Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:No ja bym odgryzła łeb
z resztą ja zaborcza o swoje jestem, nawet o te zakundlone bestie
a jak ktoś tyka tematu mojego męża czy już dziecka to... łoo
hahaha nie miałabym oporów by zabić - psychopatia 
Ale to nie psychopatia a norma przecież (a moze psychopatia zrobiła sie norma?
)
Jak ktoś na mojego męża zaczyna cokolwiek mówić złego i próbuje (tylko próbuje) obrazić - też zaraz wyskakuje z pyskiem
Wiec albo to norma albo mamy dwie psychopatki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:30
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No właśnie ja gdzieś czytałam że najbardziej niebezpieczne są te odchody które sobie poleżą kilka dni w kuwecieSeli wrote:ja czytałam o sałacie, że najwięcej i najczęściej tokso jest przez niemyte owoce i sałatę na kanapkach
A kotom sprzątam jak męża nie ma - w sensie kupe wynoszę bo bym w smrodzie umarła ;P bo pierwszy moment jest okropny
hahaha ale ręce myje, mam antybakteryjne mydło ;P i przecież nie robię tego gołą ręką, więc liczę, że nie umrę od tego 
no ale błagam, chyba to logiczne że od razu trzeba sprzątać jak kot narobi
A nie kisic kilka dni
-
MissKathy92 wrote:No właśnie ja gdzieś czytałam że najbardziej niebezpieczne są te odchody które sobie poleżą kilka dni w kuwecie
no ale błagam, chyba to logiczne że od razu trzeba sprzątać jak kot narobi
A nie kisic kilka dni 
Wiesz kto co lubi

Ale fakt trzymać kilka dni jakiekolwiek odchody jest dość... Ciekawym podejściem do sprawy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Ale to nie psychopatia a norma przecież (a moze psychopatia zrobiła sie norma?
)
Jak ktoś na mojego męża zaczyna cokolwiek mówić złego i próbuje (tylko próbuje) obrazić - też zaraz wyskakuje z pyskiem
Wiec albo to norma albo mamy dwie psychopatki
moze to już norma
oj ja miałam różne jazdy, bo w rodzinie mój Jacek nie pasował - taka dziwna moja rodzina bo on student politechniki, a potem bo zarabiał w branży odpowiedniej no i tak im się to nie podobało i nie podoba
gól tak zwany skacze to i potrafiłam być bardzo dosadna
-
No dokładnieterka wrote:Wiesz kto co lubi

Ale fakt trzymać kilka dni jakiekolwiek odchody jest dość... Ciekawym podejściem do sprawy
A może ktoś lubi i co? Oby tego nie musiała potem sprzątać ciężarówka 
Boziu ja już dreptam do domu
jak dorwe męża to zamiłuje
-
Ja muszę zbierać kupy mojego psa na spacerze. Ale od razu po powrocie szoruję ręce. I co odrobaczylismy jak tylko sie o ciąży dowiedzieliśmy. Toxo robię juz w poniedziałek bo mi rodzinna zapisała. A na wizycie zapytam o jakieś szczepionki i inne cuda do tego Egiptu.
Ale jestem dobrej myśli; ) dzidzia na pewno sie rozwija bo mnie tez mdli. Rano miałam zjazd. Ale później byłam mega głodna po tym bieganiu po sklepach. Takie napady glodu mam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja sobie nie wyobrażam
moje koty załatwiają się jak człowiek xD mam dużą łopatkę
-
MissKathy92 wrote:No dokładnie
hahaha
mój się uspokoił i mnie rano dziś ładnie utulił
-
alex0806 wrote:Ja muszę zbierać kupy mojego psa na spacerze. Ale od razu po powrocie szoruję ręce. I co odrobaczylismy jak tylko sie o ciąży dowiedzieliśmy. Toxo robię juz w poniedziałek bo mi rodzinna zapisała. A na wizycie zapytam o jakieś szczepionki i inne cuda do tego Egiptu.
Ale jestem dobrej myśli; ) dzidzia na pewno sie rozwija bo mnie tez mdli. Rano miałam zjazd. Ale później byłam mega głodna po tym bieganiu po sklepach. Takie napady glodu mam
Ale właśnie psy są podobno bezpieczne pod tym względem
co nie oznacza ze rak nie trzeba myc
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Ja muszę zbierać kupy mojego psa na spacerze. Ale od razu po powrocie szoruję ręce. I co odrobaczylismy jak tylko sie o ciąży dowiedzieliśmy. Toxo robię juz w poniedziałek bo mi rodzinna zapisała. A na wizycie zapytam o jakieś szczepionki i inne cuda do tego Egiptu.
a ja dziś nawet ładnie jem w odstępach czasowych ale mdli... i podbijało na wymioty, w dodatku jakieś lekkie zawroty głowy mam. -
MissKathy92 wrote:No dokładnie
Haha no cóż pozostało życzyć milej zabawy
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:a ja dziś nawet ładnie jem w odstępach czasowych ale mdli... i podbijało na wymioty, w dodatku jakieś lekkie zawroty głowy mam.
No proszę dziewczyny, dzidzie dają o sobie znać
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Ale właśnie psy są podobno bezpieczne pod tym względem
co nie oznacza ze rak nie trzeba myc

hahahaha
jeju tak piszemy o kupach i od razu przypomniała mi się sytuacja u teściów, oni mają kotkę i dwa psy. I jak kotka narobi to od razu pies zżera, nawet nikt nie zdąży sprzątnąć
a potem pies ma srakę
koło zamknięte xD
-
Seli wrote:hahahaha
jeju tak piszemy o kupach i od razu przypomniała mi się sytuacja u teściów, oni mają kotkę i dwa psy. I jak kotka narobi to od razu pies zżera, nawet nikt nie zdąży sprzątnąć
a potem pies ma srakę
koło zamknięte xD
Hahahaha o kurde

Tak czy siak jest to potem na zewnątrz
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:No proszę dziewczyny, dzidzie dają o sobie znać

Tak coś czuję
i w środku też coś tam mrowiło i rosło dziś, więc potworek rośnie
ogólnie najbardziej bałam się plamień a jak już wiem, że nie ma nawet po mocniejszym przytuleniu to naprawdę jestem wyluzowana
choć dziś miałam jakieś takie... nie wiem czy nazwać można to myślami ale jakby przy śnie i nie do końca nie wiedziałam o co chodzi ale coś beta i ciąża, i tak mi spokoju to nie dawało, że miałam jeszcze jeden test i siknęłam, nie z rannego ale tak później to zrobiła się w dwie sekundy taka gruba krecha, że pomyślałam sobie "ocho, to beta wyrosła na trojaczki" hahahaha
-
I mnie włącza się libido jak u Terki hahahhah; p poszliśmy na działkę z psem i wykorzystalam męża w altance bo juz mnie nosilo ;p tez sie balam plamien ale nic sie nie pojawiło jeszcze oprócz śluzu kremowo żółtego. Więc jest dobrze
musi być: )
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:I mnie włącza się libido jak u Terki hahahhah; p poszliśmy na działkę z psem i wykorzystalam męża w altance bo juz mnie nosilo ;p tez sie balam plamien ale nic sie nie pojawiło jeszcze oprócz śluzu kremowo żółtego. Więc jest dobrze
Musi, musi
my z mezem nadrabiamy
checi mam ogromne i sny czesto erotyczne a to juz za duzo ;p
-
alex0806 wrote:I mnie włącza się libido jak u Terki hahahhah; p poszliśmy na działkę z psem i wykorzystalam męża w altance bo juz mnie nosilo ;p tez sie balam plamien ale nic sie nie pojawiło jeszcze oprócz śluzu kremowo żółtego. Więc jest dobrze
Haha no to współczuje (albo i nie
) Twojemu mężowi w takim razie jak zaczniesz mieć takie libido jak ja
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Haha, mąż się cieszy
Już dawno nie było. Będziemy w Egipcie nadrabiać, bo tam to wszystko będzie sprzyjało romantycznej atmosferze
A później idę na L4
zapiszę się do gina zaraz po wyjeździe żeby sprawdził jak maluch i pójdę na wolne 
A ty Seli kiedy planujesz?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Haha, mąż się cieszy
Już dawno nie było. Będziemy w Egipcie nadrabiać, bo tam to wszystko będzie sprzyjało romantycznej atmosferze
A później idę na L4
zapiszę się do gina zaraz po wyjeździe żeby sprawdził jak maluch i pójdę na wolne 
A ty Seli kiedy planujesz?
Ja pewnie od 14 bym poszla na l4 na 2 tyg. Nie chce od tak bez slowa isc i im rzucic. Nie mialam tam az tak zle i w ogole.