Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka to jak wpisujesz to ja Opole i termin 27.09.
Alex i dobrze, że jej nie mówiłaś. A jutro idź do tego lekarza.
Seli nie złość się na nas. Wszystkie rozumiemy, że masz gorszy dzień. Trzeba przetrwać i tyle.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alex0806 wrote:Wracam Do domu. W pracy nie mówiłam jeszcze że idę do lekarza jutro bo by problemy robiła. Wieczorem jej napiszę. Na na 13 się umówiłam bo dopiero moja lekarka przychodzi wtedy. I rano pójdę na badania co mi lekarz zlecił. Odeslalam w mojej grupie 3 dzieci z jelitowka a dziewczyny w innych grupach jeszcze z gorączką do tego... wirus na pewno
Jak nic przywołałaś tego wirusa sobie... Nieźle... Naprawdę nie ogarniam jak można puścić w świat dziecko z jelitowka...
Czyli rano badania potem do pracy czy do domu i potem do lekarza?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja też Opole. Ale termin pewnie się zmieni, na razie pokazuje mi cały czas na 1 stycznia

Mnie już coś wczoraj kręciło w brzuchu, a dzisiaj się rozkręciło. Mdłości mam mega, do tego biegunka (ale nie taka tragiczna jak dzieci miały). Rano pojadę na badania, a na 13 do lekarza. Nie idę do pracy. Tam wylęgarnia wirusów jest, kilka dni muszę się od nich odizolować. Zobaczę co mi lekarka rodzinna jutro powie. Najchętniej bym tam już nie wracała, ale nie da mi L4 do końca przyszłego tygodnia pewnie... W środę idę do gina po zaświadczenie o ciąży do samolotu, to może wtedy się z nim zgadam, jak to widzi...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A u mnie urwanie chmury, w sumie dobrze niech pada.
Alex masz rację że idziesz po zwolnienie, bynajmniej trochę odizolyjesz się od wirusowek i odpoczniesz22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Chcę chociaż do końca tygodnia pójść. Bo jak teraz taka plaga, to się nie skończy na dzisiejszym dniu odsyłania dzieci. Masakra co tam się dzisiaj działo. Jedna dziewczynka z mojej grupy zdjęła spodnie na placu zabaw i na trawę poleciało tsunami rzadkiej kupy... Cudowności normalnie.
Ja siadłam i nie mam siły wstać. Zasypiam znowu na siedząco. Zjadłam kilka pierogów, trochę mi lżej na żołądku, więc kładę się i odpoczywam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jeju, ale tu się porobiło!
Seli, z całą sympatią do twojej osoby, ale dzisiaj dałaś czadu. Osobiście nie potrafię tego zrozumieć... Staram się o dziecko od 3 lat, więc dla mnie ten cud jest wart każdego cierpienia. Ale myślę, że sama się o tym przekonasz
trzymam kciuki żeby ci wróciła radość i dolegliwości odeszły 
Kitkat, śliczne zdjęcia. Ale ci zazdroszczę!
Alex, na zwolnienie marsz! W pracy muszą sobie poradzić bez ciebie
Kitkat, Kitkat lubią tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Dziewczyny czy to normalne że mnie kluje w podbrzuszu?
Normalne
mnie też kłuje i pobolewa czasami
Magdaa21 lubi tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Dziewczyny i koniec oczekiwań wredna przyszła jak grom z jasnego nieba. Cisza spokój a nagle bum cmi brzucha i zrobiło się mokro ja do łazienki i sprawa wyjaśniona
Oficjalnie zaczynam kolejny cykl.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia, oby kolejny był szczęśliwszy

Ja właśnie dostałam takie info, że nie wiem czy się śmiać, czy płakać... Czy się zerzygać na kierowniczkę. Dziewczynom z przedszkola powiedziała, że nam w żłobku (ogólnie pracownikom żłobka), nie chce się pracować, jesteśmy leniwe, nie rozwijamy się i nie czujemy Montessori, a ciągle chcemy podwyżkę! Szmaciara jedna... Ale mam wnerwa na debilkę. Widziała dzisiaj, że chodzę i się przewalam, że źle się czuję i mi ciężko z tyloma dziećmi sama, to ona na to że ona też się coś źle czuje i nie ma mi kogo dać na zastępstwo! Oj, chyba kopnę je w dupę i będę ciągnęła to L4, chociażby na 80%...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Poszłabym od razu na ciążowe, ale mój gin dopiero w środę może mnie między pacjentkami przyjąć... Chciałam iść właśnie wtedy po zaświadczenie do samolotu. Zobaczę jutro co mi rodzinna poradzi. Może ona wypisze na dłużej, zobaczymy. Byle nie na B, bo wtedy może mnie zwolnić szmata, bo nie dałam zaświadczenia jeszcze...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵

[/url]
[/url]