Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Dziewczyny, Dziewczyny jeszcze ponad 2,5h i koniec te które pracują do 16. A te, które mają wolne m.in. alex0806, od rana mogą sobie leniuchować ;p
Cóż to za lenistwo (wypowiadam sie jako mająca wolne ) kiedy za oknem deszcz i nie można nigdzie wyjść...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:A dziękuje na mandarynki niedawno sie rzuciłam ale to nic nadzwyczajnego u mnie w sumie w domu mam jabłka i banany... Zawsze cos
Bede dzisiaj robić deser jaglano-kokosowy jakby któraś miała ochotę na zdrowszy deser polecam bardzo bo łatwo się go robi
Beta 10/11 dpo (wtorek) 95.8 12/13 dpo (czwartek) 237.4 wszystko jest w porządku!
Terka! Gratuluję pięknej betki
Ja robiłam w poniedziałek i była 8000 dzisiaj odebrałam wyniki i jest 15000 nie pamiętam ile dokładnie.
27.06.15r.
-
terka} wrote:Beta 10/11 dpo (wtorek) 95.8 12/13 dpo (czwartek) 237.4 wszystko jest w porządku!
Terka! Gratuluję pięknej betki
Ja robiłam w poniedziałek i była lekko ponad 8000 dzisiaj odebrałam wyniki i jest też lekko ponad 15000 nie pamiętam ile dokładnie. Dzwoniłam przed chwilą do gina, kazał przyjść w piątek za tydzień tak jak mam ustaloną wizytę to będziemy wszystko wiedzieć, powiedział że dobrze że jest przyrost i w sumie tyle. Ehh....
27.06.15r.
-
An_ja wrote:Terka! Gratuluję pięknej betki
Ja robiłam w poniedziałek i była lekko ponad 8000 dzisiaj odebrałam wyniki i jest też lekko ponad 15000 nie pamiętam ile dokładnie. Dzwoniłam przed chwilą do gina, kazał przyjść w piątek za tydzień tak jak mam ustaloną wizytę to będziemy wszystko wiedzieć, powiedział że dobrze że jest przyrost i w sumie tyle. Ehh.... -
An_ja wrote:Terka! Gratuluję pięknej betki
Ja robiłam w poniedziałek i była lekko ponad 8000 dzisiaj odebrałam wyniki i jest też lekko ponad 15000 nie pamiętam ile dokładnie. Dzwoniłam przed chwilą do gina, kazał przyjść w piątek za tydzień tak jak mam ustaloną wizytę to będziemy wszystko wiedzieć, powiedział że dobrze że jest przyrost i w sumie tyle. Ehh....
Czyli najważniejsze powiedział i powinnaś byc spokojna po co ma sie rozgadywać, pewnie pogadacie na wizycie
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa!!! Wszystko pięknie rośnie, progesteron tez niecałe 35 wiec super ach dzisiaj siostra przychodzi do nas...jak tu jej powiedziec/nie powiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 14:16
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Nie wiem czy czekać do przyszłego piątku?
Czy może umówić się jeszcze dziś lub jutro do innego lekarza...
chciałabym już po prostu wiedzieć na czym stoję, a tak to czuję się taka zawieszona
ani się cieszyć nie mogę porządnie a smucić na zapas też nie powinnam
27.06.15r.
-
alegzi wrote:An_ja, terka, a czy odczuwacie bóle piersi?
Ja bardziej sutków. Choć trochę piersi tez. Nie mogę spac na brzuchu i czasem musze uważać przytulając się w nocy żeby nie uciskać bo zaraz bym sie obudziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 14:12
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:An_ja, gratulację! Beta pięknie rośnie. Dlaczego chcesz pójść do innego lekarza?
Żeby zrobić USG wczesniej - wiem, że to bez sensu bo dziś/ jutro też może być wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzić ale życie w takim stresie mi zupełnie nie służy...
Natomiast martwi mnie, że beta się nie podwoiła chcoiaż wiem i zdaję sobie sprawę, że od pewnego momentu zwalnia27.06.15r.
-
An_ja wrote:Żeby zrobić USG wczesniej - wiem, że to bez sensu bo dziś/ jutro też może być wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzić ale życie w takim stresie mi zupełnie nie służy...
Natomiast martwi mnie, że beta się nie podwoiła chcoiaż wiem i zdaję sobie sprawę, że od pewnego momentu zwalnia
To dobrze ze wiesz o tym bo wlasnie chyba przyszedł moment zwolnienia. Swoja droga prawie podwoiła (8tys-15tys) wiec nie martwiłabym sie ja np juz nie będę powtarzać bety przez jakieś 2 tygodnie. I za jakieś 2 tygodnie wybiorę sie do lekarza bo po co mam sie stresować wcześniejszym USG gdzie moze nie byc nic widać i przed wizyta sobie zrobię ostatnie pewnie wyniki bhcg zeby miec świeżehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
An_ja wrote:Żeby zrobić USG wczesniej - wiem, że to bez sensu bo dziś/ jutro też może być wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzić ale życie w takim stresie mi zupełnie nie służy...
Natomiast martwi mnie, że beta się nie podwoiła chcoiaż wiem i zdaję sobie sprawę, że od pewnego momentu zwalnia
Kochana, spokojnie. Wyniki bety są dobre. Bardzo dobre. Nie stresuj się. Sam gin. Ci powiedział, że wszystko jest dobrze. Zamartwianie się przyniesie więcej szkody niż pożytku. Ciesz się tym stanem!1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna