Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaczęłam badać dwa cykle temu i to droga przez mękęAndii wrote:Dokładnie

MissKathy co do wyników to się niestety nie wypowiem, może będe w temacie jak zacznę je w końcu robić
no ale jak trzeba to trzeba
-
MissKathy92 wrote:Dokładnie, pojedynczy wynik no raczej nie jest miarodajny
zobaczę jaki dziś wyjdzie a jak się ogarnę to zrobię krzywe
mi ten lek tak naprawdę nic nie pomaga, bo przed braniem czułam się dobrze, teraz też nie najgorzej, nie widzę jakiejś różnicy 
Właśnie o której wyniki masz miec?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wiem, przepraszam Cię Anditerka wrote:Myślę że ta wypowiedź nie zachęca

ale czego my kobiety nie zrobimy żeby zostać w końcu mamami 
Terka wyniki mają być po południu, już odświeżam stronkę
ale tylko tsh i glukoza, prog dopiero w czwartek podobno będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 12:21
-
MissKathy92 wrote:Wiem, przepraszam Cię Andi
ale że to mu kobiety nie zrobimy żeby zostać w końcu mamami 
Ale tsh i glukoza będzie
Co do proga-coz cierpliwość stała sie stałym elementem naszego życia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny patrzę piszecie o glukozie i krzywych. Ja podczas badań ciążowych miałam 93 moja gin mówiła że jest ok, krzywych nie doczekała się. A ostatnio jedna dziewczyna właśnie zwróciła mi uwagę że ten wynik jest podwyższony i warto żebym tym się zainteresowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 12:38
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
No właśnie to jest bardzo blisko górnej granicy normy i dlatego warto sprawdzić czy to tylko jednorazowo czy po prostu masz taką glukozeKaassiia wrote:Dziewczyny patrzę piszecie o glukozie i krzywych. Ja podczas badań ciążowych miałam 93 moja gin mówiła że jest ok, krzywych nie doczekała się. A ostatnio jedna dziewczyna właśnie zwróciła mi uwagę że ten wynik jest podwyższony i warto żebym tym się zainteresowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 12:39
-
MissKathy92 wrote:Wiem, przepraszam Cię Andi
ale czego my kobiety nie zrobimy żeby zostać w końcu mamami 
Coś Ty, przepraszać nie masz za co
My kobiety zniesiemy wszystko
Rano miałam depresyjny dzień ale dobrze jest pogadać z dziewczynami które przeżywają to co ja, u mnie o staraniach nie wie nikt
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Coś Ty, przepraszać nie masz za co
Rano miałam depresyjny dzień ale dobrze jest pogadać z dziewczynami które przeżywają to co ja, u mnie o staraniach nie wie nikt
Niech zgłosi sie babeczka na tym wątku co nie miała dnia doła!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia wrote:Dziewczyny patrzę piszecie o glukozie i krzywych. Ja podczas badań ciążowych miałam 93 moja gin mówiła że jest ok, krzywych nie doczekała się. A ostatnio jedna dziewczyna właśnie zwróciła mi uwagę że ten wynik jest podwyższony i warto żebym tym się zainteresowała
Warto sie zainteresować - oczywiście, sprawdzić czy to jednorazowy skok byl czy takie masz cukry rano... Warto. Ale bez paniki. Moze i wysoko-ale nadal jakos w tej normie się miesci
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dokładnie tak jak pisze Terka, każda z nas miała kiedyś gorszy dzieńAndii wrote:Coś Ty, przepraszać nie masz za co
A z innymi staraczkami dobrze jest popisać, można czegoś się dowiedzieć i otrzymać wsparcie
-
I tam myślę zrobić ale na samą myśl tego badania nie chce mi się, i jeszcze trzeba poświęcić sporo czasu ech.MissKathy92 wrote:No właśnie to jest bardzo blisko górnej granicy normy i dlatego warto sprawdzić czy to tylko jednorazowo czy po prostu masz taką glukoze

Jeszcze teraz wyda sporo na badania na trombofilie i celiake to jestem ciekawa wyników ale to jeszcze do 2 ty muszę czekać
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Mam taki sam opór do tej krzywej cukrowejKaassiia wrote:I tam myślę zrobić ale na samą myśl tego badania nie chce mi się, i jeszcze trzeba poświęcić sporo czasu ech.
Jeszcze teraz wyda sporo na badania na trombofilie i celiake to jestem ciekawa wyników ale to jeszcze do 2 ty muszę czekać
-
Pociesze was-ja miałam takiego stresa przed krzywa ze szok
męża brałam bo sie bałam
i jesli was to pocieszy to "tylko" głupawki dostałam wtedy (czyt. gadałam 10x więcej i szybciej niz zazwyczaj a zazwyczaj dużo i szybko gadam
)ot taki mały haj
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Bo cukier to tak trochę narkotykterka wrote:Pociesze was-ja miałam takiego stresa przed krzywa ze szok
męża brałam bo sie bałam
i jesli was to pocieszy to "tylko" głupawki dostałam wtedy (czyt. gadałam 10x więcej i szybciej niz zazwyczaj a zazwyczaj dużo i szybko gadam
)ot taki mały haj