Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
E... to jak tamto masz jak powinno byc to tylko zajac sie prolaktyna
ja mialam shgb prawie 60 i to niby za nisko a jestem w ciazy
tsh mialam 2.30. Z tym tsh i io to takie zapychanie tematu. Wiele kobiet nie bada ani jednego ani drugiego i w ciaze zachodza.
-
panipuchatkowa wrote:Cześć Marcysiem! Witamy w naszych skromnych progach.☺
Jak tam? Pomyslalam o Tobie bo sie nie odzywasz tak czesto
W ogole Plamka do nas nie zaglada ;( ciekawe jak jej HSG -
alex0806 wrote:My już pozałatwialiśmy wszystko, zjedliśmy, rozpakowałam torby i odpoczynek teraz.
Mamy trupa za oknem, parawany policyjne, chyba ktoś z okna skoczył... Masakra. Stoją już tak ze 2 godziny.
Nie gadaj... -
alex0806 wrote:Karawan dopiero przyjechał... Masakra, centralnie na przeciwko mojego okna. Trochę krzaki zasłaniają, ale trupa widać zza parawanu.
Znasz sasiada? -
Nie wiem kto to właśnie, widać że facet taki grubszy, ale twarzy nie widziałam. Leżał do dołu. To z bloku na przeciwko chyba. Ewentualnie ktoś mógł iść, upaść... Ale czy wtedy byłaby taka długa akcja? Chyba czekali na prokuratora, bo przyszedł jakiś gościu, zdjęcia robił i dopiero później przyjechał karawan. Zapakowali do worka i pojechali...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Nie wiem kto to właśnie, widać że facet taki grubszy, ale twarzy nie widziałam. Leżał do dołu. To z bloku na przeciwko chyba. Ewentualnie ktoś mógł iść, upaść... Ale czy wtedy byłaby taka długa akcja? Chyba czekali na prokuratora, bo przyszedł jakiś gościu, zdjęcia robił i dopiero później przyjechał karawan. Zapakowali do worka i pojechali...
Masakra... Az mnie ciarki przeszly. -
Alex o masakra.... Współczuję!
Seli ooo fajnie że myślisz o mnie! :* u mnie w porządku dzisiaj 25dc ale 6dpo wiec tak się sytuacja przedstawia. Mam duuzo sluzu i sutek lewy mnie boli okrutnie nie wiem dlaczego.
no własnie Plamka dawno się nie udzielała a o alegzi to nie wspomnę.

-
panipuchatkowa wrote:Alex o masakra.... Współczuję!
Seli ooo fajnie że myślisz o mnie! :* u mnie w porządku dzisiaj 25dc ale 6dpo wiec tak się sytuacja przedstawia. Mam duuzo sluzu i sutek lewy mnie boli okrutnie nie wiem dlaczego.
no własnie Plamka dawno się nie udzielała a o alegzi to nie wspomnę. 
Alegzi widzialam na tej vitalii, ze pojechala do meza
6dpo... Najgorzej! ;p bo to sie zaczynaja te dni oczekiwania. Badasz proga? -
Mi się tak nie chciało wtedy

Ja wróciłam do domu, byłam u promotorki, potem z mężem się przeszliśmy po rynku i kupił mi drugiego tangletizzera
mówił "coś ty sobie za szczotkę wymyśliła, kawałek plastiku taki drogi" a dziś "nie no, to jest zajebiste! bierz" :p też nie sądziłam, że jest taka super
-
Lincori wrote:Marcysiem Witaj

alex nieprzyjemny widok
Okresu nadal brak
Czekamy jutro na test
Może już Cię tak szybko tu pozarażałyśmy 
-
Seli wrote:Czekamy jutro na test
Może już Cię tak szybko tu pozarażałyśmy 
Nie kupiłam testu, pojechaliśmy rodzinnie na małą wycieczkę zamiast na zakupy i miałam nadzieję, że wtedy mi się uda ale na krok mnie nie opuszczali to tata, to siostra, to brat

A nie chcę żeby ktokolwiek wiedział, jak jutro kupię to lepiej poczekać do kolejnego dnia i zrobić rano?
Starania o drugie dziecko. -
Lincori wrote:Nie kupiłam testu, pojechaliśmy rodzinnie na małą wycieczkę zamiast na zakupy i miałam nadzieję, że wtedy mi się uda ale na krok mnie nie opuszczali to tata, to siostra, to brat

A nie chcę żeby ktokolwiek wiedział, jak jutro kupię to lepiej poczekać do kolejnego dnia i zrobić rano?
Kup dwa, najlepiej zolty bobo test i zrob i tak i tak bo my tu sie ekscytujemy hehehe