Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda cudne wieści!
chciałabym zobaczyć Twoja minę podczas badania, serio
A niebieskie ubranka - nie ma problemu zeby założyć dziewczynce- na odwrót byłoby gorzej
Cieszcie się teraz, skoro lekarz mówił ze wszystko w porządku to najważniejsze
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Terka, ty nam daj znać jak u was
Jak Andrzejek, jak sobie radzicie
Mąż teraz na tacierzyńskim jest?
Mąż obecnie jest na opiece na mnie (L4 tylko ze na mnie a nie na siebie). Dostał ze szpitala 2 tygodnie. Bez mrugnięcia okiem wypisali.
Maly jest super
smutno mi ze nie moge sie nim zajmować jeszcze w pełni, ale mam nadzieje juz niedługo...
Często nabijamy się z niego (taaa rodzice
) bo miny jakie potrafi odstawić nie mozna przepuścić i sie nie zaśmiać 
Tulasny bardzo jest, wlasnie pisze do was mając go przyklejonego do siebie i śpiącego w ten sposób (śpi w nocy z nami)
Jak denerwuje sie szukając cyca (po czym go odrzucając i szukając znów
) potrafi śmiesznie chrumkać, albo podczas płaczu beczeć jak owieczka... Ja mam tu zwierzyciec a nie dziecko
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magda, kupiliśmy szaro-bialego Adamexa Pajero. Używany, bo i tak rodzę w okresie jesienno-zimowym to wózek będzie używany rzadko... A jak mała zacznie siadać sama to kupimy jakaś lepszą lżejsza spacerówkę, która bez problemu będzie się wrzucać do bagażnika...

Gratuluję córeczki
mówiłam że będzie dobrze
dobrze że macie już wybrane imię i jesteście go pewni, bo my wciąż toczymy batalię, w której ja nie chcę ustąpić 
Alex, no to moja szafa to 3/4 rzeczy do pracy biurowej by się nadawały, bo kupuje głównie w Mohito rzeczy, a jak na złość w mojej pracy potrzebne mi były rzeczy luźne...
Terka, jeszcze jak był w brzuchu to o Andrzejku mówiłaś ośmiornica, to teraz ujawnia swoje inne 'ja' zwierzęce : D ale napewno jest słodki
a z Twoją anemia coś lepiej? Czujesz jakaś poprawę?
Mała_Mii, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Patulka wrote:Magda, kupiliśmy szaro-bialego Adamexa Pajero. Używany, bo i tak rodzę w okresie jesienno-zimowym to wózek będzie używany rzadko... A jak mała zacznie siadać sama to kupimy jakaś lepszą lżejsza spacerówkę, która bez problemu będzie się wrzucać do bagażnika...

Gratuluję córeczki
mówiłam że będzie dobrze
dobrze że macie już wybrane imię i jesteście go pewni, bo my wciąż toczymy batalię, w której ja nie chcę ustąpić 
Alex, no to moja szafa to 3/4 rzeczy do pracy biurowej by się nadawały, bo kupuje głównie w Mohito rzeczy, a jak na złość w mojej pracy potrzebne mi były rzeczy luźne...
Terka, jeszcze jak był w brzuchu to o Andrzejku mówiłaś ośmiornica, to teraz ujawnia swoje inne 'ja' zwierzęce : D ale napewno jest słodki
Chyba lepiej trochę bo potrafię stać na nogach dłużej niż 5 minut
Z dnia na dzień coraz lepiej. Jak mi lekarz w poniedziałek szwy sciagnie to juz będzie całkiem bajka, no mam nadzieję...
Co do szafy to u mnie jest pełno koszul i sukienek- uwielbiam chodzić w koszuli i spódnicy albo wlasnie w sukienkach. Wszędzie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka musisz dużo wypoczywać jak Ci mały pozwoli i wrócisz szybko do siebie
dobrze że mąż jest z Tobą to z początku przeżywacie wszystko razem.
Nie boicie się razem z nim spać?
ja bym się bała bo mąż się rzuca po łóżku i mógłby dziecko przygniesc.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Terka musisz dużo wypoczywać jak Ci mały pozwoli i wrócisz szybko do siebie
dobrze że mąż jest z Tobą to z początku przeżywacie wszystko razem.
Nie boicie się razem z nim spać?
ja bym się bała bo mąż się rzuca po łóżku i mógłby dziecko przygniesc.
Instynkt mu nie pozwoli na zrobienie mu krzywdy nawet przez sen-my sie np nie ruszamy w nocy odkąd on śpi z nami-jak usniemy tak wstajemy
ale jesli byście sie bali to nie ma problemu dać do łóżeczka malucha (no chyba ze jest sue Andrzejkiem i woli sie spac pod pacha mamy
)
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
panipuchatkowa wrote:Jej Andrzejek ma już tydzień kiedy to zleciało??☺
Tez się zastanawiam. Dopiero co tydzień temu o tej porze jadłam śniadanie po 24h nie jedzenia a oni obrabiali małego w tym czasie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Chyba lepiej trochę bo potrafię stać na nogach dłużej niż 5 minut

Z dnia na dzień coraz lepiej. Jak mi lekarz w poniedziałek szwy sciagnie to juz będzie całkiem bajka, no mam nadzieję...
Co do szafy to u mnie jest pełno koszul i sukienek- uwielbiam chodzić w koszuli i spódnicy albo wlasnie w sukienkach. Wszędzie
W mojej szafie też jest dużo różnych sukienek jak i koszul... Spódnic mam 4, ale zazwyczaj koszule ubierałam do spodni... Aż się nie mogę doczekać kiedy znowu je ubiorę... Bo z koszul już wszystko małe.. sukienki w sumie też już... No niestety muszę posiłkować się teraz pożyczonymi rzeczami
-
Dzisiaj oficjalnie 1 dc, tak jak zakładałam
Ale dziwne bo nawet brzuch nie boli. Może dopiero zacznie. Mieliśmy iść na basen, ale chyba sobie odpuszczę i idziemy trochę na działce popracować, a później rozłożymy sobie nasz duży basen tam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Patulka wrote:W mojej szafie też jest dużo różnych sukienek jak i koszul... Spódnic mam 4, ale zazwyczaj koszule ubierałam do spodni... Aż się nie mogę doczekać kiedy znowu je ubiorę... Bo z koszul już wszystko małe.. sukienki w sumie też już... No niestety muszę posiłkować się teraz pożyczonymi rzeczami

Wiesz jak ja sobie radziłam swego czasu? Zakładałam koszulka na ramiączka i rozpięta koszule
mogłam w ten sposób chodzic w nich do końca 
Sukienki mam odcinane pod biustem-idealne na czas ciazy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Dzisiaj oficjalnie 1 dc, tak jak zakładałam
Ale dziwne bo nawet brzuch nie boli. Może dopiero zacznie. Mieliśmy iść na basen, ale chyba sobie odpuszczę i idziemy trochę na działce popracować, a później rozłożymy sobie nasz duży basen tam 
No to chyba dobrze ze nie boli
jeszcze tego potrzeba żeby bolało jak juz przylazło... 
Odpoczywajcie!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Patulka !! Myśmy tez kupili adamexa pajero Alu ;p ale biało granatowyPatulka wrote:Magda, kupiliśmy szaro-bialego Adamexa Pajero. Używany, bo i tak rodzę w okresie jesienno-zimowym to wózek będzie używany rzadko... A jak mała zacznie siadać sama to kupimy jakaś lepszą lżejsza spacerówkę, która bez problemu będzie się wrzucać do bagażnika...

Gratuluję córeczki
mówiłam że będzie dobrze
3 w 1
właśnie z racji bo to koniec października wiec zimna itd
wiec nie inwestowaliśmy w nowy wózek a spacerówkę na wiosnę fajna jakaś kupimy małemu
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Terka a Ty wracaj do sił musisz mieć ich teraz dużo dla Andrzejka
chociaż nie wątpię ze tatuś się nim znakomicie zajmuje
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
DIewczyny które już czuja intensywnie ruchy
)
Jak dzisiejsza noc przespały wasze pociechy ? Bo mój synek jak nigdy był bardzo a to bardzo ruchliwy No na każdym boczku się napędzał , kopał Hmm nie wiem czy to przez to zaćmienie czy co ?
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała_Mii wrote:Terka a Ty wracaj do sił musisz mieć ich teraz dużo dla Andrzejka
chociaż nie wątpię ze tatuś się nim znakomicie zajmuje 
Staram sie nabierac sil, zeby jak najszybciej moc sie cieszyć z macierzyństwa
Ale tak-maz idealnie sie zajmuje małym, choć on w to nie wierzy jak mu o tym mówię-chyba myśli ze go podpuszczam zeby sie nim zajmował
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Cały facet ;p Ty go ze szczerego serca chwalisz ;p a ten myśli ze to podpucha ;pterka wrote:Staram sie nabierac sil, zeby jak najszybciej moc sie cieszyć z macierzyństwa

Ale tak-maz idealnie sie zajmuje małym, choć on w to nie wierzy jak mu o tym mówię-chyba myśli ze go podpuszczam zeby sie nim zajmował
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Hej

Terka, racja mine miałam nieziemska, M się cały czas śmiał
Byłam dziś rano w smyku bo z kartą dodatkowe -25% na wyprzedaże i nakupowalam różnych różności, za grosze wychodziło
potem może wrzucę Wam zdjęcie
kupiłam kombinezon na zimę, za 30zl, rozmiar 68 i się zastanawiam, czy nie będzie za duży, ale szkoda mi kupować rozmiaru 56 na jedno wyjście ze szpitala..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH