Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No u mnie będą pewnie koło 16 albo nawet następnego dnia w najgorszym przypadkuan1315 wrote:Ja betę miałam bardzo szybko, koło 12-13.
Proszę mi tu myśleć pozytywnie!
A jeśli spadnie to działamy dalej
bo chodzę do punktu pobrań a badają w innym mieście w ogóle
ale nie mam możliwości iść do innego labu dziś więc muszę się cieszyć z tego co mam 
Oczywiście że będziemy działać dalej
-
Ok, jeszcze tylko dziś w niepewności a już jutro będzie spokójterka wrote:I dopiero wtedy pozwolimy Ci sie smucić

A teraz... Teraz nie
Wiem ze pewne rzeczy wydają sie z czasem nierealne, co nie oznacza ze niemożliwe
bo albo koniec starań albo czekanie na kolejne
wszystko ma swoje plusy
-
Fajnie że u Ciebie coś się dziejeterka wrote:Dobra jak mi grzmotło nad uchem to zamknęłam okno jednak
lóżko mam przy oknie, nie mam przekonania juz takiego jak kilka minut temu

u mnie wczoraj popadalo tak jakby kot naplakal i dalej duchota
nie ma czym oddychać
-
MissKathy92 wrote:No u mnie będą pewnie koło 16 albo nawet następnego dnia w najgorszym przypadku
ale nie mam możliwości iść do innego labu dziś więc muszę się cieszyć z tego co mam 
Ja tez chodzę do punktu pobrań, przewożą to potem do innego miasta na badania. Ale mam wrażenie ze bete starają sie szubko robić bo wiedza ze zależy nam na tym żeby wiedzieć jak najwcześniej
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Ok, jeszcze tylko dziś w niepewności a już jutro będzie spokój
bo albo koniec starań albo czekanie na kolejne
wszystko ma swoje plusy 
Oj oj akurat takie "starania" to całkiem przyjemna sprawa jest
polecam nawet jak wiadomo ze nic z tego (np w ciąży
)
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Fajnie że u Ciebie coś się dzieje
u mnie wczoraj popadalo tak jakby kot naplakal i dalej duchota
nie ma czym oddychać
No ja 2 tygodnie, jak nie więcej, czekałam na deszcz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 06:03
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:No u mnie będą pewnie koło 16 albo nawet następnego dnia w najgorszym przypadku
Ja też betę robiłam w punkcie pobrań, gdzie nie ma laboratorium. Więc możliwe że kurier zabiera badania zrobione np od rana do 10 a później te z reszty dnia i dlatego były szybko.
Z kolei progesteron robiłam w Diagnostyce w szpitalu, gdzie mają laboratorium ale tego akurat nie oznaczają i wyniki były dopiero na następny dzień (bo to też była niedziela). -
No mam nadzieję że się starają w miarę szybko podać wynikterka wrote:Ja tez chodzę do punktu pobrań, przewożą to potem do innego miasta na badania. Ale mam wrażenie ze bete starają sie szubko robić bo wiedza ze zależy nam na tym żeby wiedzieć jak najwcześniej

pierwszy raz będę robić więc nie wiem czego się spodziewać
-
MissKathy92 wrote:No mam nadzieję że się starają w miarę szybko podać wynik
pierwszy raz będę robić więc nie wiem czego się spodziewać
Podejdź i moze podczas pobrania spytaj o której będą wyniki
to na nich działa (u mnie przynajmniej
) bo widza ze Ci zależy
nie gwarantuje ze tak będzie ale warto spróbować
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak zrobięterka wrote:Podejdź i moze podczas pobrania spytaj o której będą wyniki
to na nich działa (u mnie przynajmniej
) bo widza ze Ci zależy
nie gwarantuje ze tak będzie ale warto spróbować 
-
Słuchajcie dziewczyny właśnie zauważyłam że mam przeźroczysty śluz podbarwiony na różowo, co to oznacza? Czy może mi okres się zaczynać mimo brania dupka ?
-
No i jak co ma być to będzie i tego raczej nie zmienię
zrobiłam bete, wyniki dopiero o 16
proszę trzymajcie kciuki 
Już dzisiaj dupka nie brałam ale jak okres mi się dziś zacznie to oznacza że tamten cykl miał tylko 26 dni
kiepsko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 07:26
-
Miss ciężko powiedzieć co to moze być. Plamienia w czasie kiedy miałaby byc @ także sie zdarzają. Albo @ sie zbliża albo udaje tylko

Tak czy siak krew oddana, nie pójdziesz, nie powiesz ze juz jednak nie chcesz i żeby Ci ja oddali
Wyniki sprawdzać i tak pewnie będziesz wcześniej, może akurat
MissKathy92, Kitkat lubią tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Teraz się czuje jak kretynkaterka wrote:Miss ciężko powiedzieć co to moze być. Plamienia w czasie kiedy miałaby byc @ także sie zdarzają. Albo @ sie zbliża albo udaje tylko

Tak czy siak krew oddana, nie pójdziesz, nie powiesz ze juz jednak nie chcesz i żeby Ci ja oddali
Wyniki sprawdzać i tak pewnie będziesz wcześniej, może akurat
bo wiem że okres się rozkreci
boli mnie brzuch jak na @ i ogólnie mam taki podły humor
tak się nakrecilam a tu i tak nic nie wyjdzie... tylko martwi mnie te plamienie bo jeśli to okres to nawet dupek nie jest w stanie mi wydłużyć cyklu jak widać
wszystko to jakieś pomieszane u mnie
mam ochotę w przyszłym cyklu odpuścić sobie wszystko bo już brak mi sił a to dopiero sam początek starań
-
Miss widze że to Twój 4cs. Wiem ze jesteś rozgoryczona. Ale musisz po prostu próbować nie ma na to sily. Widzisz ja 15cs zaczęłam i tez nic spektakularnego sie nie dzieje.. Ciąży jak nie było tak nie ma ale na pewno kiedyś się pojawi i w ten sposób trzeba myśleć.☺
Kitkat lubi tę wiadomość

-
MissKathy92 wrote:Teraz się czuje jak kretynka
bo wiem że okres się rozkreci
boli mnie brzuch jak na @ i ogólnie mam taki podły humor
tak się nakrecilam a tu i tak nic nie wyjdzie... tylko martwi mnie te plamienie bo jeśli to okres to nawet dupek nie jest w stanie mi wydłużyć cyklu jak widać
wszystko to jakieś pomieszane u mnie
mam ochotę w przyszłym cyklu odpuścić sobie wszystko bo już brak mi sił a to dopiero sam początek starań 
Kochana spokojnie. Brzuch Cie z nerwów moze bolec. Żadna kretynka!
Cykl zaczyna sie liczyć nie od plamienia a od krwawienia. Plamienie do starego cyklu sie zalicza. Zresztą nie wiesz jak będzie czy sie rozkręci czy tylko straszy. W końcu to małpa
Jesli będziesz potrzebowała oddechu, to po prostu go sobie zróbcie. Nikt nie każe wam ciągle i ciągle z łózka nie wychodzić bo trzeba robić dziecko. Nie trzeba
można a nawet powinno sie cieszyc sobą nie zawsze myśląc o tym czy to akurat będzie to. Moze będzie moze nie będzie. Mysmy tez po 3 czy 4cyklu zrobili przerwę choć przymusowa... Ale nam to pomogło (taki skutek uboczny
)
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm