Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola 29 wrote:I jak mierzycie temperatury gdzie dopochwowo codziennie nie wstając z łóżka o tej samej godzinie?
Tak jest najlepiej i najdokładniej
Termometr przy łóżku tak zeby nie myśleć wstawać. Staje sie to nawykiem potem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia wrote:andi nie jesteś sama w staraniach ja powróciła do grona staraczek, dalej walczę o dzidzie. Staram się pozytywnie myśleć i dążyć do celu, mam nadzieję że niebawem będziemy w gronie zafasolkowanych. Trzeba cieszyć się tym co jest, i przy okazji dążyć do celu
dokładnie tak.
Najgorsze pierwsze dni miesiączki stąd moje marudzenie, zawsze wtedy jestem przygnebiona i nie do zniesienia choć Wy dzielnie znosicie moje marudzenie
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:dokładnie tak.
Najgorsze pierwsze dni miesiączki stąd moje marudzenie, zawsze wtedy jestem przygnebiona i nie do zniesienia choć Wy dzielnie znosicie moje marudzenie
Bo doskonale wiemy o co chodzi
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Tak jest najlepiej i najdokładniej

Termometr przy łóżku tak zeby nie myśleć wstawać. Staje sie to nawykiem potem
Termometr mam od miesiąca a może nawet 2miesiące, w sumie nie pamiętam kiedy kupiłam i do dzisiaj nie użyłam, od 3dni mam przy łóżku i za każdym razem zapominam zmierzyć temperaturę zanim wstanę. Jakaś wskazówka jak to zrobić żeby nie zapomnieć?
A na co patrzysz 1.jak otworzysz oczy?Andii wrote:Termometr mam od miesiąca a może nawet 2miesiące, w sumie nie pamiętam kiedy kupiłam i do dzisiaj nie użyłam, od 3dni mam przy łóżku i za każdym razem zapominam zmierzyć temperaturę zanim wstanę. Jakaś wskazówka jak to zrobić żeby nie zapomnieć?

może karteczkę sobie gdzieś przylep?
-
Pola, ja Ci polecam bloga www.mamaginekolog.pl. Tam jest taki artykuł "co robić żeby to zrobić" oraz też masa innych. Może to rozwieje trochę Twoje wątpliwości. Mamaginekolog radzi żeby co najmniej 15 min po stosunku leżeć i się przytulać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 22:03
-
Pola 29 wrote:Czy po współżycia do środka spermy odradzu idziecie się umyć?
Dawniej zawsze tak, nie wyobrażałam sobie nie umyć sie tuż po a teraz nie, z reguły współżyjemy wieczorem przed snem a rano dopiero sie myję
Nawet przywykłam do tego i aż dziwię się sama sobie że mi się dawniej chciało tak wstawac i myć sie od razu
Kwestia psychiki jak się człowiek nastawi ale mówią, żeby najlepiej przez 20minut nie wstawać po współżyciu
GOterka wrote:Najlepiej dać chwile żołnierzom dotrzeć do celu

15-20 minut warto poleżeć. Poza tym jak to tak zaraz po zrywać sie i do łazienki? A gdzie przytulasy i inne miziania?
Czasem nie na jak jak się ma dziecko w domu plus rodzice niestety narazie mieszkamy z rodzicami zabieramy na swojej gniazdko -
Dzień dobry dziewczynki.
Zapowiadam dzisiaj dzień wiatraka!
U mnie zapowiadają dzisiaj 30 stopni w cieniu...
Urlopowym życzę miłego smażenia się, pomyślcie o jakimś wypadzie nad wodę...
pracującym szybkiego końca pracy, zaciążonym przetrwania tego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 04:30
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Cześć

Ja leżałam, czasami 15-30 minut, czasami całą noc. Nie zrywałam się od razu, bo i po co
Jakie mi się dziś głupoty śniły, masakra. Jestem kompletnie niewyspana. Nie mogłam zasnąć, później się w nocy obudziłam. Oczywiście były to sny związane z ciążą.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH