Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola 29 wrote:Hej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcie
Mierzysz też chyba termometrem z jednym miejscu po przecinku, to też ma znaczenie. Wtedy wykres jest bardziej płaski zazwyczaj.
Pola 29 lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Czeeesc. Jak u Was? U mnie cieplo się zrobilo. Fajnie że juz sroda to oznacza ze za dwa dni zaczynam urlop:D
U nas też cieplutko jest. Wszyscy pewnie się cieszą ale ja nie
wolałam te 17stopni max co bylo 
Śmiejemy się z mężem że mały zmarnował czas jak było chłodniej to niech teraz się męczy
No no urlopik fajna rzecz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:44
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej kobietki
An,czekamy na wyniczki powtórzonej betki
Alex powodzenia w tym cyklu, niech testy nie świętują i pod koniec miecha będą piękne dwie kreseczki.
U mnie dziś tempka pięknie w górze, robię sobie nadzieję bo skok mega
an1315, Ulv15, MissKathy92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki
Alex powodzenia w tym cyklu, niech testy nie świętują i pod koniec miecha będą piękne dwie kreseczki.
Sama niedlugo bete będziesz robić
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Bardzo bym chciała lecz już robić sobie nadzieję no chore to dopiero max 3 dni dpo 2 dni wyższych temperatur skok z 36,5 do 36,8terka wrote:Sama niedlugo bete będziesz robić

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki
Jak skok był piękny to nadzieja uzasadniona
U mnie wynik powinien być koło 16 tak jak poprzednio
-
an1315 też czekam na tą Twoją bete bo póki co mi tylko testy muszą wystarczyć, dopiero w piątek zaczynam z beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 10:15
an1315 lubi tę wiadomość
-
Mój mężu mnie zaskoczył właśnie dzwonił i oświadczył żebym brała urlop na 11-18 i lecimy w Polskę góry morze wyjdzie w planie spontam a ja się zastanawiałam kiedy brać urlopik i już problemu nie ma. Tylko ta moja nieszczęsny wizyta 13 aj22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Dziś moja temp na wykresie to może i nie potrzebna..bo mierzona o 10.00..a dlaczego tak późno i tylko po 2.5h snu? Bo o 2 w nocy się obudziłam z mega zawrotem głowy, bólem głowy i megaaaaaa mdłościami. Wzięłam tabletkę przeciwbólowa to głowa przeszła ale za to te cholerne mdłości męczyły mnie do do 7rano
cały czas ciągalo mnie aby zwymiotowac ale nie Zwymiotowalam ani razu :(mąż to nawet zapytał a może Ty w ciąży ?? A ja że za wcześnie kochanie na takie objawy.. do tego ten brzuch tak mnie boli
szczególnie na dole po prawej stronie jakby ktoś mnie szpilka kul.a może to od Bromergonu? Na noc wzięłam cała tabletkę bo chciałam zacząć stopniowo zwiększać dawkę..obecnie biorę 0.5 tabletki dwa razy dziennie..nie wiem co jest
Isia -
Dziewczyny no to kciuki! Dawajcie zaraz znać

Moj urlop bierze na wrzesień. Tylko wtedy ma to dla nas sens w sumie
Taki normalny oczywiście, wypoczynkowy, bo wczesniej jeszcze tatusiowy zaliczy w lipcu
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
isiaaaa92 wrote:Dziś moja temp na wykresie to może i nie potrzebna..bo mierzona o 10.00..a dlaczego tak późno i tylko po 2.5h snu? Bo o 2 w nocy się obudziłam z mega zawrotem głowy, bólem głowy i megaaaaaa mdłościami. Wzięłam tabletkę przeciwbólowa to głowa przeszła ale za to te cholerne mdłości męczyły mnie do do 7rano
cały czas ciągalo mnie aby zwymiotowac ale nie Zwymiotowalam ani razu :(mąż to nawet zapytał a może Ty w ciąży ?? A ja że za wcześnie kochanie na takie objawy.. do tego ten brzuch tak mnie boli
szczególnie na dole po prawej stronie jakby ktoś mnie szpilka kul.a może to od Bromergonu? Na noc wzięłam cała tabletkę bo chciałam zacząć stopniowo zwiększać dawkę..obecnie biorę 0.5 tabletki dwa razy dziennie..nie wiem co jest 
A moze byc od leku. Zobacz w ulotce czy są takie skutki uboczne możliwe...
Biedna sie w nocy namęczyłaś...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny przez parę dni nie będe tu zaglądać. Wkońcu wzieliśmy się z mężem za remont i meblowanie pokoju. A wiadomo tyle rzeczy się nam nazbierało, że muszę to ogarnąć

Moje drogie te co czekają na dwie kreski to powodzenia. Te co są w ciąży dużo zdrowia
A dla Terki jakby w tym czasie jak mnie nie ma, zaczełaś rodzić to szczęśliwego rozwiązania
Trzymajcie się :*
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja w pracy kisnę, upał straszny. Akurat teraz na placu zabaw z dziećmi, później obiad i ida spać.
A co do cyklu to liczę na niego. Gin mi odpisał że go nie ma w przyszłym tygodniu w szpitalu ale mogę podejść na wizytę w środę. I tak myślę nad tym monitoringiem, czy nie olac. Ostatnio też nie było pęcherzyka dominującego a ciąża. Po temperaturze zobaczę
nie chce się dodatkowo stresować w tym cyklu, a sam gin stwierdził że można raz bez sprawdzenia zobaczyć i nic się nie stanie bo wiem jak brać leki. Jak myślicie?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari ty też si3 trzymaj i powodzenia w remoncieMari92 wrote:Hej dziewczyny przez parę dni nie będe tu zaglądać. Wkońcu wzieliśmy się z mężem za remont i meblowanie pokoju. A wiadomo tyle rzeczy się nam nazbierało, że muszę to ogarnąć

Moje drogie te co czekają na dwie kreski to powodzenia. Te co są w ciąży dużo zdrowia
A dla Terki jakby w tym czasie jak mnie nie ma, zaczełaś rodzić to szczęśliwego rozwiązania
tylko wróć do nas!
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari92 wrote:Hej dziewczyny przez parę dni nie będe tu zaglądać. Wkońcu wzieliśmy się z mężem za remont i meblowanie pokoju. A wiadomo tyle rzeczy się nam nazbierało, że muszę to ogarnąć

Trzymaj sie i dużo cierpliwości w czasie remontu!
Wracaj do nas jak najszybciej
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm