Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się rano

Niedziela minela mi na leniuchowaniu.. upały powróciły to człowiek znowu zacznie się męczyć
nie żebym miała coś do słońca, bo ja dziecko lata (urodziłam się 24 czerwca
) ale jak jest tak gorąco i zero wiatru to się smażę nie będąc nawet na słońcu 
Alex, ty jutro testujesz? Nie kusi cię zrobić dziś bety? W końcu bardziej wiarygodny wynik daje niż test...
MalaMi, ja też niedawno miałam studniówkę, a tu już zostało 84 dni... Jak ten czas szybko poleciał... Nawet nie wiem kiedy... A brzuszek z dnia na dzień coraz większy i większy...
Terka, jak Andrzejek? Dziś wychodzicie? Czy trzymają was do jutra? -
W środę mam dostać okres mniej więcej, dzisiaj 8 dpo. Na betę nie zdążę pojechać bo na 7.30 do pracy. Jeśli wyjdzie mi jutro cień cienia chociaż albo w środę to pojadę na betę. Bo budzę się po 4 codziennie z uderzeniami gorącą więc pewnie wtedy siknę. Ale sama nie wiem czy coś z tego będzie, zaczynam powoli wątpić bo przez to wstawianie tak wcześnie wychodzi mi dziwna tempka i dodaję. A później o 6 wierzę i się pokrywa z tym dodaniem. A wieczorem prawie 37 stopni...
I piersi nie bolą jak poprzednio tylko takie cięższe, pełniejsze.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Kobitki

Ja już w pracy. Oczywiście od 8, bo na pobranie krwi musiałam długo czekać. Weekend mega udany, byłam u mamy
Czekam na wyniki bety. Trzymajcie kciuki.
Magdaa21, alex0806, MissKathy92 lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej kobietki jestem na siebie mega zła. Wstałam dziś wcześniej i pojechałam do labu czekałam prawie godz aby móc wejść i się dowiedzieć że oni nie zrobią mi nie odpłatnie tych badań bo niemaja umowy z tym labem podpisanej. Normalnie paranoja nawet nie wiedziałam że to jakaś zależność jest. A nie chce mi się specjalnie do drugiego miasta jechać, oby w tym drugim labie tym na miejscu się udało ( najpierw wejdę spytam aby czasu nie tracić) chociaż ludzie mnie wzrokiem zabija22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alex, wbrew temu co czujesz każda ciąża jest inna.. więc w tej nie muszą boleć Cię piersi

Kasia, no niestety ludzie czasami są wredni.. ja pamiętam jak stwierdziłam że na badanie obciążenia glukoza pojadę z samego rana i byłam już tam na 6.30 no tak zaczynal labo pracę. I tak samo pomyślało 10 innych osób.. ale postanowiłam grzecznie czekać w kolejce, chociaż mogłam wejść poza kolejnością... I z każda osoba żałowałam że tak nie zrobiłam, bo dużo osób w tym też ciężarne które przyszły po mnie wchodziły bez kolejki mówiąc 'ja oddam tylko mocz', albo 'bo jest duszno i nie wystoje w takiej kolejce tutaj'... Dodam że to była przed 7 rano i klimatyzacja działała.. no ale ja głupia zamiast skorzystać z przywileju to siedziałam i kwitnelam tam...
Alegzi, trzymam kciuki i czekam na wyniki!
-
Alegzi kciuki mocno zaciśnięte nawet 4 ! Synuś mój tez kibicuje
)
ALex za Ciebie jutro tez
a swoją droga z doświadczenia wiem ze tak czekasz i bardzo chcesz żeby się udało i nagle przed zrobieniem testu wątpisz w to , to test wychodzi pozytywny ;p zwróć uwagę ze teraz wątpisz a ile razy było tak ze robiłaś test będąc pewna ;p i nie wychodziło nic
) trzymam kciuki musi być dobrze 
Kasiaa to faktycznie dziwne ... masz skierowanie i idziesz zrobić badania a tak ze musisz zapłacić ...to lekarz wraz ze skierowaniem powinien dawać rozpiskę gdzie możesz zrobić badania nieodpłatnie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alegzi powodzenia;) kciuki zaciśnięte;)
Mnie dalej mrowi po prawej stronie brzucha. Dziwne to. Do tego jedzenie mi dzisiaj słabo wchodzi. Chyba już stres. Ale zrobię test jutro a później w środę jak nie wyjdzie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja jestem w pracy i w sumie jest nieźle. Mdli mnie tylko ale nauczyłam się z tym żyć
bo generalnie wszystko mi śmierdzi tutaj.
Szukaliśmy też wczoraj z mężem najlepszego ubezpieczenia podróży, bo mamy jedno z biura ale zawsze kupujemy jeszcze coś dodatkowo na wysokie sumy. I są różne haczyki z ciążą. Przykładowo w jednym ubezpieczeniu suma świadczeń na leczenie związane z ciążą to ledwie 150 euro czyli tyle co nic. A w innych suma jest taka jaka ogólna kwota na jaką jest się ubezpieczonym. A że my szukamy ubezpieczenia na 300 000 - 500 000 euro to wolę takie które w tym pokryje na wszelki wypadek leczenie.
-
Też miałam przeboje z ubezpieczeniem na wakacjach. Mimo, że mieliśmy dodatkowe, płaciliśmy 30 dolarów w szpitalu, jak mąż miał zemstę Faraona
za wizytę i leki. A miało być darmowe to stwierdzili, że dopiero jak wizyta przekracza 100 dolarów.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]