Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E... to jak tamto masz jak powinno byc to tylko zajac sie prolaktyna ;) ja mialam shgb prawie 60 i to niby za nisko a jestem w ciazy ;) tsh mialam 2.30. Z tym tsh i io to takie zapychanie tematu. Wiele kobiet nie bada ani jednego ani drugiego i w ciaze zachodza.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Marcysiem! Witamy w naszych skromnych progach.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Cześć Marcysiem! Witamy w naszych skromnych progach.☺

Jak tam? Pomyslalam o Tobie bo sie nie odzywasz tak czesto ;)

W ogole Plamka do nas nie zaglada ;( ciekawe jak jej HSG

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już pozałatwialiśmy wszystko, zjedliśmy, rozpakowałam torby i odpoczynek teraz.

Mamy trupa za oknem, parawany policyjne, chyba ktoś z okna skoczył... Masakra. Stoją już tak ze 2 godziny.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My już pozałatwialiśmy wszystko, zjedliśmy, rozpakowałam torby i odpoczynek teraz.

Mamy trupa za oknem, parawany policyjne, chyba ktoś z okna skoczył... Masakra. Stoją już tak ze 2 godziny.

Nie gadaj...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karawan dopiero przyjechał... Masakra, centralnie na przeciwko mojego okna. Trochę krzaki zasłaniają, ale trupa widać zza parawanu.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Karawan dopiero przyjechał... Masakra, centralnie na przeciwko mojego okna. Trochę krzaki zasłaniają, ale trupa widać zza parawanu.

Znasz sasiada?

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kto to właśnie, widać że facet taki grubszy, ale twarzy nie widziałam. Leżał do dołu. To z bloku na przeciwko chyba. Ewentualnie ktoś mógł iść, upaść... Ale czy wtedy byłaby taka długa akcja? Chyba czekali na prokuratora, bo przyszedł jakiś gościu, zdjęcia robił i dopiero później przyjechał karawan. Zapakowali do worka i pojechali...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Nie wiem kto to właśnie, widać że facet taki grubszy, ale twarzy nie widziałam. Leżał do dołu. To z bloku na przeciwko chyba. Ewentualnie ktoś mógł iść, upaść... Ale czy wtedy byłaby taka długa akcja? Chyba czekali na prokuratora, bo przyszedł jakiś gościu, zdjęcia robił i dopiero później przyjechał karawan. Zapakowali do worka i pojechali...

Masakra... Az mnie ciarki przeszly.

dZhdp1.png

Wysłany: 6 maja 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex o masakra.... Współczuję! :( Seli ooo fajnie że myślisz o mnie! :* u mnie w porządku dzisiaj 25dc ale 6dpo wiec tak się sytuacja przedstawia. Mam duuzo sluzu i sutek lewy mnie boli okrutnie nie wiem dlaczego. :/ no własnie Plamka dawno się nie udzielała a o alegzi to nie wspomnę. :(

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex o masakra.... Współczuję! :( Seli ooo fajnie że myślisz o mnie! :* u mnie w porządku dzisiaj 25dc ale 6dpo wiec tak się sytuacja przedstawia. Mam duuzo sluzu i sutek lewy mnie boli okrutnie nie wiem dlaczego. :/ no własnie Plamka dawno się nie udzielała a o alegzi to nie wspomnę. :(

Alegzi widzialam na tej vitalii, ze pojechala do meza ;)

6dpo... Najgorzej! ;p bo to sie zaczynaja te dni oczekiwania. Badasz proga?

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cię alex to masz "niezły" widok po powrocie z urlopu nie ma co...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)

Wysłany: 6 maja 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli nie badam. :) nawet nie czuję takiej potrzeby. Będzie co ma być. Ooo to ja nie czytałam tego.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się tak nie chciało wtedy :P

Ja wróciłam do domu, byłam u promotorki, potem z mężem się przeszliśmy po rynku i kupił mi drugiego tangletizzera <3 mówił "coś ty sobie za szczotkę wymyśliła, kawałek plastiku taki drogi" a dziś "nie no, to jest zajebiste! bierz" :p też nie sądziłam, że jest taka super :D

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiem Witaj :)
    alex nieprzyjemny widok :(

Okresu nadal brak

Starania o drugie dziecko.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:

Okresu nadal brak

Czekamy jutro na test :P Może już Cię tak szybko tu pozarażałyśmy :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:

Okresu nadal brak

Bedzie jutro teścik, bedzie jutro teścik! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Czekamy jutro na test :P Może już Cię tak szybko tu pozarażałyśmy :D

Nie kupiłam testu, pojechaliśmy rodzinnie na małą wycieczkę zamiast na zakupy i miałam nadzieję, że wtedy mi się uda ale na krok mnie nie opuszczali to tata, to siostra, to brat :( :(
    A nie chcę żeby ktokolwiek wiedział, jak jutro kupię to lepiej poczekać do kolejnego dnia i zrobić rano?

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Nie kupiłam testu, pojechaliśmy rodzinnie na małą wycieczkę zamiast na zakupy i miałam nadzieję, że wtedy mi się uda ale na krok mnie nie opuszczali to tata, to siostra, to brat :( :(
    A nie chcę żeby ktokolwiek wiedział, jak jutro kupię to lepiej poczekać do kolejnego dnia i zrobić rano?

Kup dwa, najlepiej zolty bobo test i zrob i tak i tak bo my tu sie ekscytujemy hehehe :D

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Kup dwa, najlepiej zolty bobo test i zrob i tak i tak bo my tu sie ekscytujemy hehehe :D

Dzieki kupię żółty bobo test :)
    Mozliwe żebyście mnie tak szybko tutaj zaraziły? :D :P :D

‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ