Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Puchatkowa :* oby u Ciebie i Kasi ta niepewność przyniosła pozytywny wynik
fajnie czytać że komuś się udało, ale czasem smutek ogarnia bo sama też bym chciała
ale wierzę że w końcu się uda 
Cały tydzień wizyt
jest co czytać, chwalcie się dziewczyny jak już będzie coś wiadomo
-
Dokładnie jeszcze troszkę pod znakiem zapytania, damy radę silne z nas babki oby szczęśliwy finiszpanipuchatkowa wrote:Nooo fajnie Wam. A ja z Kasią w niepewnosci.

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dokładnie tak, niech już wredna @ przyjdzie i będzie spokójterka wrote:Spokojna i cierpliwa miss
ach jak milo
nie to co ja 
No jesli juz ma przyjść ta @ to niech przychodzi co? Przyjdzie pójdzie i spokój na ok miesiąc będzie albo i dużo dużo dłużej
mam nadzieję że po pierwszym cyklu z dupkiem się nie opóźnia mi za bardzo i przyjdzie o czasie
A później znów staranka jupi
końcówki cykli są mega stresujące
-
Magda, właśnie wczoraj o tym czytałamMagdaa21 wrote:Dziewczyny, a myslalyscie żeby załatwić sobie ten pasek św. Dominika? Na pewno nie zaszkodzi

i postanowiłam że jeśli mam się nie uda przez rok to będę interweniować w taki sposób
wiadomo że nie zaszkodzi
codziennie się modlę o dzidzie
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
-
Ja go mam od grudniaMagdaa21 wrote:Dziewczyny, a myslalyscie żeby załatwić sobie ten pasek św. Dominika? Na pewno nie zaszkodzi

)
Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
I to po prostu trzeba do nich napisać maila z prośbą o wysłanie paska? Kiedyś któraś tu o tym pisała ale nie pamiętam jak to byłoMała_Mii wrote:Ja go mam od grudnia
)
-
MissKathy92 wrote:Hmmm Magda, w sumie masz rację - nie ma na co czekać
może faktycznie trzeba do nich napisać z prośbą o wsparcie 
Nic nie zaszkodzi a sw. Dominik super patron
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak weszłam na forum, czytam i nie wierzę co się tu podziało... Seli Ty musisz ochłonąć i wszystko z mężem obgadac. Nikt nie powiedział że w ciąży będzie super pięknie. I nie można traktować siebie jak inkubator, tworzysz w sobie nowe życie... spójrz na to w ten sposób...
Ja dzisiaj też umieram. Wykrakałam sobie biegunke. Dzieci wirusa przyniosły bo też maja. Na szczęście u mnie lekka, ale mam mdłości i zawroty glowy. Idę jutro na 13 do rodzinnej. Zastanawiam się na ile to l4 wziac. Bo żeby mi wpisali B musiałabym mieć wcześniej zaświadczenie o ciąży od gina prawda? Bo w pracy nie wiedzą jeszcze.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.htmlMissKathy92 wrote:I to po prostu trzeba do nich napisać maila z prośbą o wysłanie paska? Kiedyś któraś tu o tym pisała ale nie pamiętam jak to było

Ja pisałam maila, ale udało mi się odebrać osobiście. Ale wiem że wysyłają
I noszę codziennie, zdejmuje tylko do kąpieli
-
Tak, B wpisują jak już w pracy wiedząalex0806 wrote:Tak weszłam na forum, czytam i nie wierzę co się tu podziało... Seli Ty musisz ochłonąć i wszystko z mężem obgadac. Nikt nie powiedział że w ciąży będzie super pięknie. I nie można traktować siebie jak inkubator, tworzysz w sobie nowe życie... spójrz na to w ten sposób...
Ja dzisiaj też umieram. Wykrakałam sobie biegunke. Dzieci wirusa przyniosły bo też maja. Na szczęście u mnie lekka, ale mam mdłości i zawroty glowy. Idę jutro na 13 do rodzinnej. Zastanawiam się na ile to l4 wziac. Bo żeby mi wpisali B musiałabym mieć wcześniej zaświadczenie o ciąży od gina prawda? Bo w pracy nie wiedzą jeszcze.
-
Kurczę ale to jest piękna inicjatywaMagdaa21 wrote:http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html
Ja pisałam maila, ale udało mi się odebrać osobiście. Ale wiem że wysyłają
I noszę codziennie, zdejmuje tylko do kąpieli 
fajnie że ktoś pomyślał o takich kobietach co mają jakieś trudności w życiu i potrzebują duchowego wsparcia
przyklad: moje dwie przyjaciółki należą do grupy kobiet modlących się o dobrych mężów
obie były same kiedy dołączały do grupy a teraz obie mają wspaniałych facetów, jedna nawet powoli planuje ślub
nadal się modlą w intencji pozostałych kobiet
no i jak tu nie wierzyć w Bożą opatrzności i siłę modlitwy?
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
-
Haha ja mogę powiedzieć to samo o swoim mężu i o sobieMagdaa21 wrote:Ja też się modliłam o dobrego męża
i takiego mam
ale on się chyba nie modlił o dobrą żonę i ma co ma xd xd