Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
an1315 wrote:Alex rozumiem.
Pytam bo mi lekarz nie da CLO bez monitoringu, może dlatego że to u mnie pierwszy raz. Ja sama bałabym się przestymulowania, więc wolałabym mieć pogląd na sytuację.
Ale póki co trzeba skończyć ten cykl
chociaż już zaczęłam myśleć co nas czeka w następnym.
Jest oprócz badań jeden pozytyw, mąż zarezerwował wyjazd do spa wtedy jak mam urlop
mega się cieszę 
Ooo takie SPA to super sprawa
Trzeba korzystać!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Ooo takie SPA to super sprawa

Trzeba korzystać!
Dokładnie
byliśmy bodajże w marcu na takim weekendzie, ale mam wrażenie że to było wieki temu. Zwłaszcza od momentu podjęcia decyzji o dziecku, pasmo niepowodzeń, rozczarowań, łez. Przyda się takie oderwanie od rzeczywistości.
-
an1315 wrote:Dobra dziewczyny... Jakie są najdokładniejsze testy ciążowe??? Mam po drodze Rossmanna?
Najdokładniejsza jest beta z krwi w labku
Ale dziewczyny chwaliły bobotesty
są tez inne rossmannowskie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Najdokładniejsza jest beta z krwi w labku

Ale dziewczyny chwaliły bobotesty
są tez inne rossmannowskie 
Widzę że bobo testy są w Rossmanie. Tyle że mają czułość 25. Ja miałam teraz test o czułości 10. I widzę cień cienia...
Tylko co teraz z tym progesteronem?
Mogę iść dziś ewentualnie na betę. Tylko czy nie będzie za wcześnie? -
an1315 wrote:Bo tak myślę że nie będę pisać do lekarza teraz bo mnie weźmie za idiotkę
Wam to mogę napisać że widzę cień cienia... Ale ginekologowi raczej nie 
Może zrobię betę i progesteron. Tylko w innym laboratorium. Bo w Diagnostyce mi się dziś nie uda.
Dawaj fotę!
Bhcg w każdym chyba laboratorium robią
No i jeśli cos na tescie wyszło to beta pokaze się na bank -ona szybciej od testu wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 07:29
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Witam dziewczyny po długiej nie obecności
niestety nie miałam czasu tutaj pisać bo dużo się u mnie działo od ostatniego mojego razu tutaj. Jednak starałam się coś tam poczytywać czasami
.
Z najważniejszych rzeczy to dzidzia wciąż jest, ma się dobrze i rozwija się prawidłowo. Będzie to mała królewna
. Mam super panią ginekolog więc martwię się coraz mniej już o moja ciążę
.
Tak w skrócie u mnie to jeden wielki nieogar życiowy jest... Zaraz po świętach wielkanocnych pokłóciłam się z siostrą mojego K. No niestety ale nikt nie będzie dostawał za darmo coś na co ja pracowałam miesiąc...powiedziałam kilka słów prawdy jej, to odgryzła się mi tym że tu gdzie teraz mieszkamy to nie jest mój dom i nie mam nic do powiedzenia. A to że w bramę przesuwna zainwestowałam 2500 to nic...przecież to jak 20 zł przecież i im też się należy pilot od bramy. A takiego powiedziałam. I w ostateczności wyszło na moje bo pilot nam oddała mama K miesiąc później, po tym jak szanowny pan szwagier nie pomógł nic przy wykopie kanalizacji. Notabene są nam teraz winni pieniądze za nią, i to nie małe bo coś koło 1500 to się wynieśli narazie z domu i niby oficjalny mieszkają tutaj a w rzeczywistości to pomieszkują obecnie u byłej żony mojego K, pod pretekstem że zajmują się tam dzieckiem jej bo nie miała z kim zostawić a wróciła do pracy. Normalnie moda na sukces, ale my się już przestalismy nimi i ich słowami przejmować. Mama K przyznała nam poniekąd rację i wie że na nas zawsze może liczyć i my jej pomożemy bez względu na wszystko.
Jeśli chodzi o was dziewczyny to gratuluję tym wszystkim co udało się
cieszę się waszym małym cudem który będziecie mieć, jak i również przykro mi z powodu tych co straciły to swoje szczęście. Wiem coś o tym, bo sama to przeszłam i wiem jak jest ciężko. Do dziś zastanawiam się co by było, co mogłam zrobić.. ale wierzę że i wam szybko się uda. Bo mnie co prawda nie zajęło to dlugo bo jakieś 3/3,5 miesiąca, ale moja bliska kolezanka zaszła już w ciążę przed pierwsza miesiączka po stracie i urodziła zdrowa piękna córkę. Także nie ma reguły, wystarczy wierzyć że się uda!
-
Cześć! Witamy

Cieszę się że z królewną wszystko dobrze
milo takie wieści czytać 
Co do rodziny... Eh faktycznie brzmi jak niezła telenowela

Ale najważniejsze że się układa mimo zamieszania...
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny
Patulka fajnie że jesteś i że wszystko dobrze. Rodzinka się nie przejmuj, najważniejsze że macie siebie, maleństwo:) niektórzy tak po prostu maja że lubią żerowac na innych i ciezko cos zaradzic.
Ja się zbieram na pierwszy dzień pracy. Nie wiem jak ja dam radę po takiej przerwie. Aż się boję. Do 16.30 w tym tygodniu to też ta gorsza zmiana. Śmigam zaraz z psem i do pracy...
Śniło mi się dzisiaj sikanie na test właśnie, że wyszedł mi przed brakiem CLO i przy rodzinnej 3 testy pozytywne robilam, a ona mnie na betę wysłała. Jakiś kosmos. Już chciałam rano sikac przez ten słaby okres. Wracamy do przejmowania się chyba.
Przede wszystkim An kciuki, to jeszcze bardzo wcześnie ale jak test wyszedł to beta też na pewno coś pokaże. Zamiast testu leć na betę. W rossmanie są superczule 10, strumienioweLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex kciuki ogromne za Ciebie dzisiaj w pracy...
Będzie dobrze zobaczysz, dzieci Ci umila dzień
Co do snów - potrafią być dziwne. Mozg odreagowuje no i potem mamy taki misz-masz...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH