Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny

Patrycja super przyrost bety
faktycznie, już więcej nie badaj bo to niepotrzebny stres, cierpliwie czekaj na 8 czerwca 
Ja dziś jeszcze na l4 a jutro już do pracy
na szczęście czuje się już dobrze i kończy mi się okres więc za chwilę najciekawsza i najprzyjemniejsza część cyklu
teraz mąż w pracy a ja odpoczywam przed jutrzejsza harowką i oglądam Gotowe na wszystko
zastanawiam się też jak możemy z mężem spędzić naszą pierwszą rocznicę ślubu
to jest 17 czerwca w niedzielę, więc muszę coś wymyślić na cały weekend a w głowie pustka
-
Uff, skończyłam te chore opinie. Musiałam sobie zrobić dłuższą przerwę wcześniej, bo od tego siedzenia w jednej pozycji kłuł mnie brzuch. Teraz się wyciągam i do wieczora odpoczywam. Jeszcze na dodatek nie mamy ciepłej wody dzisiaj i jutro, bo coś robią w ciepłowni i nawet normalnie naczyń nie umyję, tylko w lodowatej...
Miss, my na pierwszą rocznicę planowaliśmy romantyczną kolację i seks, ale wyszło bobo i zapomnieliśmy o Bożym świecie
A może mąż coś już zaplanował? Wypytaj 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex super-masz juz spokój z tym

Miss mysmy skromnie zrobili rocznice-w niedziele lody i czekolada na gorąco a w poniedziałek (czyli faktyczny dzień rocznicy bo ślub braliśmy w tamtym roku w niedziele) Msza za nas, kilku gości w domu i torcik
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Alex my będziemy się starać żeby wiadomość o dzidzi pokryła się z rocznicą ślubu
ale wiadomo że tego na 100% zaplanować się nie da (zapewne marne szanse są na to) więc trzeba wymyślić coś innego
pytałam go już co chciałby robić to powiedział że nie wie
A jak już mąż mówi że nie wie to będzie tak jak zawsze czyli kolacja i film ewentualnie każdy wsadzi dziób w swój telefon i będziemy siedzieć jak dwa ziemniaki
A ja chce żeby choć raz było jakoś wyjątkowo
A tak ciężko coś wymyślić
dlatego proszę Boga żeby plan z dzidzią wypalił 
Terka ja też chciałam zamówić mszę u nas w kościółku i zaprosić rodziców przynajmniej ale mąż uznał że nie ma potrzeby, mieliśmy zamówioną mszę na pół roku po ślubie i też robilismy kolację dla rodziców
więc rocznicę pewnie spędzimy sami
myślałam żeby pojechać sobie na weekend do spa lub na domek ale to tak cholernie drogie że nie stać nas teraz na takie wydatki
więc musimy coś wymyślić w rozsądnym budżecie
-
Ziemniaki wygrały Miss
To zamów stolik w restauracji, albo własnie jakiś weekend albo chociaż noc w spa
Albo wybierzcie się wspólnie na masaż, na pewno jakiś salon znajdziecie który takie zabiegi jednorazowo stosuje
Na Grouponie poszukaj czegoś ciekawego
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex tak właśnie jest, jesteśmy ziemniakami
w sensie wolimy siedzieć w domu niż gdziekolwiek wychodzić ale w ten dzień przyda się nam jakieś wspólne wyjście
żeby było jakoś inaczej
pomysł z masażem jest całkiem interesujący
poszukam czegoś
przedtem miałam taki pomysł żeby na naszej działce gdzie kiedyś stanie nasz dom postawić taki stelaż, ozdobić go kwiatami, lampionami i swiecidełkami, postawić stolik i tam zrobić kolację z szampanem
ale to tak trudne logistycznie przedsięwzięcie że sobie darowalam- niepoprawna romantyczka :p
-
Ja mam nadzieję że też pójdziemy na kolację zamiast jeść ją jak codzień w domupanipuchatkowa wrote:Miss my mamy 3 rocznice ślubu 20 czerwca.☺ idziemy na jakąś kolacje.☺
tylko nie wiem czy nasza ziemniaczana natura nie wygra
-
Hej kobietki
Patrycja gratki wzrostu bety, rosnijcie zdrowo
Panipuchatwowa witaj w nowym cyklu i owocowych starań tym razem
kciuki
Miss tobie również powodzenia
A ja kobitki weekend miałam zaganiany i za razem chorowity. Dopadlo mnie jakieś ogólne osłabienie od piątku stan podgoraczkowy, ból mięśni i do tego zapalenie dziąseł,@ kumulacja normalnie.
Mam nadzieję że antybiotyk pomoże już 2 dawka a tempka nadal 37,522 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki
Patrycja gratki wzrostu bety, rosnijcie zdrowo
Panipuchatwowa witaj w nowym cyklu i owocowych starań tym razem
kciuki
Miss tobie również powodzenia
A ja kobitki weekend miałam zaganiany i za razem chorowity. Dopadlo mnie jakieś ogólne osłabienie od piątku stan podgoraczkowy, ból mięśni i do tego zapalenie dziąseł,@ kumulacja normalnie.
Mam nadzieję że antybiotyk pomoże już 2 dawka a tempka nadal 37,5
Mamma mia... Kuruj sie babeczko... Taka kulminacja rzadko się zdarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 18:56
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Ja mam nadzieję że też pójdziemy na kolację zamiast jeść ją jak codzień w domu
tylko nie wiem czy nasza ziemniaczana natura nie wygra 
Jesli lubicie byc kartoflami
to nic złego
ale warto chociaż gdzieś na obiadek czy właśnie deserek wyskoczyć 
Nas rocznica nie kosztowała więcej niz 50zl (lody, czekolada plus torcik)
także widzisz można coś zrobic za niewielką cenę
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Właśnie rzadko a tu taka akcja niespodziewanie jak grom z jasnego nieba, ale co nas nie zabije to wzmocni. Oby w końcu ta tempka opadła bo znów cykl będzie zawirowanyterka wrote:Mamma nią... Kuruj sie babeczko... Taka kumminacja rzadko się zdarza...
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

Patrycja super przyrost bety
faktycznie, już więcej nie badaj bo to niepotrzebny stres, cierpliwie czekaj na 8 czerwca 
Ja dziś jeszcze na l4 a jutro już do pracy
na szczęście czuje się już dobrze i kończy mi się okres więc za chwilę najciekawsza i najprzyjemniejsza część cyklu
teraz mąż w pracy a ja odpoczywam przed jutrzejsza harowką i oglądam Gotowe na wszystko
zastanawiam się też jak możemy z mężem spędzić naszą pierwszą rocznicę ślubu
to jest 17 czerwca w niedzielę, więc muszę coś wymyślić na cały weekend a w głowie pustka 
Ważne, że okres już się kończy i wrócisz do pracy bez bólu
Ja pamiętam, jak na pierwszą rocznicę ślubu mój mąż mnie zabrał na wyjazd - niespodziankę. Zapakował ciuchy i wszystko tajniacko, a ja głupia myślałam, że do ZOO jedziemy
-
Ale naprodukowałyście przez cały dzień! A ja właśnie wróciłam w pracy, siadłam i zbieram siły na resztę dnia

Co do poczęcia - u nas było po alkoholu. Koleżanka, z którą wtedy piłam się śmieje, że jest odpowiedzialna za stworzenie naszego malucha
Bo jak mąż po mnie przyszedł to i jemu drinka mocnego zrobiła.
Chrzestni - ja od zawsze chciałam wziąć na chrzestną przyjaciółkę, ale od kiedy jestem w ciąży coś się popsuło między nami. Wiem, że od dłuższego czasu stara się o dzidziusia, no ale przecież nie moja wina, że mi się udało a jej nie... I nie wiem jak z nią o tym pogadać, bo się zamyka.👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙