Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Hej dziewczyny,
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, jak się działo coś ciekawego to proszę o skrót
Ja się czuję średnio, wczoraj chyba był najgorszy dzień ever w tej ciąży bo 90%dnia przelezalam, tak mi niedobrze było. Z kościoła wyszłam bo mi się czarne plamy pokazały przed oczami, masakra jakaś. A dziś do pracy, ciekawe jak to będzie..
Miłego dnia
Hej, nie idziesz na l4? U Ciebie juz 9tc skonczony
jak to leci
-
Pójdę, ale chyba dopiero po 12tc. Ten lekarz w luxmedzie mówił mi że po 12 nie będzie problemu, a wcześniej maja kontrole z zusu. Prywatnie na pewno bym dostała, ale jeszcze jakoś wytrzymamSeli wrote:Hej, nie idziesz na l4? U Ciebie juz 9tc skonczony
jak to leci 

Leci, leci
-
Magdaa21 wrote:Pójdę, ale chyba dopiero po 12tc. Ten lekarz w luxmedzie mówił mi że po 12 nie będzie problemu, a wcześniej maja kontrole z zusu. Prywatnie na pewno bym dostała, ale jeszcze jakoś wytrzymam

Leci, leci
To lada moment
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
alex dzisiaj normalny dzień więc jak to zamkniete

seli myślisz, że sny działają na odwrót?
W nocy bolał mnie brzuch, dwie godziny temu zobaczyłam plamki krwi tak więc okres właśnie się rozkręca
Nie potrzebnie mówiłam mojemu mężowi żeby kupił test dzisiaj bo dosyć że się nakręcił to ten test do niczego mi nie jest już potrzebny.
Starania o drugie dziecko. -
Lincori wrote:A brzuch Cie bolał? Bo mnie boli tak więc okres jak nic

Dopóki go nie ma to nie ma co gdybac. Plamienia w dniu @ zdarzają się często. Bol brzucha także.
Co do testu-nawet jesli się okaże niepotrzebny to najwyżej będzie na najbliższy miesiąc i juz nie będziesz musiała myśleć kiedy kupić itd
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Bolał, z termoforem leżałam, ale na szczęście tabletek nie wzięłam (stwierdziłam że wezmę w ostateczności). Ale znałam też siebie i się starałam nie nakręcac i obiecałam sobie ze jeśli się spozni to test zrobię dopiero 4 dni po spodziewanym terminie, wcześniej to tylko bym się nakrecalaLincori wrote:A brzuch Cie bolał? Bo mnie boli tak więc okres jak nic

-
terka no tak racja, test przyda się na kolejny miesiąc
Szkoda mi tylko męża, jeszcze mu nie mówiłam bo pojechał do rodziców pomóc im a później prosto do pracy i wróci wieczorem ale on niby udaje że po nim to spływa ale jak tylko kazałam kupić test to był tak podekscytowany, że na pewno to wewnętrznie przeżywa. Dobrze, że teraz mega zapracowany to może nie myśli o tym tak dużo
Magdaa21 wrote:Bolał, z termoforem leżałam, ale na szczęście tabletek nie wzięłam (stwierdziłam że wezmę w ostateczności). Ale znałam też siebie i się starałam nie nakręcac i obiecałam sobie ze jeśli się spozni to test zrobię dopiero 4 dni po spodziewanym terminie, wcześniej to tylko bym się nakrecala

Magda a to też Cię bolał Oo, też nie bralam tabletek bo tak ja Ty stwierdziłam, że w ostateczności. Cały czas starałam się nie nakręcać, piątek/sobota spoko ale niedziela już mi się wydawała taka odległa że juz powoli zaczynałam wierzyć że się udało. Ja to tam przeżyje ale martwie się mówić mężowi, powiem mu jak wróci, miał taki dobry humor że aż szkoda mi go psuć
Lincori wrote:Magda a to też Cię bolał Oo, też nie bralam tabletek bo tak ja Ty stwierdziłam, że w ostateczności. Cały czas starałam się nie nakręcać, piątek/sobota spoko ale niedziela już mi się wydawała taka odległa że juz powoli zaczynałam wierzyć że się udało. Ja to tam przeżyje ale martwie się mówić mężowi, powiem mu jak wróci, miał taki dobry humor że aż szkoda mi go psuć
A to rozumiem rozkręciło sie juz tak ze zludzen nie ma?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:A to rozumiem rozkręciło sie juz tak ze zludzen nie ma?

Jeszcze się nie rozkręciło ale to kwestia czasu, rano między 6 a 7 miałam takie dwie plamki na bieliźnie i brzuch bolał zresztą nadal boli tylko ciut mniej bo przynajmniej normalnie funkcjonuje.
Terka masz na 8 lipca termin? Ja miałam ślub 9 lipca

Oj moj maz tez przezywal :p co cykl. A ze co cykl wymiotowalam przed okresem to dla niego ciaza byla :p w poprzednim test wyszedl falszywy to byl zalamany.
-
Seli wrote:Oj moj maz tez przezywal :p co cykl. A ze co cykl wymiotowalam przed okresem to dla niego ciaza byla :p w poprzednim test wyszedl falszywy to byl zalamany.
Oni to zawsze przeżywają, mój tego nie pokazuje, wiecie takiego kozaka gra ale ja wiem, że zawsze mu smutno jak mam okres. Wczoraj powiedziałam mu że okres mi się spóźnia to całą noc mnie przytulał a dłoń miał na brzuchu
Lincori wrote:Jeszcze się nie rozkręciło ale to kwestia czasu, rano między 6 a 7 miałam takie dwie plamki na bieliźnie i brzuch bolał zresztą nadal boli tylko ciut mniej bo przynajmniej normalnie funkcjonuje.
Terka masz na 8 lipca termin? Ja miałam ślub 9 lipca

To nie mów chop póki sie nie rozkręci bo moze sie nie rozkręci
Tak - oficjalnie mam termin 8-10.07
ja cos czuje ze moze byc wcześniej troszkę ale mogę tez sie mylić 
Także jak ktoś mnie pyta to mowie przełom czerwca /lipca
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Lincori wrote:Oni to zawsze przeżywają, mój tego nie pokazuje, wiecie takiego kozaka gra ale ja wiem, że zawsze mu smutno jak mam okres. Wczoraj powiedziałam mu że okres mi się spóźnia to całą noc mnie przytulał a dłoń miał na brzuchu

Dziewczyny bp oni tak zawsze. Twardziele zeby nas wspierać ale jak co do czego... Same widzicie
ale to dobrze
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:To nie mów chop póki sie nie rozkręci bo moze sie nie rozkręci

Tak - oficjalnie mam termin 8-10.07
ja cos czuje ze moze byc wcześniej troszkę ale mogę tez sie mylić 
Także jak ktoś mnie pyta to mowie przełom czerwca /lipca
Wieczorem jak wróci to powiem i będe prawie wiedziała na czym stoję
Super, wakacyjne dziecko
Zastanawialiście się nad imieniem? 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 10:41
Lincori wrote:Wieczorem jak wróci to powiem i będe prawie wiedziała na czym stoję

Super, wakacyjne dziecko
Zastanawialiście się nad imieniem? 
Tak tak imiona już wybrane mamy od dłuższego czasu (jesteśmy za dawaniem dwóch imion dziecku
) 
Będzie Andrzej Piotr
Tak letni chłopak, a tak z początku mówiłam ze latem nie chce rodzić
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Tak tak imiona już wybrane mamy od dłuższego czasu (jesteśmy za dawaniem dwóch imion dziecku
) 
Będzie Andrzej Piotr
Tak letni chłopak, a tak z początku mówiłam ze latem nie chce rodzić
To jeden dylemat macie mniej z imieniem

To i tak fajnie, że to początek lata bo najgorzej to chyba koniec sierpnia/wrzesień wtedy trzeba całe lato,upały w ciąży przechodzić
Starania o drugie dziecko.