Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Alex czekamy na info od ciebie

Panipuchatkowa mdłości nie zazdroszcze
mnie to bardziej zgaga dokucza.
Ja mam dzisiaj wizytę o 19 u swojej ginki
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Myślałam że jesteś nauczycielem, ale teraz doczytalam. Hmmm to zależy od tego jak się czujesz i jakie masz obowiązki. Ja w oddziale przedszkolnym z 3latkami chyba bym się zajechala. Miałam iść od września, ale pójdę 2 tygodnie wcześniej przez to jak do mnie podeszli.z dyrektorka nie miałam okazji rozmawiać i jutro mam ostatni dyżur także możliwe, że już jej nie zobaczę. Po 20 daje zaświadczenie o ciąży, L4 i uciekam z tej pracy.
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Dałam wypowiedzenie, siedziały obie matrony w gabinecie. A one że ok, spoko, że tak jak wspominałam wcześniej to przez chorobę się zwalniam i wracam do rodzinnej miejscowości itd. Bo wcześniej taki kit im pocisnęłam, jak wróciłam z L4. A ja że nie przez to, że mam nową pracę
To kopary opadły. I zaraz po mnie poszła moja współpracownica, to wielkie zdziwienie, bo myślały że ona zostanie
Normalnie aż lżej człowiekowi
Byleby teraz nowa praca się udała i będzie super. Ale znając moje szczęście to ja zajdę w ciążę teraz na wypowiedzeniu
Wtedy idę do nowej pracy z przyczajki, popracuję trochę, bo to w biurze to lżej niż przy dzieciakach.
Czuję to dziewczyny, że tak może być
Na razie jakoś to na luzie mam zamiar przejść, jeszcze 11 dni 
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A dajcie spokój, z takimi idiotkami to szkoda się kłócić. Mam je w dupie teraz, 11 dni się przemęczę, pożegnam się z dziećmi (otwarcie mówię, że ja odchodzę razem z nimi). Bo niektóre jeszcze z mojej grupy zostają w żłobku, to będą miały kogoś innego. Jedna mama jak się dowiedziała, że my odchodzimy to też dzisiaj wypowiedzenie złożyła i chłopiec idzie szybciej do przedszkola

A my kupujemy w końcu nową pralkę. Dogadaliśmy się z właścicielem mieszkania, że kupimy ją i ogarniemy wymianę (mój tato nam to zrobi), a wtedy nie będziemy płacić za ten miesiąc za mieszkanie. Bo 1000 zł płacimy, a pralka 950
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 17:59
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Też czytałam że najlepiej spać na lewym boku... Ale jednak czuje pewien dyskomfort spiąć na boku, a na plecach jest mi najwygodniej

Alex, no to teraz napewno Ci się uda, bo koniec stresu
a on nie sprzyja dzidzi
... My pralkę kupiliśmy końcem kwietnia... Ale dwa razy droższa z ubezpieczeniem na 5 lat... Mój taka wybrał, bo mu się spodobała... Bo jakbym ja wybierała to też za 1000zl bo nie oplaca się droższej bo i tak wszystko po 5 latach się psuje... 
Ja dziś zaczęłam prac tapicerkę wózka dla małej... A żeby się nie zespsula, albo coś się z nią stało w pralce to piorę po 2/3 rzeczy na 30stopniach i najmniejszym wirowaniu... To mi chyba a tydzień będzie schło, bo jak nazlosc pogoda się zepsuła.. dosłownie, tyle co wyciągnęłam z pralki torbę do wózka i pokrowiec z gondoli i zaczęło lać i burza... -
O proszę widzisz alex. Moze jak będą szukać to trochę bardziej chociaz uszanują ludzi zeby tak nie uciekali

Z pralka fajna sprawa ze sie dogadaliście, ale co jesli będziecie sie wyprowadzać? Bierzecie ja ze sobą? Zostawiacie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej kobietki.
Witam się po weekendzie szybkim i gorącym
Kobietki doradzcie mi bo mam dylemat mam antybiotyk na 7 dni w sobotę miałam 2 piękne kreski że owu będzie ( jednak była o czasie) inne objawy też były, niedziela tempka w górze ( ale późno mierzona i po ciężkiej nocy) dziś też pięknie w górze. I teraz nie wiem czy od jutra zacząć brać czy może lepiej odczekać i upewnić się czy jakaś kruszynka się nie zadomowila. Zapomniałam lekarza spytać z tego wszystkiego a wyczytałam że są przeciwwskazania na 1 tc22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Pralkę kupujemy tak jakby za jego kasęterka wrote:O proszę widzisz alex. Moze jak będą szukać to trochę bardziej chociaz uszanują ludzi zeby tak nie uciekali

Z pralka fajna sprawa ze sie dogadaliście, ale co jesli będziecie sie wyprowadzać? Bierzecie ja ze sobą? Zostawiacie?
Bo kupimy pralkę, ale nie będziemy płacić teraz tego 1000 zł dla właściciela
A nie chcemy droższej bo i tak to zostanie na mieszkaniu, jeśli się będziemy kiedyś wyprowadzać. Musimy mieć ładowaną od góry, bo inna się nie zmieści w naszej łazience. Mamy dużą narożną wannę i musimy wcisnąć pralkę obok.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Pralkę kupujemy tak jakby za jego kasę
Bo kupimy pralkę, ale nie będziemy płacić teraz tego 1000 zł dla właściciela
A nie chcemy droższej bo i tak to zostanie na mieszkaniu, jeśli się będziemy kiedyś wyprowadzać. Musimy mieć ładowaną od góry, bo inna się nie zmieści w naszej łazience. Mamy dużą narożną wannę i musimy wcisnąć pralkę obok.
Rozumiem
czyli opłacalne dla wszystkich- wy macie nowa pralkę na czas kiedy tam będziecie, a on przejmie ją potem a nie musi myśleć nad kupnem bo to wy załatwicie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

wszytkie jesteśmy ciekawe reakcji ;p
[/url]
[/url]