Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Dziewczyny ale sny...

Ja miałam dzisiaj piękny sen (w końcu nie jakiś porąbany jak do tej pory
) 
Śnił mi się nasz skarbuś, właściwie jego oczka bo reszty mało co było widać...
Piękne je miał, po mężu dwukolorowe a po mnie wielkie

Zazdroszczę
to musiał być piękny sen i pięknie nastroił 
terka lubi tę wiadomość
-
Terka i taki sen to ja rozumiem
terka lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Chyba czas do sklepu się zebrać
muszę zaplanować jakąś zupkę i obiadek, coś na ruszt kupić
w ogóle wczoraj tak miałam ochotę na zupę krem, że zrobiłam ją (geniusz) na wodzie
nie zrobiłam wywaru
nie wiem jak mogłam zapomnieć.
terka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam; ) obudziłam sie po 7 i jeszcze chwilę chciałam poleżeć ale zasnęłam. Coś mnie dzisiaj znowu brzuch boli, kłuje kłucie w jednym miejscu. Ale też bardziej płaski jest

Muszę męża wyciągnąć zaraz do Rossmana i do tego biura podróży podjedziemy. Ppsciemniam ze się źle czuje, wymiotuję itd. Żeby tylko całość kasy oddaliLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam; ) obudziłam sie po 7 i jeszcze chwilę chciałam poleżeć ale zasnęłam. Coś mnie dzisiaj znowu brzuch boli, kłuje kłucie w jednym miejscu. Ale też bardziej płaski jest

Muszę męża wyciągnąć zaraz do Rossmana i do tego biura podróży podjedziemy. Ppsciemniam ze się źle czuje, wymiotuję itd. Żeby tylko całość kasy oddali
W razie czego lekarz mógłby chyba wystawić przeciwwskazania?
Ja też mam płaski ale czuje takie coś dziwne w macicy, nie wiem co to ale raczej nie, że coś jest nie tak tylko, że coś tam rośnie
-
alex0806 wrote:Tak, napisał mi w mailu że może mi wystawić zaświadczenie. Idziemy dzisiaj się zapytać co i jak. Oby nam nie powiedzieli, że za późno rezygnujemy, jak wycieczka za 3 tygodnie.
Nie no, chyba jest i tak wcześnie. -
Alex na pewno Wam kasę oddają, albo coś innego zaproponują
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
No niestety, nie możemy nic zrobić. Wg ubezpieczyciela ciąża nie jest powodem rezygnacji, nie dostalibyśmy zwrotu kosztów. Jedynie jakbym była w szpitalu. Także wstępnie nadal lecimy. Lekarz kazał uważać na kostki lodu, wodę niebutelkowaną. Zaleci pewnie jakieś probiotyki. Bo co do podróży samej w sobie nie ma przeciwwskazań, tylko mi napisał, że kierunek budzi wątpliwości, bo turyści często łapią infekcje układu pokarmowego.
Najlepsze jest to, że od kwietnia zmieniły im się warunki ubezpieczenia i wtedy zaświadczenie od lekarza jest przeciwwskazaniem. A my mamy jeszcze stare warunki...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:No niestety, nie możemy nic zrobić. Wg ubezpieczyciela ciąża nie jest powodem rezygnacji, nie dostalibyśmy zwrotu kosztów. Jedynie jakbym była w szpitalu. Także wstępnie nadal lecimy. Lekarz kazał uważać na kostki lodu, wodę niebutelkowaną. Zaleci pewnie jakieś probiotyki. Bo co do podróży samej w sobie nie ma przeciwwskazań, tylko mi napisał, że kierunek budzi wątpliwości, bo turyści często łapią infekcje układu pokarmowego.
Najlepsze jest to, że od kwietnia zmieniły im się warunki ubezpieczenia i wtedy zaświadczenie od lekarza jest przeciwwskazaniem. A my mamy jeszcze stare warunki...
To trochę słabo... A nie ma komu odsprzedać tej wycieczki? -
alex0806 wrote:No niestety, nie możemy nic zrobić. Wg ubezpieczyciela ciąża nie jest powodem rezygnacji, nie dostalibyśmy zwrotu kosztów. Jedynie jakbym była w szpitalu. Także wstępnie nadal lecimy. Lekarz kazał uważać na kostki lodu, wodę niebutelkowaną. Zaleci pewnie jakieś probiotyki. Bo co do podróży samej w sobie nie ma przeciwwskazań, tylko mi napisał, że kierunek budzi wątpliwości, bo turyści często łapią infekcje układu pokarmowego.
Najlepsze jest to, że od kwietnia zmieniły im się warunki ubezpieczenia i wtedy zaświadczenie od lekarza jest przeciwwskazaniem. A my mamy jeszcze stare warunki...
Ale bezsens...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
ALex to troszkę kiepsko .. zelaszCza ze 3 tyg to krótki okres żeby kogoś znalesc na last minet .. No ale trzymamy kciuki żeby się udało ...kurczę kiszka trochę nie mogło wam się udać miesiąc później akurat na wycieczce ;p No ale nie ma co tego rozdrapywać zdrowie dzidzi kest najważniejsze .. z drugiej strony lekarz nie powieodzial nie nie możesz , tylko uważaj na kilka rzeczy i tez to nie jest pełna lista tylko kilka dosłownie rzeczy
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
No tak, lekarz mi lecieć nie zabronił ani nic. Tylko żeby uważać bo kierunek ten sprzyja pokarmowym infekcjom. Będę sobie probiotyk brała na pewno. Nawet już zacznę. Na razie czuje sie dobrze a to w sumie ostatnia szansa żeby pojechać gdzieś tak daleko razem... Nie chce myśleć negatywnie. To ma być super czas wakacji o ciąży a nie nerwy i stres
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No wlasnie. Macie wypoczac a nie sie stresowac. Ja brzuch mam plaski, ale za to leze z mdlosciami mega.
-
Hej dziewczyny

Alex ale głupia sytuacja, to powinno być normalne że jeśli byś miała zaświadczenie o niemoznosci wyjazdu to powinni oddać całą kasę... Ale wiadomo jak to jest
zapytaj jeszcze o te l4, może wtedy się uda 
Ja dziś w pracy siedzę
mam być do 17 15 ale tak mnie jajnik kłuje że myślę żeby się zwolnić z pracy i lecieć męża wykorzystać
najwyżej w piątek posiedzę dłużej w pracy bo mąż ma na popołudnie wtedy
napisałam do szefa czy mogę iść o 15 ale chyba się obraził i nie odpisuje 
Jeśli się uda zwolnić wcześniej to pojedziemy z teściową na grilla do moich rodziców
będzie ciekawie 
Edit. Dziś kończę szybciej, szef się zgodził
pisze do męża żeby się szykował 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 13:21
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

Alex ale głupia sytuacja, to powinno być normalne że jeśli byś miała zaświadczenie o niemoznosci wyjazdu to powinni oddać całą kasę... Ale wiadomo jak to jest
Ja dziś w pracy siedzę
mam być do 17 15 ale tak mnie jajnik kłuje że myślę żeby się zwolnić z pracy i lecieć męża wykorzystać
Jeśli się uda zwolnić wcześniej to pojedziemy z teściową na grilla do moich rodziców
będzie ciekawie 
Moja tesciowa wczoraj dzwonila do meza i meczyla ;p ehhh masakra. Z reszta dziwi mnie, ze takie parcie miala na dziecko a odezwala sie pozno :p Tesciu non stop do mnie i do meza pisze, dzwoni
ma swira juz na punkcie wnuka.
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

Ja dziś w pracy siedzę
będzie ciekawie 
Edit. Dziś kończę szybciej, szef się zgodził
pisze do męża żeby się szykował 
O proszę cos tu się będzie działo
Moj mąż właśnie na popołudnie wyszedł także ten, mam 2 książki
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Moja tesciowa wczoraj dzwonila do meza i meczyla ;p ehhh masakra. Z reszta dziwi mnie, ze takie parcie miala na dziecko a odezwala sie pozno :p Tesciu non stop do mnie i do meza pisze, dzwoni
ma swira juz na punkcie wnuka.
Ludzi nie przewidzisz...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm