Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomo, generalnie zawsze chodzi o to, żeby zarobić a nie być stratnym. Jak raz mąż był chory na wakacjach to leczyłam go w sumie na własną rękę, tłumacząc w aptece co i jak próbując kupić lek po nazwie międzynarodowej. I o dziwo jakoś się udało. Ale teraz jednak wolę być "zabezpieczona"
A co to jest te 150 euro jednak... Jeśli inny ubezpieczyciel proponuje w podobnych pieniądzach 150 tys.
-
dla mnie to też mega zdziwienie co prawda poszłam do szpital w swoim mieście a nie w innym gdzie byłam u lekarza ale nawet do głowy mi nie przyszło ze to może być jakiś problem, a tu niespodzianka lubią komplikować życie i tyleMała_Mii wrote:Kasiaa to faktycznie dziwne ... masz skierowanie i idziesz zrobić badania a tak ze musisz zapłacić ...to lekarz wraz ze skierowaniem powinien dawać rozpiskę gdzie możesz zrobić badania nieodpłatnie
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Beta 58. Zapomniałam zrobić proga, więc jutro znowu muszę jechać do przychodni. Ech. Oby było wszystko dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:17
panipuchatkowa, an1315, kryha, Magdaa21, rosamare, terka lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi gratulacjealegzi wrote:Beta 58. Zapomniałam zrobić proga, więc jutro znowu muszę jechać do przychodni. Ech. Oby było wszystko dobrze.
trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, na pewno będzie dobrze
alegzi lubi tę wiadomość
-
A ja się dopiero witam

Ciężki dzień miałam w pracy i teraz będzie takich więcej
ale nic, jakoś przeżyje 
Dziś 15dc i tempka na szczęście nie spada tak jak ostatnio 4dpo
Narazie robię sobie odwyk od forum, ale czytam na bieżąco
alegzi lubi tę wiadomość
-
Alegzi gratulacje!!!
Ja betę robiłam trzy razy, w poniedziałek, środę i piątek. Z poniedziałkową robiłam progesteron, był bardzo niski więc od razu pisałam do ginekologa. Powtórzyłam proga w piątek, wzrósł nieznacznie więc byłam w sobotę zaraz na wizycie o ginekolog przepisał mi luteinę. Teraz już nie badałam. Ale generalnie mimo tak niskiego progesteronu nic się nie działo. -
Miałam zastrzyk 9 lipca.
A macie rację. I tak gorzej zrobię jak będę biegała od lekarza do lekarza. Poczekam na esa od mojego gin.
Ps. wiecie, że gin. może dać skierowanie na betę? Ja dziś poprosiłam i dostałam.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej dziewczyny
ja już w domu
droga była długa. Wesele inne niż u nas na śląsku. Zbytnio się nie bawiłam, wiadomo brzuszek już spory, ludzi dużo. Nikt nie uważa. Ale ogólnie spoko. Spotkałam się z rodzinką 
Alegzi, co ja widze. Gratulacje kochana
Dziewczyny jeszcze co mnie na tym weselu zdziwiło to niby rosół, niby bo tam było wszystko nawrzucane groszek, ser żółty, kurczak, żołądki, wołowina i makaron do tego.
A ja tam jestem nauczona, że rosół jest klarowny, w środku marchewka i makaron nitki.
A u Was jak wygląda rosół?
Widzę Terka zajęta małym. I bardzo dobrze, niech się nacieszy. Pozdrawiam Was
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓