Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieżki temat, kazda zachowała by sie inaaczej, załamała ale myslała co dalej mozna poczac :* miejmy ndzieje ze Nasze Maluszki będą zdrowiusie :*
lenka123321, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobrze, że nie tylko ja mam takie dylematy... bo nie wierzę, że każda mysli, nawet jak będzie bardzo chore to dam rade itd... a niestety decydując się na dziecko, trzeba mieć swiadomość, że nie wszystko może być tak, jak byśmy sobie tego życzyły
-
nick nieaktualnyno niesttey, zawsze jest to ryzyko
w ogóle tak sobie rano myślałam, że w boże narodzenie cieszyliśmy się, że to nasze ostatnie "samotne" święta, że za rok będziemy już w 3... to już się nie uda, ciekawe czy na następne wielkanocne chociaż będziemy w 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka jak humorki? ja licze sie z tym i mysle ze nie bede miala jakiegos wielkiego problemu bede sie starala zrobic wszystko zeby bylo jak najlepiej ale licze sie z tym ze moje dziecko moze byc chorw... moj s. ma maloocze wiec licze sie z tym ze moje bobo tez moze cos miec choc mam nadzieje ze do tego nie dojdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylenka, trzymam kciuki :* tempka ładnie odbiła
ja tak jakoś straciłam motywację, nie wiem czemu, jak myślę o seksie to... to już wole nie myśleć. nie chce mi się wcale. a bez seksu to dzidzi tez nie będzie...
a niedługo będzie owulka. może jak będziemy pościć do owulacji to nabiorę ochoty a m. mocnych żołnierzyków -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Jak tam święta? U mnie mogło być dość wybuchowo... Przez przypadek zapomniałam wyłączyć piekarnika w sobotę gdy wychodziłam do kościoła no i moja babcia próbowała sama go wyłączyć. Jako ze jej się nie udało to po mnie zadzwoniła, całe szczęście że przyjechałam. Babcia zamiast wyłączyć piekarnik to włączyła wszystkie kurki od gazu. W domu było już dość porządnie czuć gazem a mnie później sporo czasu bolała głowa...
A tak w ogóle... Jeśli mam podejrzenie że zaraziłam się ospą to starania o maluszka lepiej odłożyć no nie? Jest jakiś test który wykrywałby obecność hiper wirusa VZV? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarlena a kiedy mogło dojść do zarażenia? ospa wietrzna rzekomo inkubuje się do 3 tygodni, więc myślę, że jeśli po tym czasie się nie rozchorujesz to nie ma obaw dla bezpieczeństwa miesiąc, więc warto opuścić jeden cykl, ciążą i choroba to mogłoby być zbyt duże obciążenie dla organizmu
te nasze babcie już tak mają...
byłam akurat u rodziców w sobotę jak babcia gotowała żurek (na płycie indukcyjnej), jak zaczął się gotować i kipieć to babcia zapomniała co ma po kolei robić. efekt tego taki, że ścierałam żurek z całej kuchni, w święta w odstawianie szafek się rodzice nie bawili, ale będą musieli, bo trzeba dobrze posprzątać koty cały weekend chodziły i lizały im podłogę :p
Marlena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynooo to tylko się cieszyć Marlena, że nic się nie stalo!
lenka, jak do jutra @ nie przyjdzir to też uważam, że powinnaś zrobić hormony, choć owulka u Ciebie naprawde mogła mieć miesjce troszkę później.. :*
a w którym mcu ciąży można zrobić takie badanie genetyczne, jaką daje pewność, jak wygląda? -
nick nieaktualny