Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andii wrote:Termometr mam od miesiąca a może nawet 2miesiące, w sumie nie pamiętam kiedy kupiłam i do dzisiaj nie użyłam, od 3dni mam przy łóżku i za każdym razem zapominam zmierzyć temperaturę zanim wstanę. Jakaś wskazówka jak to zrobić żeby nie zapomnieć?

Połóż go centralnie w zasięgu ręki.
Ja jako nastolatka, czy nawet później, nie wierzyłam w tą metodę. A teraz będę ją chwalić
-
Hej
Powiem Wam, że żaden sen nie przebije mojego xD śniło mi się że rodzilysmy ze szwagierka w tym samym czasie i pokoju (mimo że ona rodzi końcem sierpnia). Tylko że ona urodziła piękna dziewczynkę, a ja... 6 bananów
xD xD masakra jakaś, skąd takie głupoty się w głowie tworzą???
-
Magda gratki bananów;) uśmiałam się;p
No psychika nam potrafi nieźle namieszać, mi też się głupoty śniły na początku ciąży.
Ja się dzisiaj tego upału obawiam. Będzie sauna. Jadę dzisiaj rowerem żeby szybciej wrócić z podmuchem wiatru a nie człapać w tym gorącu.
U mnie codziennie temperatura wyżej, to chyba dobrze. Ja mierze tym owulacyjnymale teraz jak wpisuje w ovuview a nie tutaj to zaznacza z 1 miejscem ;/ da się to jakoś ustawić?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Hej
Powiem Wam, że żaden sen nie przebije mojego xD śniło mi się że rodzilysmy ze szwagierka w tym samym czasie i pokoju (mimo że ona rodzi końcem sierpnia). Tylko że ona urodziła piękna dziewczynkę, a ja... 6 bananów
xD xD masakra jakaś, skąd takie głupoty się w głowie tworzą???

Twój sen poprawił mi humor
skąd Ci się wogóle te banany wzięły to nie wiem 
Alex masz rację że psychika ma duże znaczenie. I teraz przykładowo moje sny to odbicie moich lęków. -
Witam
Dziewczyny palnijcie mnie normalnie jak bym mogła to już bym test zrobiła 1Dpo 36,78
2dpo 36,80
3 dpo 36,9
I jeszcze jakieś dziwne uczucie w podbrzusza, tłumacze sobie ze to może od jedzenia no już nie wiem głupia ja22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Magda ja pierdziele co to za sen!

Moze po prostu zrób sobie jakas sałatkę czy cos?
A tak poważnie to słyszałam ze w ciazy często sie sni ze sie rodzi nie dzieci s rzeczy albo zwierzęta
Nie wiem ja przez sen rodziłam na środku szlaku w górach wiec na temat bananow sie nie wypowiem
Wez na tej wizycie dokładnie sie przyjrzyj co tam masz
Ty... A może to zwiastun chłopaka? Widok bananka wtedy zrozumiały

Kasia-no poczekać będziesz musiała jeszcze troszkę, ale skoro tak jest to dobrze sie zapowiada
An a Tobie co sie śniło?
Alex trzymaj sie dzielnie w pracy...
Pola-no niestety te z 1 miejscem wlasnie lipnie działają bo duza chwiejność moze byc a on tego nie wyczuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 08:53
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH