Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem po testowaniu, dzisiaj 11dpo więc jeszcze wcześnie. Wydaje mi sie,że jest negatyw.. jak sie przyjrzę to cos tam może prześwituję, ale wolę sobie nie wmawiać i poczekac do soboty

Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon
mamy 11mm 
07.07.19--> znamy plec
chlopczyk! Gabrys 
-
Hej
mam pytanie odnośnie tego czy zrobić dziś badanie progesteronu aby sprawdzić czy była owulacja czy już za późno czy nawet nie muszę robić bo widać to po wykresie? Pytam Was Kochane bo jesteście bardziej doświadczone w tym temacie niż ja..ja to dopiero uczę się tego wszystkiego w temacie "upragniona ciąża"
już 4cykl starań..i czuję że jeszcze trochę to potrwa niestety ;/
Isia -
jestem w pracy, wczoraj rozwaliłam telefon, doszczętnie nowy Huawei p20lite (miałam go miesiac ;( ) więc nie mam jak wrzucic zdjęcia.. ale zdjecie by nie oddało taego co na żywo.. no zobaczymy w sobotę, musimy uzbroić sie w cierpliwość

Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon
mamy 11mm 
07.07.19--> znamy plec
chlopczyk! Gabrys 
-
A na test nie za wcześnie? Ale chyba @ się zbliża bo brzuch mnie bolipanipuchatkowa wrote:Isia proga mozesz sprawdzić 7dpo. Alr widze ze tu ladny wykres u Ciebie. Mozesz zbadac betę + proga bądź zrobic test sikany i dopiero po tym. Bo jeśli by sie nie udqlo to chyba na tym etapi3 prog berzie spadał. Ale to mi się tak wydaje

jeszcze niby 3-4 dni do @ ale już pobolewa...chyba kolejny cykl pójdzie na straty..ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia hehe. Chciałam tylko zbadać ten progesteron aby sprawdzić czy owu była..bo dopiero uczę się odczytywać te wykresy
Isia -
Alex, nie wzięłam,bo koleżanka, która mnie zastępuje jest do wtorku na urlopie. Poza tym to okres urlopowy i nie chce nikomu pod górkę robić. Od środy zaczynam urlop, więc nie jest źle

Olga, trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 08:15
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Będzie zielono zobaczyszOlga_89 wrote:jestem w pracy, wczoraj rozwaliłam telefon, doszczętnie nowy Huawei p20lite (miałam go miesiac ;( ) więc nie mam jak wrzucic zdjęcia.. ale zdjecie by nie oddało taego co na żywo.. no zobaczymy w sobotę, musimy uzbroić sie w cierpliwość

piękny masz wykres
Isia -
panipuchatkowa wrote:Magda luzik. Mój umysł też jest zacmiony. Wczoraj w pracy wywalilam fakture do kosza.. Dobrze ze w pore sie zorientowalam..
Ooo ja Cie... No to faktycznie niezła akcja... Dobrze ze sie zorientowałaś...
Ja tez otumaniona trochę ale jeszcze jako tako daje rade funkcjonować i wszyscy żyją wiec chyba nie ma zle
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wy czekacie na urlopy a u nas wolne sie niedługo kończy... Az dziwnie będzie zostać samemu z dzieckiem na więcej niż 1-2h

Tak, większość pewnie prześpimy
ale i tak będzie inaczej niż do tej pory a mnie ten układ który jest teraz odpowiada
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Olga_89 wrote:Dziewczyny jestem po testowaniu, dzisiaj 11dpo więc jeszcze wcześnie. Wydaje mi sie,że jest negatyw.. jak sie przyjrzę to cos tam może prześwituję, ale wolę sobie nie wmawiać i poczekac do soboty

11dpo to może nie wyjść jeszcze
Do soboty już niedaleko
Starania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH