X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E... to jak tamto masz jak powinno byc to tylko zajac sie prolaktyna ;) ja mialam shgb prawie 60 i to niby za nisko a jestem w ciazy ;) tsh mialam 2.30. Z tym tsh i io to takie zapychanie tematu. Wiele kobiet nie bada ani jednego ani drugiego i w ciaze zachodza.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Marcysiem! Witamy w naszych skromnych progach.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Cześć Marcysiem! Witamy w naszych skromnych progach.☺

Jak tam? Pomyslalam o Tobie bo sie nie odzywasz tak czesto ;)

W ogole Plamka do nas nie zaglada ;( ciekawe jak jej HSG

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już pozałatwialiśmy wszystko, zjedliśmy, rozpakowałam torby i odpoczynek teraz.

Mamy trupa za oknem, parawany policyjne, chyba ktoś z okna skoczył... Masakra. Stoją już tak ze 2 godziny.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My już pozałatwialiśmy wszystko, zjedliśmy, rozpakowałam torby i odpoczynek teraz.

Mamy trupa za oknem, parawany policyjne, chyba ktoś z okna skoczył... Masakra. Stoją już tak ze 2 godziny.

Nie gadaj...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karawan dopiero przyjechał... Masakra, centralnie na przeciwko mojego okna. Trochę krzaki zasłaniają, ale trupa widać zza parawanu.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Karawan dopiero przyjechał... Masakra, centralnie na przeciwko mojego okna. Trochę krzaki zasłaniają, ale trupa widać zza parawanu.

Znasz sasiada?

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kto to właśnie, widać że facet taki grubszy, ale twarzy nie widziałam. Leżał do dołu. To z bloku na przeciwko chyba. Ewentualnie ktoś mógł iść, upaść... Ale czy wtedy byłaby taka długa akcja? Chyba czekali na prokuratora, bo przyszedł jakiś gościu, zdjęcia robił i dopiero później przyjechał karawan. Zapakowali do worka i pojechali...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Nie wiem kto to właśnie, widać że facet taki grubszy, ale twarzy nie widziałam. Leżał do dołu. To z bloku na przeciwko chyba. Ewentualnie ktoś mógł iść, upaść... Ale czy wtedy byłaby taka długa akcja? Chyba czekali na prokuratora, bo przyszedł jakiś gościu, zdjęcia robił i dopiero później przyjechał karawan. Zapakowali do worka i pojechali...

Masakra... Az mnie ciarki przeszly.

dZhdp1.png

Wysłany: 6 maja 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex o masakra.... Współczuję! :( Seli ooo fajnie że myślisz o mnie! :* u mnie w porządku dzisiaj 25dc ale 6dpo wiec tak się sytuacja przedstawia. Mam duuzo sluzu i sutek lewy mnie boli okrutnie nie wiem dlaczego. :/ no własnie Plamka dawno się nie udzielała a o alegzi to nie wspomnę. :(

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex o masakra.... Współczuję! :( Seli ooo fajnie że myślisz o mnie! :* u mnie w porządku dzisiaj 25dc ale 6dpo wiec tak się sytuacja przedstawia. Mam duuzo sluzu i sutek lewy mnie boli okrutnie nie wiem dlaczego. :/ no własnie Plamka dawno się nie udzielała a o alegzi to nie wspomnę. :(

Alegzi widzialam na tej vitalii, ze pojechala do meza ;)

6dpo... Najgorzej! ;p bo to sie zaczynaja te dni oczekiwania. Badasz proga?

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cię alex to masz "niezły" widok po powrocie z urlopu nie ma co...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)

Wysłany: 6 maja 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli nie badam. :) nawet nie czuję takiej potrzeby. Będzie co ma być. Ooo to ja nie czytałam tego.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się tak nie chciało wtedy :P

Ja wróciłam do domu, byłam u promotorki, potem z mężem się przeszliśmy po rynku i kupił mi drugiego tangletizzera <3 mówił "coś ty sobie za szczotkę wymyśliła, kawałek plastiku taki drogi" a dziś "nie no, to jest zajebiste! bierz" :p też nie sądziłam, że jest taka super :D

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiem Witaj :)
    alex nieprzyjemny widok :(

Okresu nadal brak

Starania o drugie dziecko.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:

Okresu nadal brak

Czekamy jutro na test :P Może już Cię tak szybko tu pozarażałyśmy :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:

Okresu nadal brak

Bedzie jutro teścik, bedzie jutro teścik! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Czekamy jutro na test :P Może już Cię tak szybko tu pozarażałyśmy :D

Nie kupiłam testu, pojechaliśmy rodzinnie na małą wycieczkę zamiast na zakupy i miałam nadzieję, że wtedy mi się uda ale na krok mnie nie opuszczali to tata, to siostra, to brat :( :(
    A nie chcę żeby ktokolwiek wiedział, jak jutro kupię to lepiej poczekać do kolejnego dnia i zrobić rano?

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Nie kupiłam testu, pojechaliśmy rodzinnie na małą wycieczkę zamiast na zakupy i miałam nadzieję, że wtedy mi się uda ale na krok mnie nie opuszczali to tata, to siostra, to brat :( :(
    A nie chcę żeby ktokolwiek wiedział, jak jutro kupię to lepiej poczekać do kolejnego dnia i zrobić rano?

Kup dwa, najlepiej zolty bobo test i zrob i tak i tak bo my tu sie ekscytujemy hehehe :D

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Kup dwa, najlepiej zolty bobo test i zrob i tak i tak bo my tu sie ekscytujemy hehehe :D

Dzieki kupię żółty bobo test :)
    Mozliwe żebyście mnie tak szybko tutaj zaraziły? :D :P :D

‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ