Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Dokładnie
ale najważniejsze to się nie poddawać
ja wczoraj chciałam się poddać ale dziś nowe siły we mnie wstąpiły
wiec moze będzie dobrze
Na pewno będzie dobrze
Ja takie zwątpienia mam jak przychodzi okres ale po 2dniach na szczęście przechodzi
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Hej kobietki pierwszy dzień w pracy po urlopie niby spoko a jednak szybko minęło wolne i jeszcze by się chciało

Co do starań hymm ja staram się na luzie mój mąż mógł by bodaj codziennie
ale blisko ovu staram się mieć przerwę, mąż się nie wtrąca w to jaka tempka i wogle nie dopytuje bo gdybym jeszcze z jego strony czuła nacisk to bym się rozsypała. Oboje pragniemy dziecka, ale on zachowuje zimna krew ja jestem niecierpliwe To zawsze mi powtarza że się uda że czasami trzeba więcej czasu. Najgorsze są pytania od innych kiedy, wtedy on wkracza z jakąś cięta riposta bo mi obrazu łza w oku się kręci. Przyjdzie na nas czas musimy przetrwać ta próbę
Nati kochana mam nadzieję że to nic groźnego skoro plamienia nie ma. Idź do lekarza bo pewnie starchu ci to napędzilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 12:32
MissKathy92, Andii lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hejka dziewczyny wczoraj miałam okropny dzień nie wiem kiedy zleciał ;zd u nas ciąg dalysz upałów normalnie wszytko już popalone przez słone ... jak na jakiejś sawannie ... nie wiem już nawet kiedy ostatnio padało .. co najlepsze wczoraj mówili ze po weekendzie może być nawet po 40 stopni .... tego roku lato naprawdę bas już wiosna bo od końca kwietnia upały w Holandii są mega ... nie trzeba nigdzie na wyspy jechać ...
ja byłam wczoraj u urologa miał wszytkie moje wyniki badań i na szczęście okazało się ze w moczu nie ma nic żadnej bakeri ani nic nerki czyściutkie tylko w pęcherzu żyłki wyedy pęknięte były i stad mogłabyc ta krew , powiedział ze jestem bardzo szczupła i jako ze mam taka a nie i na budowę ciała to rosnąca macica uciska mi na pęcherz stad czasami mogę odczuwać ból przy siusiu wiec wszytko jest dobrze mam się nie martwić a jeśli coś będzie niepokojącego odrazu dzwonić
Później byłam u dentysty ... tak już masakra poszłamz myślą żeby tylko zabezpieczyć w sumie resztki po zębie ( który miałam wyrwać po ciąży ) ale dentysta powiedział ze jes taki stan zapalny kanały na wierchu i w ogóle ze on odradza zabespoeczanie go bo w moim stanie błogosławionym zaraz jak miś od zrobi coś to będzie złe ... i powiedział zr jako ze to końcówka drugiego trymestru to może go wyrwać nie robiąc naszczescie zdjęcia ... No i usunął mi ta 6 tej ... musiał nacinać i szyć da ll mi jakieś znieczulenie dla kobiet w ciąży i do dzila ... ale to znieczulenie jak zeszło
to istna poezja powiem wam
szczeka do dziś boli a ale daje rade narazie bez tabletek powiedziałam sobie ze jak będę z boku umierać dopiero wezmę ;p
Dwoją droga mu na wesele idziemy 18.08
właśnie do pl pojedziemy na urlop
będzie to 31 jakoś tak tc mam nadzieje ze będę się dobrze czuć i synek pozwoli się pobawić troszkę 
Terka trzymam kciuki żeby obyło się jednak bez cesarki ;*
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Andii wrote:No właśnie o tym piszę, i ciężko tu pisać o spontaniczności. Jeśli ktoś jest zdrowy to zajdzie w ciąże czy będzie wyluzowany czy też nie.
Wiadomo, że każdy chciałby się wyluzować, nie myslec o tym bo psychicznie to wykańcza.
Znam to niestety
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej, ale się wystraszylam, rano płakałam że strachu. Pojechałam na izbe zostałam skierowana na oddział ginekologiczny później znowu na izbe i znowu na oddział. Że 2h chyba czekałam na badanie o okazało się, że mam malutka nadzerke, na szyjce widoczna krew. Ja wcześniej nie miałam nadzerki więc musiała się ona pojawić niedawno i prawdopodobnie stąd ten skrzep, mam przepisany duphaston, usg wszystko ok, serduszko pięknie bije, dzidzia robi się za dużo na usg dopochwowe więc miałam zrobione przez brzuszek. Mocz i krew poszła do badań. Dostałam łóżko więc pewnie po weekendzie mnie puszcza.
[/url]
[/url] -
Nati, to dobrze że pojechalas, przynajmniej się uspokoisz

Miss, może pomysl gdzieś o jakimś wyjeździe z Mężem choćby na 1 noc? Odstresujecie sie, zrelaksujecie?
Ja byłam w centrum handlowym, mega przeceny w smyku a ja dalej nie wiem, jakie kolory kupować
dorwalam za to spódnice w hm za 15zl, bluzkę w c&a za 20zl, i dwie sukienki w mohito po 50zl. Więc jestem zadowolona ogólnie 
Dzis jedziemy do mojej mamy, a jutro do Rabki Zdrój odwiedzić mojego brata, leży w takim szpitalu, który jest sanatorium też. Mówiłam mamie o moich obawach że do szpitala to średnio, ale jak to ośrodek rehabilitacyjny to tam jakiś nagłych przypadków nie ma, wszyscy po operacjach. -
Ojej Nati to kciuki trzymamy. Dobrze że z dzidzią w porządku to sobie wypoczniesz tylko przez weekend

Mi łeb pęka ale jeszcze 1.5 h w pracy i jadę rowerem od razu do alergologa. Zostajemy na weekend w domu bez planów ale ciepło się robi więc pewnie się nad wodę wybierzemy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki pierwszy dzień w pracy po urlopie niby spoko a jednak szybko minęło wolne i jeszcze by się chciało

Co do starań hymm ja staram się na luzie mój mąż mógł by bodaj codziennie
ale blisko ovu staram się mieć przerwę, mąż się nie wtrąca w to jaka tempka i wogle nie dopytuje bo gdybym jeszcze z jego strony czuła nacisk to bym się rozsypała. Oboje pragniemy dziecka, ale on zachowuje zimna krew ja jestem niecierpliwe To zawsze mi powtarza że się uda że czasami trzeba więcej czasu. Najgorsze są pytania od innych kiedy, wtedy on wkracza z jakąś cięta riposta bo mi obrazu łza w oku się kręci. Przyjdzie na nas czas musimy przetrwać ta próbę
Nati kochana mam nadzieję że to nic groźnego skoro plamienia nie ma. Idź do lekarza bo pewnie starchu ci to napędzilo
Dobrze to ujęłaś, ta próba nas wzmocni, "co nas nie zabije, to nas wzmocni"
Uda się nam
Andii wrote:Dobrze to ujęłaś, ta próba nas wzmocni, "co nas nie zabije, to nas wzmocni"
Uda się nam
Ja ciągle w to wierzę lecz czasami mam chwilę słabości i proszę tylko Boga aby nie było to oczekiwanie ponad moje siły.
Wczoraj wzięłam pół tabletki bromergan dziś też pół jest ok więc od jutra będzie po pół rano i wieczorem. I oby prolaktyna spadła i zobaczymy co dalej będzie robić ginka22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
NATi to dobrze ze tak zareagowałas
teraz już spokojna bądź ale napewno nie mało strachu się najadłas...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Każda ma chwilę słabości, zwątpienia ale w grupie siłaKaassiia wrote:Ja ciągle w to wierzę lecz czasami mam chwilę słabości i proszę tylko Boga aby nie było to oczekiwanie ponad moje siły.
Wczoraj wzięłam pół tabletki bromergan dziś też pół jest ok więc od jutra będzie po pół rano i wieczorem. I oby prolaktyna spadła i zobaczymy co dalej będzie robić ginka
Kaassiia lubi tę wiadomość
Umarłam od tego upału. Gnałam na rowerze żeby się nie spóźnić a i tak kolejka. Najgorsze że nie przewidziałam rano tego upału i mam długie spodnie ;/
Dzisiaj już relaks po tym alergologu, żadnych planów. A na 6 lub 7 sierpnia mam umówiona rozmowę o pracę w fundacji
chyba że się udało to odwołam:)
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja też chcę bardzo żeby do tej rozmowy jednak nie doszło przez ciążę ale alternatywa w razie czego jest mocna
kolega mi załatwiał, dzisiaj dzwonił właśnie i mnie umówił. A praca od wrzesnia 
To fundacja która pomaga niepełnosprawnym szukać pracy itd
Magdaa21, an1315 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH