Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
An prog bardzo ładny. Popieram słowa dziewczyn.
Ja w tym cyklu też chyba się wybiorę na proga, trzeba zobaczyć czy ovu była bo test takie nie do końca dobre a jeśli coś było to w weekend bo śluz by odpowiadał i szyjka też tempka trochę spadła a już dziś się podniosła.
Dziewczyny czy swędzące sutki mogą wskazywać owu bo jednego wieczora to mega odczowalam22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
To będziemy miały kolejny wynik do analizyKaassiia wrote:An prog bardzo ładny. Popieram słowa dziewczyn.
Ja w tym cyklu też chyba się wybiorę na proga, trzeba zobaczyć czy ovu była bo test takie nie do końca dobre a jeśli coś było to w weekend bo śluz by odpowiadał i szyjka też tempka trochę spadła a już dziś się podniosła.
Dziewczyny czy swędzące sutki mogą wskazywać owu bo jednego wieczora to mega odczowalam
kiedy idziesz badać? Co do sutkow to mi też czasem swedzą na owu
więc to chyba też jakiś znak może być
-
Oczywiście że świadczy o owulacji, bez dwu zdańan1315 wrote:Czyli według Was on jak najbardziej świadczy o owulacji i Duphaston tu nic nie zmienia?
Ale mam teraz zagadkę
a dupek nie ma wpływu ani na tempke ani na poziom progesteronu
jak ja chodzę do gina to on zawsze jak tylko zaczyna badanie to mówi że owu była i z którego jajnika
więc nie wiem czy mozna to przeoczyć
-
MissKathy92 wrote:Oczywiście że świadczy o owulacji, bez dwu zdań
a dupek nie ma wpływu ani na tempke ani na poziom progesteronu
jak ja chodzę do gina to on zawsze jak tylko zaczyna badanie to mówi że owu była i z którego jajnika
więc nie wiem czy mozna to przeoczyć
Widać można
a potem z takich niezauważonych piękne dzieci rosną
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Teraz to mam ciśnienie 220

Zobaczę co lekarz powie, czekam w giga kolejce
Mam nadzieje ze nie opierdzieli za podważanie kompetencji (bo ona nie widziała wiec jak moglo byc i jedzcze wynik potwierdza Twoje przypuszczenia
) 
Kciuki i czekamy na wieści
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Mam nadzieje ze nie opierdzieli za podważanie kompetencji (bo ona nie widziała wiec jak moglo byc i jedzcze wynik potwierdza Twoje przypuszczenia
) 
Kciuki i czekamy na wieści
Nie bo teraz czekam do innego niz ten z zeszłego tygodnia
ten może mnie opierdzielić co najwyżej za samodiagnozę
-
Cześć dziewczyny, ja dopiero się przytargałam z pracy do domu. Upały mnie wykańczają, nie wiem ile jeszcze damy radę chodzić w dwupaku w taki ukrop.
Alex, bardzo mi przykro, niestety musisz to przeżyć. Z tego co wiem, żebyś dostała L4 musisz mieć akt zgonu dziecka, czyli znać jego płeć - i wtedy przysługuje Ci 8 tygodni wolnego. Małżonkowi przysługuje teoretycznie 14 dni opieki nad chorym małżonkiem, ale znam przypadek, że ZUS uznał, że poronienie to nie powód, żeby się drugą osobą opiekować - niestety, tego nie uznają za chorobę...
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Dziękuję dziewczyny
za cierpliwość 
Najważniejsze info owulacja była!!! Tamten lekarz jest raczej ślepy
Progesteron jest ładny, ciąża jak najbardziej możliwa. Ale pobrał mi wymazy żeby je mieć przyszłościowo, bo będziemy się monitorować i HSH jest nadal do rozważenia. Zwłaszcza że patrząc po poprzednim bardzo długim cyklu był on bezowulacyjny, więc pytanie co u mnie jest regułą.
Generalnie bardzo się cieszę !!!