Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No ja bym odgryzła łeb :D z resztą ja zaborcza o swoje jestem, nawet o te zakundlone bestie :P a jak ktoś tyka tematu mojego męża czy już dziecka to... łoo :P hahaha nie miałabym oporów by zabić - psychopatia :D

Ale to nie psychopatia a norma przecież (a moze psychopatia zrobiła sie norma? :P )
    Jak ktoś na mojego męża zaczyna cokolwiek mówić złego i próbuje (tylko próbuje) obrazić - też zaraz wyskakuje z pyskiem :P
    Wiec albo to norma albo mamy dwie psychopatki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:30

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja czytałam o sałacie, że najwięcej i najczęściej tokso jest przez niemyte owoce i sałatę na kanapkach :P A kotom sprzątam jak męża nie ma - w sensie kupe wynoszę bo bym w smrodzie umarła ;P bo pierwszy moment jest okropny :P hahaha ale ręce myje, mam antybakteryjne mydło ;P i przecież nie robię tego gołą ręką, więc liczę, że nie umrę od tego :D
    No właśnie ja gdzieś czytałam że najbardziej niebezpieczne są te odchody które sobie poleżą kilka dni w kuwecie :) no ale błagam, chyba to logiczne że od razu trzeba sprzątać jak kot narobi :D A nie kisic kilka dni :P

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    No właśnie ja gdzieś czytałam że najbardziej niebezpieczne są te odchody które sobie poleżą kilka dni w kuwecie :) no ale błagam, chyba to logiczne że od razu trzeba sprzątać jak kot narobi :D A nie kisic kilka dni :P

Wiesz kto co lubi :P :D :D
    Ale fakt trzymać kilka dni jakiekolwiek odchody jest dość... Ciekawym podejściem do sprawy :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ale to nie psychopatia a norma przecież (a moze psychopatia zrobiła sie norma? :P )
    Jak ktoś na mojego męża zaczyna cokolwiek mówić złego i próbuje (tylko próbuje) obrazić - też zaraz wyskakuje z pyskiem :P
    Wiec albo to norma albo mamy dwie psychopatki :P

moze to już norma :D oj ja miałam różne jazdy, bo w rodzinie mój Jacek nie pasował - taka dziwna moja rodzina bo on student politechniki, a potem bo zarabiał w branży odpowiedniej no i tak im się to nie podobało i nie podoba :P gól tak zwany skacze to i potrafiłam być bardzo dosadna :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Wiesz kto co lubi :P :D :D
    Ale fakt trzymać kilka dni jakiekolwiek odchody jest dość... Ciekawym podejściem do sprawy :P
    No dokładnie :P A może ktoś lubi i co? Oby tego nie musiała potem sprzątać ciężarówka :D
    Boziu ja już dreptam do domu :D jak dorwe męża to zamiłuje :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę zbierać kupy mojego psa na spacerze. Ale od razu po powrocie szoruję ręce. I co odrobaczylismy jak tylko sie o ciąży dowiedzieliśmy. Toxo robię juz w poniedziałek bo mi rodzinna zapisała. A na wizycie zapytam o jakieś szczepionki i inne cuda do tego Egiptu.
    Ale jestem dobrej myśli; ) dzidzia na pewno sie rozwija bo mnie tez mdli. Rano miałam zjazd. Ale później byłam mega głodna po tym bieganiu po sklepach. Takie napady glodu mam ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nie wyobrażam :P moje koty załatwiają się jak człowiek xD mam dużą łopatkę :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    No dokładnie :P A może ktoś lubi i co? Oby tego nie musiała potem sprzątać ciężarówka :D

hahaha :D mój się uspokoił i mnie rano dziś ładnie utulił :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja muszę zbierać kupy mojego psa na spacerze. Ale od razu po powrocie szoruję ręce. I co odrobaczylismy jak tylko sie o ciąży dowiedzieliśmy. Toxo robię juz w poniedziałek bo mi rodzinna zapisała. A na wizycie zapytam o jakieś szczepionki i inne cuda do tego Egiptu.
    Ale jestem dobrej myśli; ) dzidzia na pewno sie rozwija bo mnie tez mdli. Rano miałam zjazd. Ale później byłam mega głodna po tym bieganiu po sklepach. Takie napady glodu mam ;)

Ale właśnie psy są podobno bezpieczne pod tym względem :P co nie oznacza ze rak nie trzeba myc :P :D

• Seli Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

a ja dziś nawet ładnie jem w odstępach czasowych ale mdli... i podbijało na wymioty, w dodatku jakieś lekkie zawroty głowy mam.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

Haha no cóż pozostało życzyć milej zabawy :D

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    a ja dziś nawet ładnie jem w odstępach czasowych ale mdli... i podbijało na wymioty, w dodatku jakieś lekkie zawroty głowy mam.

No proszę dziewczyny, dzidzie dają o sobie znać ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ale właśnie psy są podobno bezpieczne pod tym względem :P co nie oznacza ze rak nie trzeba myc :P :D

hahahaha :D jeju tak piszemy o kupach i od razu przypomniała mi się sytuacja u teściów, oni mają kotkę i dwa psy. I jak kotka narobi to od razu pies zżera, nawet nikt nie zdąży sprzątnąć :P a potem pies ma srakę :P koło zamknięte xD

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    hahahaha :D jeju tak piszemy o kupach i od razu przypomniała mi się sytuacja u teściów, oni mają kotkę i dwa psy. I jak kotka narobi to od razu pies zżera, nawet nikt nie zdąży sprzątnąć :P a potem pies ma srakę :P koło zamknięte xD

Hahahaha o kurde :D :D :D
    Tak czy siak jest to potem na zewnątrz :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No proszę dziewczyny, dzidzie dają o sobie znać ;)

Tak coś czuję :P i w środku też coś tam mrowiło i rosło dziś, więc potworek rośnie :D ogólnie najbardziej bałam się plamień a jak już wiem, że nie ma nawet po mocniejszym przytuleniu to naprawdę jestem wyluzowana :D choć dziś miałam jakieś takie... nie wiem czy nazwać można to myślami ale jakby przy śnie i nie do końca nie wiedziałam o co chodzi ale coś beta i ciąża, i tak mi spokoju to nie dawało, że miałam jeszcze jeden test i siknęłam, nie z rannego ale tak później to zrobiła się w dwie sekundy taka gruba krecha, że pomyślałam sobie "ocho, to beta wyrosła na trojaczki" hahahaha :D

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie włącza się libido jak u Terki hahahhah; p poszliśmy na działkę z psem i wykorzystalam męża w altance bo juz mnie nosilo ;p tez sie balam plamien ale nic sie nie pojawiło jeszcze oprócz śluzu kremowo żółtego. Więc jest dobrze :) musi być: )

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    I mnie włącza się libido jak u Terki hahahhah; p poszliśmy na działkę z psem i wykorzystalam męża w altance bo juz mnie nosilo ;p tez sie balam plamien ale nic sie nie pojawiło jeszcze oprócz śluzu kremowo żółtego. Więc jest dobrze :) musi być: )

Musi, musi ;D my z mezem nadrabiamy ;D checi mam ogromne i sny czesto erotyczne a to juz za duzo ;p

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Haha no to współczuje (albo i nie :P ) Twojemu mężowi w takim razie jak zaczniesz mieć takie libido jak ja :P

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, mąż się cieszy :D Już dawno nie było. Będziemy w Egipcie nadrabiać, bo tam to wszystko będzie sprzyjało romantycznej atmosferze :D A później idę na L4 :D zapiszę się do gina zaraz po wyjeździe żeby sprawdził jak maluch i pójdę na wolne :)
    A ty Seli kiedy planujesz?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Haha, mąż się cieszy :D Już dawno nie było. Będziemy w Egipcie nadrabiać, bo tam to wszystko będzie sprzyjało romantycznej atmosferze :D A później idę na L4 :D zapiszę się do gina zaraz po wyjeździe żeby sprawdził jak maluch i pójdę na wolne :)
    A ty Seli kiedy planujesz?

Ja pewnie od 14 bym poszla na l4 na 2 tyg. Nie chce od tak bez slowa isc i im rzucic. Nie mialam tam az tak zle i w ogole.

dZhdp1.png

‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ