykle były naszymi ostatnimi, a śmigus był mokry:)lenka123321 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Witam jej ale musialam nadrobic:) az nie wim co.mam.pisac na pewno wszystkim nam sie uda co do tesciow moi sa daleko wiec czesto sie nie widujemy a nawetjesli to sa dla mnie mili:)z moim s. Tez klotnie nie maja sensu on zawsze ma racje... a foszyc sie nie umiem bo on sie zachowuje po wymianie zdan jakby nic sie nie stalo... co do mnie biore clostilbegyt na ovu i zobaczymy w czwartek wizyta u gin. Zycze wam pogodnych swiat mniej nerwow nowych fasolek i zdrowka dla obecnych:*
lenka123321, la lubią tę wiadomość
-
Moja temperatura oszalała i zamiast spaść, to wzrosła! Idę moje drogie do teściów na śniadanko wielkanocne;0 wesołych świąt!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczko ale my Ciebie tutaj chcemy!
Witajcie tak w ogole my już wróciliśmy do domku Madzia la moze miec rację z tą owulką czekamy jeszcze a ja juz sie ciesze bo juzz 5 dc i coooraz blizej bo mozliwej owulki :)) jeszcze czekam na testy z allegro i działamy a jak z tempka i testami sie nie uda t bedziemy probowac bez niczego, 0 tempki 0 testow, pelen spontan...
buziale:) -
Trzymam kciuki:) ja tez juz po wszystkim goscie poszli pozmywane naczynia i teraz mg sb poleniuchowac:) moj jak zwykle cos robi przy koputerze a ja odpoczywam. Jejku boje sie talej wizyty u gin mam nadzieje ze wszystko bd dobrze... mam pytanie czy ktoras z was brala kiedys ten closilbegyt?