Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dc 34 co do dpo według mnie 12 a moja apka pokazuje 7 dni dpo i wyszedł by cykl ponad 40 dni. Szyjka wysoko twarda i raczej zamknięta22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Marudaruda wrote:Nie trzeba mieć nadwagi, żeby mieć PCO/PCOS. Ja akurat mam, więc Ci napisałam co lekarz zalecił. Zrób podstawowe badania jeśli ich nie masz - TSH, prolaktynę, LH, TSH i testosteron (jeżeli masz problem z włoskami).
Jasne, rozumiem. Jutro idę do endokrynologa poczekam czy mnie skieruje i na co ewentualnie.
Alex trzymam mocno kciuki! -
Marudaruda wrote:Pewnie, zawsze możesz go trochę nakierować. Powodzenia!
Dokładnie, przynajmniej wiem o czym mówić. Nigdy nie wspominałam lekarzowi o tym owłosieniu bo po pierwsze trochę się wstydziłam a po drugie myślałam że może taka moja uroda. A jednak jak człowiek wydepilowane to pewnych rzeczy nie widać
-
an1315 wrote:Dokładnie, przynajmniej wiem o czym mówić. Nigdy nie wspominałam lekarzowi o tym owłosieniu bo po pierwsze trochę się wstydziłam a po drugie myślałam że może taka moja uroda. A jednak jak człowiek wydepilowane to pewnych rzeczy nie widać

Czasami dobrze jest pójść do lekarza "niepełnie przygotowaną", innym takie rzeczy od razu rzucają się w oczy. A w końcu to lekarz, po to jest, żeby nam pomóc. Chociaż doskonale wiem co mówisz, komu jak komu, ale mi nie musisz tłumaczyć. Ja mam 150% normy testosteronu. -
Kasia Hmm to jak chcesz wiem ze ja do ciekawych należę wiec chyba bym próbowała już
a później drugi raz jakby tetaz nic nie wyszło ;p co Do szyjki nie ma się co sugerować nią bo jedne maja wysoko a inne nisko , bo tak naprawdę wysoko dopiero może pójść trochę później
ja np do momentu zrobienia testu miałam nisko /średnio ale nie tak wysoko żebym miała trudność z dostaniem jej czy jak w czasie owu ... co mnie właśnie trochę zmylalo bo niby ma buc wysoko .. później w necie dziewczyny pisały ze jedne właśnie maja wysoko inne nisko nawet na wykresach na ovufriend jedne maja tak inne tak
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
An a Ty pisalas, ze mialas badania? Lh i fsh podobno swiadczy o PCO jak jest inaczej niz 1:1

Alec, czekam
trzymam kciuki
-
Ja też mam podwyższony testosteron. Jak norma była do 0.6 to u mnie 0.84 z tego co pamietam. Nie mam nadmiernego owlosienia. Jedynie po goleniu mi szybciej te włosy rosną odkąd tabletki odstawilam. Tak zauważyłam tylko taka zaleznosc. I czasem mi jakiś ciemny wlosek pojedynczy się na brodzie zrobi. Ale to od razu peseta i po nim

Jeszcze 1 osoba przede mna... mam serce w gardleLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Shgb pokazuje prawdziwa norme testosteronu, bo mozna miec go niby duzo albo malo a sie go oblicza przy shgb, ja niby mialam prawidlowo a z tym shgb niby za malo ;p dlatego nie jest tak latwo sobie wszystko wyliczyc.
-
Kaassiia wrote:sama nie wiem, nie chce kusić losu bo testy przyciągają @
może jeszcze chwilę odczekam
Jak masz cierpliwosc to czekaj
ja mam nadal szyjke nisko ;p ale czulam, ze jest inaczej twarda.
-
Spokojniealex0806 wrote:Mi test w 9 dpo pokazał cień cienia cienia, w 10 dpo bladziochowego cienia i beta 23.1 byla. A już później testów nie robilam.
Mam zawał normalnie. Zaraz wchodze
-
Ja to jak nie byłabym w ciąży to chciałabym właśnie szybko dostać żeby się nie nastawiać aż tak , nie robić nadzieji Noo i szybko zacząć kolejny cykl starać a tak jak Ci się spóźni tydzień czy ileś to już tydzień w plecy jesteś .. a skoro test na was tak działa
to bym ryzykowała ale mówię ja jestem niecierpliwa ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mi ja tez nie ;p co widac, ze bete robilam 9dpo ;p
Mała_Mii lubi tę wiadomość