Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 1 maja 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    oooo :D kiedyś oglądałam "gwiazdy lombardu" i koleś sprzedawał drzwi wymalowane :P jakiś tam obraz był, może artystą zostaniesz :D

Też czasem to oglądam :D
    Mogę jedynie stworzyć nieład artystyczny ale do artysty to mi daleko :D

Starania o drugie dziecko.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Też czasem to oglądam :D
    Mogę jedynie stworzyć nieład artystyczny ale do artysty to mi daleko :D

oj tam oj tam :D tylko artysta ogarnia chaos :D hahaha tak powtarzałam mamie :P ale sławną artystką nie jestem :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 1 maja 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja wyglądałam tak na co dzień :P rano było ok ale po chwili bum :P

Ty kochana masz przynajmniej usprawiedliwienie a ja...:D

Starania o drugie dziecko.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale teraz dopiero :) a rok temu? Miałam ochotę się pochlastać :P ale wydaje mi się, że wtedy coś mi się z hormonami podziało bo jak odstawiłam i się unormowało to moment i cm spadły i waga.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w środę zapytam lekarza co z tymi wzdęciami zrobić; p jak wejdę do gabinetu z moimi pytaniami to wyjdę po godzinie co najmniej ;p
    Ja zasypiam ale jeszcze chociaż z godzinę posiedzę. Bo później się obudzę w środku nocy i po spaniu będzie.
    Jak będę musiała odwołać ten Egipt to będzie nam obojgu przykro. Tyle przygotowań, nastawiania się. No ale może się uda coś w tym samym czasie ogarnąć gdzieś w jakimś spa albo nad morzem :) zobaczymy. Dziecko najważniejsze. Nie po to sie tyle staraliśmy żeby złapać w Egipcie jakaś bakterie i stracić dziecko albo chore urodzić... jakieś radioaktywne komary itd też nie są bezpieczne. To Afryka w koncu

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba muszę znów zrobić listę pytań bo ja zawsze o czymś zapomnę :P

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli Alex ale brzuszki :) super

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też brzuchol wysadzilo :o

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż :D hehehee ;D

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/2e8550a33cb0.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/a11a4f5b5958.jpg.html

Mari92, terka lubią tę wiadomość

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że się wyswietli

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyświetlił :) Pokaźny :D

Martusiaa lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :D Ale miałam sen dziewczyny... Ja pierdziu :D mi się takie głupoty ostatnio śnią, że masakra.

A brzuszek dziś zgubiłam :D pewnie w ciągu dnia dalej troszkę wydmie mnie ale już nie tak :) może dlatego, że pogoda odrobinę ponura? I nie taki skwar? Ja chyba wielbłądem jestem bo wodę zatrzymuję ciągle :P

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia pokaźny brzusio :)
    Alex, Seli Wasze też całkiem spore hehe. ale to dobrze, tyle czekania. Było warto :)

Dziewczyny, a jaki ja dzisiaj miałam sen. Śniło mi się, że urodziłam bliźniaki i były takie malutkie. urodziłam już w sierpniu (miesiąc prędzej niż planowany poród) i nic nie miałam dla tych dzieciaczków kupione. Ubranek,, pampersów, nic. Obudziłam się cała wystraszona.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś miałam kiepską noc mała wczoraj mało jadła i w nocy była chyba głodna bo ciągle się budziła na wodę aż w końcu o 3 dałam jej mleko i spala do 7..Ale z nami

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Martusia pokaźny brzusio :)
    Alex, Seli Wasze też całkiem spore hehe. ale to dobrze, tyle czekania. Było warto :)

Dziewczyny, a jaki ja dzisiaj miałam sen. Śniło mi się, że urodziłam bliźniaki i były takie malutkie. urodziłam już w sierpniu (miesiąc prędzej niż planowany poród) i nic nie miałam dla tych dzieciaczków kupione. Ubranek,, pampersów, nic. Obudziłam się cała wystraszona.

To lepszy niż mój :D Mi się śniło, że laska w samych majtkach z cycami na wierzchu przyszła nam pralkę naprawiać... A ja do niej, że jest brzydka i nawet trójkąta nie można z nią zrobić :D hahaha

A brzuch mi dziś uciekł :P jest niemal płaski. Za to czuje jakby coś się tam w macicy działo :) Może się rozrasta mi mój potwór :D

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje sny w ciąży to masakra :P

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiaa wrote:
    Moje sny w ciąży to masakra :P

Dawaj :D

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziewczyny widze, że każda miała dzisiaj jakiś sen :-)
    Seli twój rzeczywiście gorszy niż mój. Ale to tylko sny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 08:51

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sny... :D

Ja miałam dzisiaj piękny sen (w końcu nie jakiś porąbany jak do tej pory XD ) :D
    Śnił mi się nasz skarbuś, właściwie jego oczka bo reszty mało co było widać... :)
    Piękne je miał, po mężu dwukolorowe a po mnie wielkie <3 :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
‹‹ 1024 1025 1026 1027 1028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ