Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tu dzisiaj tak spokojnie
ja już po grillu, deszcz nas złapał kilka razy ale przelotnie to siedzieliśmy na działce. Teraz już siedzę w autobusie i jadę do męża;) ciekawe czy się stesknil przez 2 dni. Najdłuższe rozstanie od niepamiętnych czasów;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Co tu dzisiaj tak spokojnie
ja już po grillu, deszcz nas złapał kilka razy ale przelotnie to siedzieliśmy na działce. Teraz już siedzę w autobusie i jadę do męża;) ciekawe czy się stesknil przez 2 dni. Najdłuższe rozstanie od niepamiętnych czasów;)
Az dziwnie tak bez męża nie?

Moj jak na 1 caly dzien gdzieś pojechał to juz bylo mi dziwnie a co dopiero caly weekend
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Bardzo dziwnie. Dobrze że miałam cały weekend wypełniony bo bym oszalała. Przyjechał dzisiaj mamy brat z synkiem, żoną i dziadkowie też. Szkoda że pogoda nie sprzyjała bo zmoklam jak szłam z działki do domu po torbę. Mam nadzieję że mnie choroba nie złapie. Od jutra zaczynam CLO i niech się dzieje;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Bardzo dziwnie. Dobrze że miałam cały weekend wypełniony bo bym oszalała. Przyjechał dzisiaj mamy brat z synkiem, żoną i dziadkowie też. Szkoda że pogoda nie sprzyjała bo zmoklam jak szłam z działki do domu po torbę. Mam nadzieję że mnie choroba nie złapie. Od jutra zaczynam CLO i niech się dzieje;)
Ooo
Niech sie dzieje!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny
my dziś spalismy długo i długo myśleliśmy gdzie iść do kościoła (czasem lubimy iść do jakiegoś, w którym jeszcze nie byliśmy), a że strasznie mi teskno za górami to pojechaliśmy na Ślężę 720m n.p.m. Tam jest Msza o 14
no i wchodziliśmy meeeega wolno - ale ważne że gdzieś się ruszyliśmy bo normalnie kilka razy w miesiącu jakas gora a teraz nic. Fakt, że niska, ale zawsze namiastka
mega wolno szlismy, szybko się teraz mecze. Wróciliśmy, po drodze M zaspokoil moja zachcianke i kupił mi borówki amerykańskie
wcinam teraz 
Alex trzymam kciuki za nowy cykl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 18:18
an1315 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Bardzo dziwnie. Dobrze że miałam cały weekend wypełniony bo bym oszalała. Przyjechał dzisiaj mamy brat z synkiem, żoną i dziadkowie też. Szkoda że pogoda nie sprzyjała bo zmoklam jak szłam z działki do domu po torbę. Mam nadzieję że mnie choroba nie złapie. Od jutra zaczynam CLO i niech się dzieje;)
Super
Będzie się działo
Który to raz z CLO?
-
Magdaa21 wrote:Hej dziewczyny
my dziś spalismy długo i długo myśleliśmy gdzie iść do kościoła (czasem lubimy iść do jakiegoś, w którym jeszcze nie byliśmy), a że strasznie mi teskno za górami to pojechaliśmy na Ślężę 720m n.p.m. Tam jest Msza o 14
no i wchodziliśmy meeeega wolno - ale ważne że gdzieś się ruszyliśmy bo normalnie kilka razy w miesiącu jakas gora a teraz nic. Fakt, że niska, ale zawsze namiastka
mega wolno szlismy, szybko się teraz mecze
Samo to ze poszliście to juz super!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Trzeci raz z CLO. W pierwszym przyblokowałam owu dupkiem prawdopodobnie, drugi był udany. I teraz trzeci, ta sama dawka. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Oby
bo pokładam jakieś tajemnicze nadzieję w tym cyklu, nie wiem o co chodzi że mam takie przeczucia... może po prostu się znowu zacznę nakręcac jak na początku starań.
Magda podziwiam, że masz siłę chodzić po górach;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobietki
Weekendzik dobiega końca, u mnie dziś 14 dc ( ovu na moje oko już była)dziś mały spadek tempki to jutro lub pojutrze powinna podskoczyć, we wtorek wizyta to będę wiedziała co i jak.
An czekamy na wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 20:28
an1315 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
An troszkę wcześnie na test aczkolwiek jesli skok i utrzymanie temperatury pokazuje to co mysle to czemu nie

Tylko błagam -jesli nie wyjdzie to absolutnie sie nie załamuj... Jest baaaardzo wcześnie wiec testy domowe mogą szwankować
Przede wszystkim zobaczymy jak temperatura. No i czekamy!
an1315 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:An troszkę wcześnie na test aczkolwiek jesli skok i utrzymanie temperatury pokazuje to co mysle to czemu nie

Tylko błagam -jesli nie wyjdzie to absolutnie sie nie załamuj... Jest baaaardzo wcześnie wiec testy domowe mogą szwankować
Przede wszystkim zobaczymy jak temperatura. No i czekamy!
To będzie tak dla zapełnienia nudy
Mało w tym cyklu sikałam na testy to pewnie dlatego
Zobaczę jaka temperatura będzie rano i dam wam znać
-
No właśnie chcę iść na monitoring, ale muszę to na lewo z moim lekarzem znowu załatwić. Bo wizytę najbliższą mogłam umówić dopiero a 25.07, takie ma terminy i to prywatnie. Kobitki do niego walą drzwiami i oknami coraz bardziej. Jak już zacznę brać CLO to napiszę mu maila, czy mam przyjść. Chociaż z drugiej strony, wiem co i jak... Jeśli tempka skoczy to znaczy, że owu była. I 3 dnia od skoku zaczęłabym dupka. Nie wiem, jakoś nie spieszy mi się na wizytę...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex będzie ok
na pewno się uda
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex rozumiem.
Pytam bo mi lekarz nie da CLO bez monitoringu, może dlatego że to u mnie pierwszy raz. Ja sama bałabym się przestymulowania, więc wolałabym mieć pogląd na sytuację.
Ale póki co trzeba skończyć ten cykl
chociaż już zaczęłam myśleć co nas czeka w następnym.
Jest oprócz badań jeden pozytyw, mąż zarezerwował wyjazd do spa wtedy jak mam urlop
mega się cieszę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH