Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do śluzu to w ciążowym prawie w ogóle go nie miałam czyli jak zawsze. Teraz na przyszłość ogólnie wiem, że przy staraniach o następne dziecko nie będę zwracała uwagi na jakieś objawy bo ja bylam pewna, że się nie udało a tu o jest dzidzia
[/url]
[/url] -
Mam nadzieję, że jutro dostanę wypis, ogólnie czuje się ok, nic mnie nie boli ani nic ze mnie nie leci choć na karcie mam napisane krwawienie z drodze rodnych hmm może to dlatego bo po prostu zatrzymuje się w środku,dostaje jedynie ten duphaston.
[/url]
[/url] -
Nati, najlepiej dopytaj

Mi wyszedł też 9 dpo ale bladziuchny, na drugi dzień nieco mocniejszy. Zobaczymy, w środę i tak mam wizytę, bo idę z wynikami i po dalsze wytyczne. Nie chce już odwoływać ani nic, może USG zrobi i zobaczy jak w ogóle z tą owulacją, skoro mnie tak jajniki napieprzały. Może pękło więcej niż 1 jajeczko
Ja ciążę czuję, ale nie wiem czy jest tak jak poprzednio, czy to tylko w mojej głowie.
Wyciągnę chyba zaraz męża i psa na spacer, cudowne powietrze teraz jest. Oby cały weekend był ciepły
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wpadłam się przywitać i mykam
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej, słabo spałam, co chwilę się budziłam,jeszcze mam tak, że jak się obudzę to mam problem żeby zasnąć a 2 razy obudziła mnie doktorowa, w dodatku pogryzly mnie komary w tym szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 07:24
[/url]
[/url] -
Hej dziewczyny

Witam się w sobotni poranek
I od razu mam pytanie, może któraś mi poradzi
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że miałam owulacje 10dc, dziś mam 13dc i 3 dzień wyższej temperatury i tu rodzi się pytanie: czy zacząć brać dupka dziś czy tak jak kazał gin 16dc? Bo trochę zglupialam teraz
nigdy nie miałam tak wczesnej owu i nie wiem
A w razie jakby doszło do zapłodnienia to dupek brany od 16dc coś w ogóle da? Czy to za późno? Jestem skołowana totalnie
poradzcie
-
Witam się i ja w tą piękną słoneczną sobotę

Miss, szczerze to Ci nie powiem. Ile lekarzy tyle szkół. Jeśli masz progesteron na w miarę dobrym poziomie, to myślę że większej różnicy nie zrobi 3 dni. Ja w ciąży zaczęłam brać dopiero od jakoś 7tc, jak mi lekarz profilaktycznie zapisał... Ale mam nadzieję że to już dziewczyny bardziej Ci tu odpowiedzą
Ja mam dziś ambitny plan na dziś, bo planuję w końcu coś ogarnąć w domu. W szczególności kuchnie, bo naczynia do zmywarki się już zbierają i zbierają a poprzednia jeszcze nie wyładowana... Na obiad planuję placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym... A że tarcie ziemniaków mnie przeraża to będę się męczyć... A tak to nie odkurzam dziś, bo po weekendzie koń bierze się za skuwanie płytek to narobi mi większego syfu, więc by się nie denerwować to olewam to dziś
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
No właśnie też tak myślę że chyba 3 dni nie zaszkodzą a jeśli będę miała krótszy cykl z racji wczesnej owu to po prostu zacznę plamic jeszcze przy braniu dupka i wtedy odstawie po prostu

Co do proga to nie jest chyba źle- ostatnio jak badalam to miałam powyżej 15
A dupka biorę przede wszystkim na wydłużenie cyklu 
Więc chyba zacznę brać tego 16dc i co będzie to będzie
Dzięki za radę dziewczyny :* -
Nooo cichutko tutaj

Miss nie pomogę ale w sumie 3 dni to tylko 3 dni co innego 7 ;p wiec poczekałabym jak lekar kazał
Kurczę patrzyłam tu z myślą ze wiadomość jakaś od Terki będzie ale w sumie mam nadzieje ze urodziła i jest tak szczęśliwa i zajęta mandatem ;p ze poporstu nie ma czasu
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej dziewczyny
Zerkałam już o 5 czy Terka urodziła, ale skoro jest cisza to wszystko na dobrej drodze chyba 
Miss ja sama zadecydowałam, kiedy biorę dupka. Owu miałam w 18 dc, a zaczęłam brać w 22 dc, jak zobaczyłam skok. Także bierz jak czujesz, jeśli jesteś pewna owulacji
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH