Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też pranie, później gotowanie, teraz się odmóżdżam "Ślubem od pierwszego wejrzenia" Mąż wróci po 15. Teraz korzystam z tego, że mam kilka dni tylko wolnego. Wykurować się trzeba. Tym bardziej, że dzisiaj mi się kaszel nasilił, pewnie po lekach wykrztuśnych...
Inaczej pewnie jak będę kiedyśtam w ciąży. Będzie ta świadomość, że to wolne od pracy jest na długi, długi czas i nikt tak naprawdę w tej pracy na mnie nie czeka. Teraz pewnie moja współpracownica ma z nimi katorgę, a wiem, że jest ich dużo w tym tygodniu... Koleżanka z pracy, która obok mnie mieszka i miała mi zanieść L4, też się w nocy rozłożyła i chyba będę musiała męża poprosić, żeby mi zwolnienie zawiózł do pracy. Bo chyba do 7 dni trzeba dostarczyć?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:No ja też pranie, później gotowanie, teraz się odmóżdżam "Ślubem od pierwszego wejrzenia" Mąż wróci po 15. Teraz korzystam z tego, że mam kilka dni tylko wolnego. Wykurować się trzeba. Tym bardziej, że dzisiaj mi się kaszel nasilił, pewnie po lekach wykrztuśnych...
Inaczej pewnie jak będę kiedyśtam w ciąży. Będzie ta świadomość, że to wolne od pracy jest na długi, długi czas i nikt tak naprawdę w tej pracy na mnie nie czeka. Teraz pewnie moja współpracownica ma z nimi katorgę, a wiem, że jest ich dużo w tym tygodniu... Koleżanka z pracy, która obok mnie mieszka i miała mi zanieść L4, też się w nocy rozłożyła i chyba będę musiała męża poprosić, żeby mi zwolnienie zawiózł do pracy. Bo chyba do 7 dni trzeba dostarczyć?
Tak do tygodnia trzeba a wiadomo im wcześniej tym lepiej bo ma sie z głowy
Widzisz, czasem takie odmozdzanie jest potrzebne zeby sie zresetowaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny ja w pracy od 9 zreszto jak zawsze
Korzystając z możliwości wyjścia zaszłam do kilku sklepów żeby rozejrzeć się za prezentami, a propo prezentów co myślicie o suchym basenie z kolorowymi piłeczki dla 15 miesięcznej dziewczynki? A może jakiś inny pomysł22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej a ja do pracy na 12 i do 20
Jeszcze się dzisiaj dowiedzieliśmy, że zmarł dziadek mojego męża. Był bardzo chory , więc szykuje się pogrzeb w rodzinie... .<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Hej a ja do pracy na 12 i do 20
Jeszcze się dzisiaj dowiedzieliśmy, że zmarł dziadek mojego męża. Był bardzo chory , więc szykuje się pogrzeb w rodzinie... .
Współczuję Trzymajcie się Kochani.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alex, odnośnie zwolnienia L4- "termin 7 dni, w jakim pracownik powinien dostarczyć zwolnienie lekarskie, należy liczyć od dnia następnego po dniu otrzymania tego zwolnienia przez ubezpieczonego. Jeżeli ostatni dzień terminu na dostarczenie zwolnienia lekarskiego przypada na dzień ustawowo wolny od pracy, wówczas termin ten upływa następnego dnia."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 12:08
1cs z CLO
-
Kaassiia wrote:Hej dziewczyny ja w pracy od 9 zreszto jak zawsze
Korzystając z możliwości wyjścia zaszłam do kilku sklepów żeby rozejrzeć się za prezentami, a propo prezentów co myślicie o suchym basenie z kolorowymi piłeczki dla 15 miesięcznej dziewczynki? A może jakiś inny pomysł
Pomysł fajny na prezent1cs z CLO
-
Mari, wyrazy współczucia
Kasia, fajny pomysł, ale chyba kosztowny? Widziałam takie baseny z piankowymi ściankami, które można ustawić np. w rogu pokoju. Ale cenowo też nieźle wychodziły. taki maluch będzie miał mnóstwo frajdy, widzę po moich żłobkowych dzieciach, że piłki uwielbiają.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Też bym się dołączyła, ale u mnie jedynie przejście z łóżka na narożnik w drugim pokoju Mężuś wrócił, zjadł i pojechał do laryngologa. Z tymi wynikami swoimi. I jeszcze z tymi przeciwciałami, o których wam pisałam, ma się do reumatologa udać... Jak ze starym dziadkiem z nim mam A tylko rok starszyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuje kochane.
Alex niech się mężuś leczy, oby lepiej mu było i ty też odpoczywaj
Ja jeszcze w pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 17:17
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja już w domku po małych zakupach na jutrzejszy obiad Ciemnica za oknem. Jakoś wzięło mnie na lody dzisiaj Idę zaraz po kosz mandarynek, bo loda już zjadłam i będę się lenić przed tv.
panipuchatkowa, sami robicie pizzę od podstaw?1cs z CLO
-
Mój mężuś ma migdałki do wycięcia. Ale na pakiet ma zabieg nierefundowany, 1800 zł. Musi załatwić skierowanie na NFZ. Ale i tak już przynajmniej wiadomo, że ma przewlekłe zapalenie i najlepiej wyciąć...
U mnie też ciemnica, ale z domu nie wychodzę. Idę się wykąpać, wygrzać trochę tyłek, bo dzisiaj cały dzień mi zimno. @ dalej się nie rozkręciła porządnie, chyba po prostu takie słabe krwawienie i tyle w tym cyklu...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵