X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryha bierz go w obroty!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2017, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa, znowu czuję, że ten cykl się ze mną żegna... Ech szkoda gadać.

kryha, ubierz jakąś ładną bieliznę i do dzieła :) On pewnie jeszcze nie wie, że tak naprawdę chce :)

Dobranoc Dziołszki :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna

Wysłany: 2 listopada 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do juterkaaa!

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Dziewczyny dla siebie robimy i masełko, ser biały i nawet ser żółty. Pycha takie swojskie :-)

Przynajmniej jest wesoło :-)
    Lece spać, bo jutro do pracy.
    Dobranoc

My tez robimy sami masełko mieszkając w centrum miasta :D wprawdzie nie tak tradycyjnie (i zapewne lepiej) bo blenderem ale wychodzi super i wiem co mam. A skusiły nas do tego ceny masła które są obecnie. Ja to jestem taka ze na wsi bym mogła mieszkać, lubię wszystko robić sama, a moim marzeniem jest miec sad <3
    Jesli byśmy mieli sie nie przenieść nigdy na wieś to będę męczyć o ogródek działkowy chociaż :D

Alex dzielni z was ludzie. Teraz widok wynagrodzi wam chwile trudności ;)

Alegzi-nie masz co przesądzać z góry? Jak były ❤❤❤ to wszystko moze byc :D

Dziewczyny jak widzę o której piszecie to nie wyobrażam sobie tyle siedzieć :D :D ja juz na 15 bok sie obracam wtedy :P za to ja w drugą stronę- jestem jak wy jeszcze słodko śpicie :D

Mężulo juz mi zapowiedział ze nie wytrzyma do świąt z wiadomościami :D ale ja chce chociaż do USG wytrwać zeby moc powiedziec cos więcej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 04:12

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. My z terką rano piszemy, a Wy słodko śpicie :-)

Ja też wolę życie na wsi :-)

A teraz lecę już do pracy. Miłego dnia wszystkim :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

terka, Mari92, jak ja widzę, że piszecie koło 5 to się przewracam na ten 15 bok :)
    Kiedyś musiałam wstawać do pracy trochę po 5 to się przyzwyczaiłam, ale teraz ciężko by było. Co do przesądzeń to niestety znam swój organizm także jestem realistką.

No nic trzeba te 8h odpykać i weekendzik :)
    Miłego dnia tym, które dziś w domku i tym, które dziś w pracy :)

1cs z CLO
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi jak mam na drugą zmianę to tak nie wstaję wcześnie. Tylko tempkę zmierzę i dalej śpię. :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 3 listopada 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja właśnie się obudzilam a mąż w pracy. Miłego dnia!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Alegzi jak mam na drugą zmianę to tak nie wstaję wcześnie. Tylko tempkę zmierzę i dalej śpię. :-)

Powiem Ci, że uwielbiam kiedy muszę się przebudzić na temperaturę, a potem mogę z powrotem wskoczyć pod kołderkę :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa, jakie plany na dziś? :)

1cs z CLO

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari ja jak nawet nie musze wstawac to budze sie o 6.00 na mierzenie.☺ ojoj muszę dzisiaj zrobic pranie a później ide na urodziny do siostry mojego męża.☺ zaraz wstaje na sniadanko!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu mierzę temp. o 7:30. Trochę za późno jak dla mnie. Zazwyczaj robiłam to o 5:20 i powiem Wam, że się lepiej czułam, bo mogłam się jeszcze zdrzemnąć. Poza tym przed tą 7 chce mi się już siusiu i dziś specjalnie prawie h nie wychodziłam z łóżka żeby nie zaburzyć wykresu. Od przyszłego miesiąca będę mierzyła jak kiedyś.

panipuchatkowa, ja dziś po pracy mam błogie lenistwo :D Może się przejdę na krótki spacer, ale to wszystko. Sprzątanie i pranie zostawiam na jutro. Miłej imprezki :) też bym się wyrwała na jakąś domówkę czy urodziny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 09:08

1cs z CLO
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mogę się podłączyć co prawda ja rocznik 93, ale u was taka fajna atmosfera:)
    Teraz troszkę o mnie w lutym stukna mi 2 latka jak już jestem po ślubie, i można powiedzieć że zaraz po zaczęliśmy starania na początku na luzie jak się uda to fajnie. Roczek minął i nie wyszło więc do gin (podstawowe badania gin i ok) proszę dalej się starać tak bywa, poszperalam po necie zaczęłam pić ziolka trzy cylke i nadal nic więc zaczynam badania i wybieram się do gin już z wynikami. Miłego dnia dziewczyny

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi wypoczywaj i leniuchuj tego też potrzeba!☺ Cześć Kasia!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Hej dziewczyny mogę się podłączyć co prawda ja rocznik 93, ale u was taka fajna atmosfera:)
    Teraz troszkę o mnie w lutym stukna mi 2 latka jak już jestem po ślubie, i można powiedzieć że zaraz po zaczęliśmy starania na początku na luzie jak się uda to fajnie. Roczek minął i nie wyszło więc do gin (podstawowe badania gin i ok) proszę dalej się starać tak bywa, poszperalam po necie zaczęłam pić ziolka trzy cylke i nadal nic więc zaczynam badania i wybieram się do gin już z wynikami. Miłego dnia dziewczyny

Cześć Kasiu! :) Miło, że do nas zawitałaś. Znam ból kilku miesięcznych starań. Udajecie się do gin. czy jakiejś kliniki niepłodności?

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alegzi wypoczywaj i leniuchuj tego też potrzeba!☺ Cześć Kasia!

A jeszcze przypomniało mi się, że muszę lodówkę umyć. Także dzisiaj lenistwo, a jutro sprzątanie pełną parą :D Już też powoli przymierzam się do tego żeby usiąść i pospisywać prezenty na święta ;)

1cs z CLO
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku chce spróbować z gin, klinika trochę mnie przeraża

21 wrzesień 2019
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, no pewnie. Małymi kroczkami. Na pewno gin. Wam pomoże i za niedługo będziecie mieli piękną dzidzię :)

1cs z CLO
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to liczę, lekarza już znalazłam tylko coś nie mogę się dodzwonić żeby się umówić eh.

21 wrzesień 2019

Wysłany: 3 listopada 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia życzę powodzenia na pewno będzie wszystko dobrze. Ja czekam na @.. Planowo mam miec w niedziele zobaczymy.

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ