Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz mi powiedział, że jakbym przyszła wczoraj rano to najprawdopodobniej jeszcze by nie zobaczył. A dziś już się udało.
Niesamowita sprawa, mąż był zachwycony
tak się cieszę że akurat mógł ze mną dziś jechać.
Dziękuję Wam za gratulacje!
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
An super ! Gratuluje
)
Kochane jeszcze chwile i wszystkie będziemy tymi szczęściarzami
już nie wiele nas nie zagasolkowanych zostało ;p
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kobitki ja już w Słupsku. Droga ok, tylko monotona

Pozdrawiam Was. Jak będę mieć czas to tu zajrze
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Uff ja po zimnym prysznic i późnym obiedzie jakoś funkcjonuję. Zrobiłam dzisiaj tortille na obiad

Jutro chyba przyjdzie do nas mój kolega który mi pracę załatwia a tak to cały weekend lenistwa;)
A ja durna ciągle wchodzę na apkę i patrzę na mój wykres bo piękne skoki są
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Uff ja po zimnym prysznic i późnym obiedzie jakoś funkcjonuję. Zrobiłam dzisiaj tortille na obiad

Jutro chyba przyjdzie do nas mój kolega który mi pracę załatwia a tak to cały weekend lenistwa;)
A ja durna ciągle wchodzę na apkę i patrzę na mój wykres bo piękne skoki są
Czy mi się wydaje, czy testujesz już niedługo?
-
We wtorek planuję i w środę, bo 25 mam wizytę u gina
Czuję, że się udało ale zła jestem na siebie że tak się znowu nakręcam... Dzisiaj 5 dpo.
A u alergologa dzisiaj spoko, z tą narkozą jest tak, że konkretnych badań nie ma. Jak powiem w szpitalu, że mam uczulenie na narkozę to przed podaniem mi zrobią test skórny. A tak to nie mogę zrobić badań w labo. A na ugryzienia pszczół dostałam lek w razie czego, po objawach stwierdziła że to na bank uczulenie i testów też robić nie trzeba. Także kolejne z głowy
Tercia jak tam, nadal nic nie ruszyło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 19:28
an1315 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:We wtorek planuję i w środę, bo 25 mam wizytę u gina
Czuję, że się udało ale zła jestem na siebie że tak się znowu nakręcam... Dzisiaj 5 dpo.
A u alergologa dzisiaj spoko, z tą narkozą jest tak, że konkretnych badań nie ma. Jak powiem w szpitalu, że mam uczulenie na narkozę to przed podaniem mi zrobią test skórny. A tak to nie mogę zrobić badań w labo. A na ugryzienia pszczół dostałam lek w razie czego, po objawach stwierdziła że to na bank uczulenie i testów też robić nie trzeba. Także kolejne z głowy
Tercia jak tam, nadal nic nie ruszyło?
To 9dpo już możliwe, że coś zobaczysz
A nakręcanie się jest przecież normalne, zwłaszcza tutaj na tych wątkach 
Najważniejsze że już wiesz, że musisz uważać z tą narkozą i uprzedzać lekarzy.
A po ugryzieniu pszczół co Ci się działo? -
Kuchnię, sinieje mi miejsce ugryzienia. Więc ogólnie muszę uważać. Myślałam że przy okazji na to testy zrobię ale lekarka po objawach uznała alergię.
Mi znowu wibruje po prawej stronie brzucha
mam nadzieję że to ciaza będzie;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex Ja prawdopodobnie też jestem 5dni po ale nie czuje żadnych niestety wibracji, kuje mnie trochę jajnik ale tak już miałam w cyklu nie ciążowym. A masz sporo śluzu? Podobno, oczywiście nie zawsze śluzu jest więcej w ciążowym cyklu, u mnie standardowo, szału nie ma.Starania o drugie dziecko
-
Mój też czeka na serduszko bo tylko widział na usg, ale jeszcze nie słyszał. W czwartek mamy genetyczne więc pierwszy raz uslyszyan1315 wrote:Lekarz mi powiedział, że jakbym przyszła wczoraj rano to najprawdopodobniej jeszcze by nie zobaczył. A dziś już się udało.
Niesamowita sprawa, mąż był zachwycony
tak się cieszę że akurat mógł ze mną dziś jechać.
Dziękuję Wam za gratulacje!
[/url]
[/url]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

jejku jak ja wam zazdroszczę tych bijacych serduszek