SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, M jak usłyszał rano to się tak śmiał że nie mógł przestać. A potem mówi że pójdziemy jutro popatrzeć na bananka Karolka :D :P hahaha. Powiem Wam że liczę na synka bardzo, jakoś się nastawilam tak.. Ale sen mega mega głupi. A jeszcze w ogóle w tym śnie jak urodziłam te banany to ja się patrze ze moja szwagierka karmi piersią dziecko a ja się patrzę na te banany i myślę co ja mam z nimi zrobić :D :P

terka lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no sen świetny.:P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trudno jak nic nie wyjdzie do 21dc z tempka wezmę luteine biskupie termometr dobry i suplementy

• an1315 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka że poroniłam :( obudziłam się w nocy i sprawdzałam czy nie krwawię. Bo mam trochę wydzieliny i miałam mokro :(

20 lipca mam wizytę. Jutro robię betę jeszcze i zobaczę czy coś powinnam zrobić przed wizytą.

• an1315 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Witam
    Dziewczyny palnijcie mnie normalnie jak bym mogła to już bym test zrobiła 1Dpo 36,78
    2dpo 36,80
    3 dpo 36,9
    I jeszcze jakieś dziwne uczucie w podbrzusza, tłumacze sobie ze to może od jedzenia no już nie wiem głupia ja

Pięknie rośnie ;) a z tym podbrzuszem miałam tak samo. Zresztą nadal mnie pobolewa.

Kaassiia lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an1315 wrote:
    Terka że poroniłam :( obudziłam się w nocy i sprawdzałam czy nie krwawię. Bo mam trochę wydzieliny i miałam mokro :(

20 lipca mam wizytę. Jutro robię betę jeszcze i zobaczę czy coś powinnam zrobić przed wizytą.

Eh... No niestety nasze obawy gdzieś tam są cały czas w głowie i gdzieś musza ulecieć.. Najczęściej podczas snu wlasnie...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    An sen straszny ale podobno takie sny powinno się interpretować na odwrót, więc urodzisz śliczne maleństwo :)
    Dziewczyny dziś mam farta udało mi się dodzwonić do rejestracji juupii

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    An sen straszny ale podobno takie sny powinno się interpretować na odwrót, więc urodzisz śliczne maleństwo :)
    Dziewczyny dziś mam farta udało mi się dodzwonić do rejestracji juupii

Zwycięstwo! :D
    I na kiedy masz wizytę?

• terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Znudzona pobytem samej w domu (a gości nie chce juz mieć, zle bym sie czuła) postanowiłam zrobić porządek u męża w szafce...
    I jak przyjdzie to mu nakopie chyba do tyłka... Marudzi ze czegoś nie ma a pochowane pougniatane tyle rzeczy ze myślałam ze sie nie skończy wyciąganie! On nie potrzebuje zakupów tylko ogarniętej szafy! :D :D :D

Nie no a tak poważnie to domyślam sie ze szafa to ostatnie miejsce o którym teraz myśli no i sie zrobił bałagan... Zeby tak sprzątało sie samo ale nieeee, tylko sam bałagan sie robi :P

• Patulka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:)

Sny czasem potrafią nas zdołować. . Oj tak. Ja na początku ciąży też śniłam o poronieniu i po przebudzeniu szybko szłam do łazienki sprawdzić czy jest krew..

Terka, znam skądś to... Mój też potrafi narobić bałaganu w szafie po czym mowi że nie ma co ubrać... Bo wystarczy poukładać w szafie i wyrzucić zbędne rzeczy z niej... Ale on we wszystkim będzie chodził..

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka wrote:
    Witam dziewczyny:)

Sny czasem potrafią nas zdołować. . Oj tak. Ja na początku ciąży też śniłam o poronieniu i po przebudzeniu szybko szłam do łazienki sprawdzić czy jest krew..

Terka, znam skądś to... Mój też potrafi narobić bałaganu w szafie po czym mowi że nie ma co ubrać... Bo wystarczy poukładać w szafie i wyrzucić zbędne rzeczy z niej... Ale on we wszystkim będzie chodził..

Moj nawet nie ze ma zbędne rzeczy bo faktycznie raczej we wszystkim na zmianę chodzi. O ile pamięta o ich istnieniu! :D Ale twierdził ostatnio ze czegos nie ma... A to jest!
    Dałam to do odświeżenia bo nawet nie pamiętam kiedy w niektórych rzeczach chodził i średnio takie malo świeże zakładać :P
    Jak zobaczy ile czego ma to pewnie sam sie za głowę chwyci :P

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Zwycięstwo! :D
    I na kiedy masz wizytę?
    wizyta bardzo dogodnie bo po urlopie na 19 nawet udało się przełożyć gastrolog na ten termin jestem uratowana :D
    Teraz tylko będę musiała szefowa uświadomić że będę potrzebowała jeszcze jednego dnia wolnego, ale z tym nie powinno być problemu

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    wizyta bardzo dogodnie bo po urlopie na 19 nawet udało się przełożyć gastrolog na ten termin jestem uratowana :D
    Teraz tylko będę musiała szefowa uświadomić że będę potrzebowała jeszcze jednego dnia wolnego, ale z tym nie powinno być problemu

Nie mo mysle ze da sie to załatwić ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, mój facet też bałagani w szafie. I co z tego że ja to wszystko ładnie poukladam jak on za chwilę robi misz masz :( fakt że szafy mamy małe a rzeczy dużo, ale porządek można trzymać wszędzie, trzeba tylko chcieć :P

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja siedzę na działce zamiast kłaść płytki na balkon :D za to robię soczek z wiśni więc też coś pożytecznego :D
    Mi też się głupoty śnia takie że szkoda gadać :P Magda Twoje banany- super sen :D
    Życzę Wam miłego dnia :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Terka, mój facet też bałagani w szafie. I co z tego że ja to wszystko ładnie poukladam jak on za chwilę robi misz masz :( fakt że szafy mamy małe a rzeczy dużo, ale porządek można trzymać wszędzie, trzeba tylko chcieć :P

No ja nawet nie robię zbyt często u niego porządku. Tylko jak mnie natchnie albo sie nudze :P Jak mu tak pasuje i w miarę sie odnajduje... To niech ma jak chce :P jego rzeczy jego problem :P

• terka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Ja siedzę na działce zamiast kłaść płytki na balkon :D za to robię soczek z wiśni więc też coś pożytecznego :D
    Mi też się głupoty śnia takie że szkoda gadać :P Magda Twoje banany- super sen :D
    Życzę Wam miłego dnia :)

Czemu mnie nie zdziwiło to co napisałaś? :D :D
    Wypoczywaj ;)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Czemu mnie nie zdziwiło to co napisałaś? :D :D
    Wypoczywaj ;)
    Mąż może w przyszłym tygodniu położy te płytki z moim tatą bo jak powiedział: ja bym bardziej przeszkadzała niż pomagała :D co w sumie jest trochę racją :P
    Wczoraj mój teść zrobił chyba ze 20 litrów soku z wiśni to co ja mam być gorsza? Więc się wzięłam za wiśnie :D jeszcze tyle ich zostało na drzewach u nas na działce że już mam w planach wiśniowke robić :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, tylko mnie trafia jak on ma bajzel taki ze wszystko potem jak psu z gardła wyciągnięte wygląda.. I potem sobie ludzie myślą że żona mu nawet koszulek nie pasuje.. :/

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż sam sobie prasuje rzeczy więc nie wtrącam sie do jego szafy chociaż czasami mnie szlag trafia jak widzę co on tam ma..

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 1329 1330 1331 1332 1333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ