Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lincori wrote:Dzieki kupię żółty bobo test

Mozliwe żebyście mnie tak szybko tutaj zaraziły?

Kto wie ;p ja w pracy z kolezanka w ciazy to trzecia sie smiala bysmy jej nie osaczaly bo i ja zapyli hahaha
a tutaj zobacz, zrobilo nas sie troche
-
Zgadzam się z koleżankami
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
O jeju ALex faktycznie straszna sprawa i widok ... jeszcze dla kobiety w ciąży ...
Lincori tutaj wszystko jest możliwe
oczywiście trzymam kciuki 
Witam nowa koleżankę
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Marcysiem - ja chciałam drugi do torebki, ale też mówi, że używa

Lincori - czekamy na rozwój sytuacji
Ja podniosłam tyłek z łózka, dziś to jeszcze nie tragedia, ale przeżywam od kilku dni jutrzejszy dzień, tak mi się nie chce tego zebrania, potem mamy jeszcze przed 20 spotkanie w poradni.
Może to dziwne na tym etapie ciąży ale czuje jak coś mi tam rośnie
-
Plamka_92 wrote:Seli odczytałam Twój post

Właśnie dojeżdżam do pracy, więc odezwę się wieczorem bo teraz nie zdążę już napisać.
Buziaki będę później :*
To czekamy na info
miłego dnia w takim razie
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja sie wybieram właśnie do labo. Chce być pierwsza w kolejce to jadę trochę szybciej żeby później do obozu pracy zdążyć.
Teraz tak do mnie dotarło ze jakbym zmieniła pracę to dzisiaj bym do niej szła pierwszy dzień: ) dobrze że się wstrzymalam ; ) czułam ta ciążę w powietrzu chyba ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. Ja sie wybieram właśnie do labo. Chce być pierwsza w kolejce to jadę trochę szybciej żeby później do obozu pracy zdążyć.
Teraz tak do mnie dotarło ze jakbym zmieniła pracę to dzisiaj bym do niej szła pierwszy dzień: ) dobrze że się wstrzymalam ; ) czułam ta ciążę w powietrzu chyba ;p
Byłoby wtedy słabo rzucić l4
Mi się śniło, że przedłużyli umowę, więc pewnie nie przedłużą
-
Uwaga uwaga.... drugie labo też nieczynne! Z wnerwem zadzwoniłam i skargę złożyłam. Poszłam do diagnostyki i zrobiłam tylko betę, proga i morfologie . Bo tak to prawie 250 zł wyszło. Parodia jakaś z tylko sla! Tarczycowych nawet nie miałam co robić takiego miałam wnerwa ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Uwaga uwaga.... drugie labo też nieczynne! Z wnerwem zadzwoniłam i skargę złożyłam. Poszłam do diagnostyki i zrobiłam tylko betę, proga i morfologie . Bo tak to prawie 250 zł wyszło. Parodia jakaś z tylko sla! Tarczycowych nawet nie miałam co robić takiego miałam wnerwa ;/
Jess... Co u Ciebie z tymi labami? To jest juz poniedziałek po majówce, ciągle nie czynne... Masakra. -
Miało być czynne to jedno dlatego pojechałam. A tak karteczka ze nieczynne i babka w informacji mówi że wczoraj smsa dostała ze zamknięte będzie i kartkę powiesila! Parodia. Darłam się na tej infolinii jak durna. W diagnostyce zrobiłam, bo miałam blisko a chce mieć te wyniki na środę. A jutro nie będę znowu sie zmianami wymieniać i jechać a tam znowu nieczynne pewnie będzie. Debile normalnie. Ale mam wnerwa. Jadę do pracy, zaszyje się w naszej kanciapie i zjem śniadanie. Bo już do domu nie opłaca mi sie jechać na 15 minut. Do medicovera też zadzwonię ale tam od 8... I też ich zjadęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Trzymam kciuki lincori !

ALex piernicze a co powodem zamknięcia ???..
Ja na nogach już kurczę lekko mi z rana niedobrze było
Zaraz jadę na usg a później mam lekarza rodzinnego .
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
W diagnostyce do 15 sa wyniki zazwyczaj
takze na spokojnie. Ale to z tym labo to jakies zarty...
Mi - powodzonka.
Ja sie zebralam do prac ;p -
Ja jestem w pracy i czekam aż będę mogła zjeść. Bo w labo wzięłam leki. Ale mam wnerwia, cała sie trzęsę. 67 zł zapłaciłam za 3 badania. Tarczycy nawet nie robiłam bo po takim przeżyciu wyszlyby cuda. Wezmę skierowanie od gina i pojadę do optimy następnym razem.
Dzisiaj do 16.30 i czuje że będzie cała grupa dzieci ;/ ja już tu nie chce być; (Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja jestem w pracy i czekam aż będę mogła zjeść. Bo w labo wzięłam leki. Ale mam wnerwia, cała sie trzęsę. 67 zł zapłaciłam za 3 badania. Tarczycy nawet nie robiłam bo po takim przeżyciu wyszlyby cuda. Wezmę skierowanie od gina i pojadę do optimy następnym razem.
Dzisiaj do 16.30 i czuje że będzie cała grupa dzieci ;/ ja już tu nie chce być; (
Oj biedna ;( wspolczuje, bo takie wycieczki bezsensowne wkurzaja. Tez bym sie wkurzyla. -
Alex ja pierdziele ale Ty masz z tymi labami. Jak chodziłam do SLA to nigdy żadnych problemów nie miałam. Zmieniłam tylko dlatego ze mam inne bliżej teraz. Ale u Ciebie to jakas kpina poważnie...
Dobrze ze tarczycowych nie robiłaś bo by Ci cudawianki powychodziły zapewne...
Już niedługo będziesz na L4 to odpoczniesz i będziesz mogła mieć w nosie prace
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny,
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, jak się działo coś ciekawego to proszę o skrót
Ja się czuję średnio, wczoraj chyba był najgorszy dzień ever w tej ciąży bo 90%dnia przelezalam, tak mi niedobrze było. Z kościoła wyszłam bo mi się czarne plamy pokazały przed oczami, masakra jakaś. A dziś do pracy, ciekawe jak to będzie..
Miłego dnia