Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andi tak mi przykro
Masakra... ale masz rację, dopiero takie tragedie uzmysławiają ludziom co tak naprawdę jest ważne..
alegzi jestem zdziwiona! Szkoda że nie powiedziała ile ma pęcherzyk.. ja w 4t5d miałam pęcherzyk 0,32 cm powiedziała że jest w normie i że mam się nie przemęczać na wakacjach i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 19:52

-
alegzi nie wiem czy dobrze zrobiłaś że byłas na wizycie tak wcześnie, chociaż jak lekarz kazał to chyba wie co robi. Tak wczesne wizyty z reguły niosą ze sobą więcej stresu niz pozytku, bo jeszcze nic nie widać, ciąże okazują się młodsze niż zwykle bo owulacja mogła się przesunąć, zagnieżdżenie mogło nastąpić później i szkoda stresu i nerwów.alegzi wrote:Andi, straszne. Współczuję

Magda, mój gin kazał mi zrobić w moim mieście usg, bo jest 120 km. No i miałam przed Zakopanym wiedzieć czy dzidzia jest na dobrym miejscu. A ta mnie tak nastraszyla
Poprawna forma w Zakopanem jakbys się tam jednak wybrała, górale mogą się obrazić jak powiesz w Zakopanym.
alegzi lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Alegzi to lakarka Cię nastraszyła. A ja myślę, że wszystko ok będzie u Ciebie i dzidzi.
Miskathy stres to paskudna rzecz. Psycholog to jest dobra myśl.
Alex deszcz miałaś? U mnie ani kropli, a skwar straszny.
Andi umów się na wizytę tak jak pisałaś, wtedy powinno być wszystko wiadomo
Andii lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Racja na śmierć nie ma żadnego ratunku, zwłaszcza choroby nowotworowe. W mojej rodzinie od taty strony wszyscy umarli na raka, niektórzy bardzo młodo, u mojego taty rok temu też zdiagnozowano nowotwór. Ja sama zdecydowałam się, że albo decyduję się na dziecko teraz albo mogę nigdy nie doświadczyć tego czym jest macierzyństwo.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Magda a jak jesyt na ulotce napisane? I jaki bierzesz? Ja mam taki na recepte 5mg i mam napisane zeby wziąć najszybciej jak sobie przypomnisz a jesli minął czas do wzięcia następnej dawki to bierzesz po prostu swoją normalną dawke z pominięciem tamtej.

-
Magda jesli bierzesz taki zwykły kwas foliowy 0.4 to spokojnie bez jednej dawki naprawdę nic się nie stanie
na tym etapie to bardziej Tobie potrzebny jest niż dziecku
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Cześć Dziewczyny
Miałam zrobić dziś betę, ale lab jest otwarte od 7:30, a nie od 7 jak myślałam. Po pracy podjadę oddać krew. Wyniki pewnie będą jutro z rana, ale lepiej tak niż jechać jutro oddać krew.
Miłego dnia
U mnie już na dworze skwer.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej. U mnie też upał. Już od rana wiatrak chodzi. A jak sobie znowu o skwarze w pracy pomyślę to już mi słabo. I my się gotujemy i dzieci. Rozkładamy im w sali misę z wodą ale i tak masakra jest, nie mamy rolet w oknach i na 2 piętrze, nad nami dach... cudowne miejsce na żłobek;/
Ale jeszcze tylko 8 razy trzeba wstać!
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzieci sa okropne i marudne właśnie, a my nie mamy siły żeby cokolwiek ogarniać. Pot się leje po tyłku a do tego okres nie przechodzi ;/
Alegzi mogłaś brać l4 i odpoczywać, chociaż kilka dni. Ja już odliczam do urlopu ale pewnie wtedy będzie padało;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH