Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
witam się w piateczek piątunio
dzisiaj na 7.30 do 15.30, bo na 16 mam alergologa. Na szczęście nie pada to pojadę rowerem 
Terka współczuję że tyle musisz się nameczyc;( myślę że jak tyle jesteś w szpitalu to w weekend nie zostawią Cię samej sobie i też będą działać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobitki
o 7.45 ruszamy w drogę.
Terka całusy dla ciebie i dużo siły
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cześć Kobitki!

Ja już w pracy. Byleby do 15, a potem jadę do mamy na weekend.
Andi, a czy cały czas mierzyłas w ustach? Jeżeli tak to zacznij mierzyć w pochwie od nowego cyklu. Powinnaś mierzyć w 1 miejscu cały cykl. Nie powinno się 'skakac'.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Sama to znaczy kilka lat temu starałam się o 1 dziecko pół roku i nic nie miałam owulacji lub słabą.Poznałam tu sympatyczna dziewczyny z Anglii Weronikę ona mi pomogła wysłała suplementy podpisała co i jak i miałam 1 raz piękna wysoki skok owulacji i się udało za 1 razem.Czy teraz się uda to niewiem.Najgorsze że nie ma już jej i nie man jak się poradzić.alegzi wrote:Pola, a sama zadecydowałas o suplementach czy masz coś przepisane przez lekarza?
-
alegzi wrote:Cześć Kobitki!

Ja już w pracy. Byleby do 15, a potem jadę do mamy na weekend.
Andi, a czy cały czas mierzyłas w ustach? Jeżeli tak to zacznij mierzyć w pochwie od nowego cyklu. Powinnaś mierzyć w 1 miejscu cały cykl. Nie powinno się 'skakac'.
Tak też zrobię, dziękiStarania o drugie dziecko -
To ja mam identyczna wagę i wzrost jak TyAndii wrote:To nie od czasów zależy a od wymiarów miednicy i nie tylko.. Ludzie i 5kilowe dzieci rodzą naturalnie ale jak kobieta ma na to warunki. Ja mam 163cm a przed ciąża ważyłam 47kg, w biodrach nie mam nawet 80cm
jestem bardzo wąska w biodrach i talii, miałabym problem urodzić standardowe 3,5kg dziecko
[/url]
[/url]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

szkoda że nie wzrost hehe
ale trochę spadła.