Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny

Ja siedzę od 15 minut jak tuman w pracy bo prądu nie ma
jejku jaka bieda i nuda
narazie rozkładam papiery zaległe a potem nie wiem co robić ;( jejku żeby zaraz oddali ten prąd bo tyle mam zaległej pracy po powrocie ze zwolnienia
na szczęście szef nic nie mówił na moje l4, żadnej spiny nie było
dziś pracuje do 17, bo poprosiłam żeby dziś zrobić nadgodziny zamiast jutro
W sobotę też idę do pracy żeby trochę dorobić 
Patrycja co do pytania do kiedy zamierzam pracować (wiem że nie było skierowane do mnie ale też się wypowiem- a co tam
) więc ja mam taki plan że jeśli kiedykolwiek uda mi się zajść w ciąże i będzie wszystko ok, nie będę rzygać jak kot i bardzo źle się czuć to mam zamiar pracować do samego końca, no może do 8 miesiąca
pracuje w biurze, mam dużo swobody i wyrozumialego szefa więc za szybko go nie zostawię 
A co do dzisiejszej nocy to ja spałam dziś jak dziecko
nawet nie wiem kiedy mąż z pracy wrócił
tylko się przebudziłam na buziaka i odlecialam na całą noc 
Życzę Wam udanego dnia
-
Miss niestety nie znam się .. ale tak patrząc na chłopski rozum to nie są najgorsze , No ale mogły by być lepsze
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny wyczytałam że w 1ml nasienia powinno być więcej niż 15mln plemników- mój ma 2.2mln
jestem załamana totalnie teraz... ja nie wiem czemu Bóg tak mnie karze
myślałam że chociaż z mężem jest w porządku ale chyba nic z tego nie będzie
I pewnie rodzicami nigdy nie zostaniemy
-
Dziewczyny, ja już myślałam że wszystko co złe jest za mną i teraz może być tylko lepiej
A tu kolejny cios
już i tak bylam załamana bo wszystkie choroby świata które utrudniają zajście w ciąże spadły właśnie na mnie to jeszcze teraz doszło to
ja już teraz nie wiem co robić
wiem że starczy jeden i dobrze że w ogóle jakieś są plemniki a nie że w ogóle nic ale nie wiem czy coś zdzialamy i z taką ilością
czytam w necie że niektórzy mają koło 100 mln, 50, 30 a u nas tylko 2.2
to dla mnie tragedia
siedzę i becze w pracy
-
MissKathy92 Kochanie nie załamuj się, Bóg Was nie karze i na pewno jest teraz z Tobą i jest smutny bo Tobie jest smutno.
Macie dużo plemników o prawidłowej budowie, a ilość i ruchliwość można poprawić suplementując Męża.
Dodatkowo na obniżenie wyników może wpływać wiele rzeczy, nawet drobna infekcja przebyta w ostatnim czasie na co mogą wskazywać leukocyty obecne w Waszym badaniu - często wystarczy wyleczyć infekcje i wyniki diametralnie się zmieniają
Głowa do góry, na spokojnie - będzie dobrze
MissKathy92 lubi tę wiadomość
👰🔹Brak owulacji🔹Hiperprolaktynemia
🤵 ✔️

03.2022 11 tc nasz Aniołek Marysia 👼💔 -
Bardzo dziękuję za to co mi napisałaśrosamare wrote:MissKathy92 Kochanie nie załamuj się, Bóg Was nie karze i na pewno jest teraz z Tobą i jest smutny bo Tobie jest smutno.
Macie dużo plemników o prawidłowej budowie, a ilość i ruchliwość można poprawić suplementując Męża.
Dodatkowo na obniżenie wyników może wpływać wiele rzeczy, nawet drobna infekcja przebyta w ostatnim czasie na co mogą wskazywać leukocyty obecne w Waszym badaniu - często wystarczy wyleczyć infekcje i wyniki diametralnie się zmieniają
Głowa do góry, na spokojnie - będzie dobrze
dopiero mi mąż wysłał te wyniki bo teraz w pracy jestem i od razu zaczęłam przeglądać sieć w poszukiwaniu informacji i po prostu się załamalam tą małą ilością plemników
po pracy poszukam więcej info na ten temat, no i jakis suplement dla męża znajdę
niestety on jest taki że lubi sobie piwko wypić, zjeść dobrze i ma sporą nadwagę z którą nic nie robi- mówi że z nim wszystko ok a waga i używki nie mają wpływu na nasienie
A tyle razy mówiłam żeby się wziął za siebie a on i tak swoje
teraz muszę jeszcze popracować nad sobą żeby nie mieć mu za zle tego że tak się zaniedbal... siedzimy w tym razem
wierzę że Bóg ma dla nas plan i ześle na nas tylko tyle nieszczęścia ile będziemy w stanie udźwignąć
-
Miss kochanie przypadkiem polubiłam post chcąc skopiować link (nie pytaj-moj telefon żyje własnym życiem)...
Jak dla mnie wyniki nie są jakieś mega zle i uniemożliwiające zajście w ciąże...
Fakt, dużo lepiej by bylo gdyby mezo wziął sie troszkę za siebie z dieta i uzywkami (właśnie - o jakie używki chodzi?) i ruchem bo to na zdrowie nie pomaga na pewno nie mówiąc o plodnosci... Ale to nie jest tak ze są tak zle wyniki ze nie macie szans. Macie macie
Jesli ma leukocyty to tak jak juz zostało napisane-wynik mógł byc zafałszowany infekcja, nawet niewielka...
Spokojnie, Pan Bóg nie daje nam niczego co by nas zniszczyło i czego nie bylibyśmy w stanie dźwignąć. Uwierz mi, możemy więcej niz nam sie wydaje...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Ja w sumie chciałam od lipca, ale szef mnie prosił żebym została trochę dłużej bo od lipca przychodzi nowa osoba i mogłabym ja wdrożyć. Więc nie wiem..
A nie moze ta osoba przyjść wcześniej na przeszkolenie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Musicie myśleć pozytywnie, jesteście silną drużyną i razem dacie radę

Może warto troszkę zmienić nawyki żywieniowe, wyciągnąć telefon z kieszeni, nie trzymać laptopa na kolanach, zmniejszyć spożycie alkoholu, to jest zawsze na +
W pierwszej kolejności sprawdziłabym jednak czy przyczyną nie jest przypadkiem jakaś infekcja, jest to o tyle ważne, że suplementacja jest pożywką dla bakterii i zanim takową zaczniemy warto sprawdzić czy coś tam sobie chwilowo nie mieszka i nie robi zamieszania w wynikach
👰🔹Brak owulacji🔹Hiperprolaktynemia
🤵 ✔️

03.2022 11 tc nasz Aniołek Marysia 👼💔 -
To nie jest osoba, która mnie docelowo będzie zastępować. A ja pracuje w dużej korporacji, tu niestety niektóre rzeczy rządzą się własnymi prawami :p
Miss, nie napisałbym lepiej tego co Dziewczyny powyżej, głowa do góry!
-
Ja mu cały czas powtarzam żeby się za siebie wziął ale on twierdzi że to nie szkodzi na płodność i robi swojeterka wrote:Miss kochanie przypadkiem polubiłam post chcąc skopiować link (nie pytaj-moj telefon żyje własnym życiem)...
Jak dla mnie wyniki nie są jakieś mega zle i uniemożliwiające zajście w ciąże...
Fakt, dużo lepiej by bylo gdyby mezo wziął sie troszkę za siebie z dieta i uzywkami (właśnie - o jakie używki chodzi?) i ruchem bo to na zdrowie nie pomaga na pewno nie mówiąc o plodnosci... Ale to nie jest tak ze są tak zle wyniki ze nie macie szans. Macie macie
Jesli ma leukocyty to tak jak juz zostało napisane-wynik mógł byc zafałszowany infekcja, nawet niewielka...
Spokojnie, Pan Bóg nie daje nam niczego co by nas zniszczyło i czego nie bylibyśmy w stanie dźwignąć. Uwierz mi, możemy więcej niz nam sie wydaje...
może teraz jak zobaczył wyniki to zmieni swoje nastawienie... A używki to oczywiście alkohol na pierwszym miejscu, codziennie piwko trzeba wypić lub drinka
jego ojciec ma tak samo
do tego dużo przetworzonego jedzenia, białe pieczywo, gazowane napoje i ogólnie wszystko co niezdrowe... jak on je to wiadomo i mnie ciągnie ale jakoś walczę z tym
no i jeszcze brak ruchu, pracuje jako brygadzista w zakładzie pracy i mimo że chodzi całe 8h to fizycznie nie pracuje 
A co do infekcji to mi się coś przypomniało - ja mam nawracajacą infekcje grzybiczą, stary gin przepisał mi gynazol a dla męża nic, nowy gin też przepisał gynazol a dla męża nic
drugi raz tego gynazolu nie aplikowalam bo to i tak nic nie da skoro dla męża nic nie mam
on mówi że nie ma żadnych dolegliwości ale czytałam że nie musi mieć a infekcje mieć może skoro ja mam
czy to mogło mieć wpływ na wyniki takie ?