Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
życzę, aby Wam dzień w pracy szybko zleciał 
Alegzi decyzja należy do Ciebie, co z wyjazdem. Ale jak się dobrze czujesz to ok. Pamiętaj tylko, aby się nie przemęczać
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari, wiem, wiem. Po pracy zawsze sobie robię 1h drzemke, nie myje podłóg itp. Sam maz tak zdecydował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 08:28
Mari92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi kurczę nie wiem co Ci doradzić. Ja bym chyba też nie ryzykowała jechać taki kawal drogi bo o ile dobrze pamiętam chcecie jechać od siebie z Pomorza do Zakopanego? W szczególności ze to jednak inne ciśnienie jest, spora zmiana... Ale to ja mowie to co ja myślę oczywiście
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, każda opinia jest dla mnie na wagę złota
Rozchodzi się też o to, że ten wyjazd to prezent dla mojej mamy. I oprócz nas ma jechać moja sis i brat. Naszym samochodem. Także nie wiem jak miałabym im teraz powiedzieć, że nici z wyjazdu. Mama to się tak na niego cieszy, że chyba serce mi pęknie jak zobaczę jej minę kiedy mówię, że nie jedziemy.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
No po prostu musisz na siebie uważać. Ja jestem po stracie i moja dr powiedziala do mnie -to nie jest tak że ma pani nie żyć w ciąży niech pani jedzie i odpoczywa ale po zbytnich wysokosciach nie lata i prosze duzo odpoczywac i leżeć. I że kobieta w ciąży specyficznie sie męczy i to prawda bo dla mnie to bylo inne meczenie niz przedtem. Dała mi też takie globulki na infekcje jesli by się cos przypaletalo i dodatkowo do tych wszystkich leków zalecila na wszelki wypadek duphaston na czas wyjazdu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 09:46

-
Hej

Terka, dzięki za wyjaśnienie. Tylko mnie zastanawia czemu każą brać kaftaniki, dużo koleżanek mówi że są niepraktyczne..
Alex, placki wyglądają super, może skuszę się i zrobię w przyszłym tygodniu
a co do Twojej pracy to moim zdaniem inspekcja by się przydała, przecież pracodawca musi zapewnić pracownikowi wodę!!!!
Alegzi, super, że skonsultowalas się z kimś
ja bym zbytnio po górach nie chodziła, raczej w dolinach została
najwyżej jak nie chcesz mówić o ciąży to zwal na coś innego i odpoczywaj dużo 
Ja wczoraj wieczorem trochę się zmartwilam, równocześnie z 2 sutkow wycieklo mi coś, dwie małe kropelki, klejące. Wzięłam na wacik kosmetyczny to pod światłem wydawało się to żółte. Niewiele tego, ale dziś rano znowu po kropelce. Myślicie, że to coś złego? Zauwazalam wcześniej na staniku jakieś ślady, ale to nie bylo z sutkow tylko z tych gruczołów dokoła nich (wtedy pytałam położna o to). -
Magda mi tez wycieka
jak ściągam stanik to na biało u mnie wyglądam, myśle ze to siara jednak piersi przyhodyowuja się do produkcji mleka
często już w 4 miesiącu! Chodz ja u siebie zauważyłam dopiero właśnie gdzieś Hmm 23 jakoś 
Noo doszłam do wniosku ze pojadę we wtorek jesZcE położna mam , a 11 do polski bedIemy jechać co prawda autem 1500 km drogi nas ceka ale mamy duże wygodne w combi autko jest klimatyzacja i wszytko także na wygodę nigdy nie nazekam , tylko ttzeba bedIe się częściej zatrzymywać , No lecieć samolotem to bym się chyba nardiej bała niż jazdy autem
Pozatym mamy dwa yorki a linie z nl do pl nie pozwalają na przewóz psów , i tego akurat jakoś się nie boje bo w Polsce pójdę sobie do swojej ginekolog ona tez zbada , w razie czego jestem w dobrych tam rękach w końcu jadę do rodzinnego miasta wiec nie wiem czy nie będę się tam bezpieczniej niż tu czuć
jedyne co to zrezygnowałam z Hiszpanii we wrześniu .. jednak w 34
Tyg lecieć tam .. to się boje zwłaszcza gdyby coś to nie wiem co i jak tam i w ogóle
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej:)
Alegzi, prawda jest taka że w łóżku też może coś złego Ci się stać... Ale trzymam mocno kciuki za to by wszystko się dobrze ułożyło
Magda, kaftaniki najczęściej ubiera się pod te śpiochy na ramiączkach (w zimie bądź jak jest chłodno) albo do pół śpiochów ( czyli tych spodenek)
Terka, nieważne ile ma lat, tylko na ile się czuje
mój obecny partner jest że stycznia 90. Poprzedni był z czerwca 85 i powiem.ze nigdy więcej takuego starszego. Chłop tak potrafił zryc mi psychikę ze masakra... 7 lat różnicy to jednak dużo... Chociaż w jego przypadku to on nie chciał ani dzieci, ani ślubu. Więc nie żałuję "wymiany" na młodszy (i o niebo lepszy) model
tutaj czuje się kochana i nie traktowana przedmiotowo...
alegzi lubi tę wiadomość
-
Umieram. Wody dzisiaj też nie dała a w sali 35 stopni. Tylko się szmaciara w NTO wylaszczyła i udaje że w tym żłobie tak super ekstra. Możecie sobie zobaczyć artykuł jak oczy ludziom mydli...
My sobie poszłyśmy po lody i od razu lepiej. Jeszcze 3.5 h i do domku
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex tak to jest niestety. My na kuchni nieraz miałyśmy taki upał i wody nam nie dali, a do tego mówili, że w kranie leci jak chcemy. Więc Cię rozumiem. A tych, którzy parę groszy na wodę żałują to nie rozumiem wcale<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Różnica wieku nie jest istotna tylko to jak człowiek się dogaduje z drugą połówką
Ja zawsze marzyłam o różnicy wiekowej rok i tak też się stało
I to można powiedzieć równy rok bo mój mąż sierpień 91 a ja sierpień 92 
Miło byłoby zajść w ciąże właśnie teraz w sierpniu
To byłby najlepszy prezent dla nas obojgu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 13:36
alegzi, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Magda prawdopodobnie polecają kaftanik za fakt, że nie trzeba przez główkę przeciskać tylko jest rozpinany od góry do dołu
Dla młodych początkujących mam jest to wygodniejsze ale po kilku dniach człowiek dochodzi do takiej wprawy że bodziaki automatycznie stają się wygodniejsze
Ogólnie fajne sa też body rozpinane od góry do dołu.
Starania o drugie dziecko -
Alex, niby w zakładzie pracy gdzie pracowałam przed L4 dostęp do wody byl... Zimnej i ciepłej. W lecie to temperatura potrafi tam dojść na hali nawet do 40stopni.. jak to na produkcji... No ale co z tego że dostęp do wody byl, jeśli nie mogłeś odejść ze stanowiska swojego... A nie przy każdym był dystrybutor z wodą... Oczywiście wszyscy siedzący w biurze udają że nic nie widzą, a ludzie potrafią mdleć... A są i miejsca gdzie ta temperatura jest wyższa...
Magda, to już instynkt Ci podpowie w co chcesz ubrać dziecko... W sumie będziesz rodzić w okresie zimowym chyba, to ja bym ubrała body z długim rękawem, spodenki i kombinezon no i czapkę i rękawiczki
jeśli będziesz wracać samochodem, bo w samochodzie szybko się zagrzeje
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH