Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam dziś kupić test lecz nie wiem czy robić jeszcze czy chwilę zaczekać. Jeszcze dziś mi się śniło poronienie przedwczoraj mama w trumnie aj mam metalik22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Myślałam dziś kupić test lecz nie wiem czy robić jeszcze czy chwilę zaczekać. Jeszcze dziś mi się śniło poronienie przedwczoraj mama w trumnie aj mam metalik
podobno to zwiastuje, że osoba będzie długo żyć
a test to najlepiej z rannego.
-
Wiem że z rana najlepiej, jeśli uda mi sie kupić dziś po pracy to może zatestuje jutroSeli wrote:podobno to zwiastuje, że osoba będzie długo żyć
a test to najlepiej z rannego.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Wiem że z rana najlepiej, jeśli uda mi sie kupić dziś po pracy to może zatestuje jutro
Jeśli będziesz to trzymam kciuki
wiecie jak pospałam sobie?
masakra
już widzę, że mam jakieś zjazdy ostatnio
normalnie prześpię chyba ciąże
-
Ja jakoś stresuje się środą
boje się iść
ale zdrugiej strony taki miesiąc, że mamy wesele, trzeba męża trochę obkupić, do koperty włożyć...
-
Dziewczyny jest dzidziuś i serduszko!!!!!!! Ale jestem szczęśliwa;) tylko lekarz trochę gbur i zdjęcia ani nic nie dał, pomiary wskazują na 6 tydzień z hakiem
ciąża tydzień młodsza niż wg OM. Migajaca kropeczka rekompensuje wszystko
tylko termin do lekarza dopiero na 20 czerwca... Może w innej placówce mi się uda ogarnąć szybciej albo coś mi wymyśli sam lekarz. Maila już mu napisałam;) matko wyje jak durna ;p
Moje
Marudaruda, kryha, panipuchatkowa, rosamare, terka, Magdaa21, Mari92, Kitkat, Marcysiem lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Seli prosze sie nie stresowac wszystko bedzie dobrze.☺
Ja się tylko boje nowego lekarza
no i mam takie dziwne... hm, nie wiem jak to nazwać bo to nie ból, ale czuje momentami coś po lewej czasem po prawej stronie. Nie wiem czy to właśnie nie od spania złego
-
alex0806 wrote:Dziewczyny jest dzidziuś i serduszko!!!!!!! Ale jestem szczęśliwa;) tylko lekarz trochę gbur i zdjęcia ani nic nie dał, pomiary wskazują na 6 tydzień z hakiem
tylko termin do lekarza dopiero na 20 czerwca... Może w innej placówce mi się uda ogarnąć szybciej albo coś mi wymyśli sam lekarz. Maila już mu napisałam;) matko wyje jak durna ;p
Moje
No widzisz!!
ale zdjęcie powinien dać!
-
ALex widzisz ! Myśmy Ci tu mówiły ze ciąża często jest młodsza ! Ze beta później już rośnie wolniej ! S Ty nie potrzebnie tylko dzidzie denerwowałas ;pp No ale naszczescie jest wszytko dobrze tetaz odetchnij bo ważny przełomowy moment jest już za wami wiele ciąż na tym etapie obumiera bo serduszka nie zabija , Twoje zabiło ! Wiec wdech i wydech i tetaz już się cieszyc trzeba
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alex0806 wrote:Dziewczyny jest dzidziuś i serduszko!!!!!!! Ale jestem szczęśliwa;) tylko lekarz trochę gbur i zdjęcia ani nic nie dał, pomiary wskazują na 6 tydzień z hakiem
Moje
Ale wspaniale
Bardzo się cieszę!!!
Seli akurat FSH ani LH nie robiłam. Testosteronu też nie. Ale liczę jutro na endokrynologa że ogarnie sprawę -
an1315 wrote:Ale wspaniale
Bardzo się cieszę!!!
Seli akurat FSH ani LH nie robiłam. Testosteronu też nie. Ale liczę jutro na endokrynologa że ogarnie sprawę
ej to jakie Ty badania robiłaś?.... To podstawa w sumie! jak działają jajniki pokazuje fsh i lh... Dużo to mówi o owulacji, tak samo potem progesteron 7dpo ale to trzeba wiedzieć kiedy się ma owulację. Jak masz jakieś podejrzenia to od razu zrób SHGB, 17-oh progesteron, androstendion DHEAS i próby wątrobowe
mało który lekarz daje to do zbadania, ale te badania dają Ci jasną sytuacje nad tym co się dzieje w organizmie. No i powtórzyłabym prolaktynę by zobaczyć czy się zbiła.
-
Robiłam prolaktynę, TSH i inne tarczycowe, a pozniej te typowo pod ciążę, wszelkie różyczki, toxo itp.
Prolaktyna na pewno mi spadła, sprawdzałam z obciążeniem.
Dzięki za rady będę wiedzieć czego oczekiwać i o co prosić.
Pewnie brak tych badań wynika z tego że nie miałam zamiaru starać się o dziecko pierwszy plan zakładał za 5 lat dopiero. A teraz wyszedł spontan. Mam obserwować ten pierwszy cykl i przyjść na wizytę z moimi obserwacjami.