Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie to nie ten wykres.. nie wiem jak go usunąć i nowy wstawić w stopkę wykres. Ja już mam 8dcpanipuchatkowa wrote:Isia nooo nie wiem czy o ten wykres chodzi w stopce? Bo ja tam tez widze cykl zakończony. Alex no hmm.. Nie wiem moze tempka skoczy w górę?Isia
-
Nie to nie ten wykres..tylko nie umiem go usunąć i wstawić nowy w stopkę..mam już 8dcalex0806 wrote:Ja widzę u ciebie na wykresie okres, więc spadek temperatury oznacza po prostu to. Chyba, że o inne skoki ci chodzi??
Ja już od tego bólu karku zła chodzę i się zastanawiam, czy w ogóle owulacja będzie... Oprócz śluzu żadnych objawów, a ostatnio bolały sutki i jajniki
Mój wykres.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa401fb3bf9.jpgIsia -
Cześć Dziewczyny

Alex, super. Świętuj, świętuj, bo masz co.
My z mezem już po kościółku. Ja właśnie zaparzyłam sobie herbatkę i obejrzę coś, a P na rower poszedł. O 17 idziemy na kabaret. Oby tylko pogoda dopisała,bo imprezka w plenerku.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Panipuchatkowa, na razie ok. Szybko łapie mnie zmęczenie i muszę sobie polezec albo pospac z godzinkę, ale tak to jest ok. Zero nudności. No i czasem mnie coś zaboli lekko. Podbrzusze. Jutro jadę do ginekologa, wizyta dopiero na 19, a jestem taka ciekawa. Mam nadzieję,że serduszko usłyszymy
1cs z CLO
-
Alex, tak byliśmy. Wróciliśmy w niedzielę. Nie forsowalam się. Chodziliśmy tylko po dolinach, a w drodze do i z powrotem mieliśmy co 2h przerwę pół godzinna. Czułam się dobrze. Po 16 robiłam sobie godzinny odpoczynek w łóżku
1cs z CLO
-
Cześć dziewczyny

My dzisiaj już po kościele. Zdradziliśmy nasza parafie i poszliśmy do sąsiedniej bo jest pw. Wniebowzięcia
Bałam sie o małego, bo nie chciał jeść przed wyjściem i nie wiedziałam czy nie zacznie sie dopominać w trakcie ale gdzie tam
Msza dla niego jest po to zeby ja przespać 
Później była procesja (jak to w odpusty parafialne
), śpiewy, dzwony, dzwoneczki ministrantów. A ten nic. Śpi
te dzwoneczki mnie najbardziej rozbawiły bo koło jego ucha były
twardy zawodnik 
Oczywiście po powrocie rzucił sie na jedzenie (czyt.na mnie
) ale to dopiero w domu
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Alegzi super, że wyjazd udany
Teraz kciuki za wizytę u ginekologa i serducho oczywiście 
Terka, fajnie że mały tak dobrze znosi mszę. Wy korzystacie, a on może z wami w tym uczestniczyć
Ja dzisiaj z łóżka nie wstaję. Boję się, że jutro się w ogóle nie podniosę. Wygrzewam termoforem, mąż pomasował, ale jest masakra. Chyba pójdę jutro do lekarza, może z bólem mnie od razu przyjmie. Wtedy wezmę od razu L4 i nie będę musiała ściemniać, że coś mi jest. Może się uda przesunąć urlop tak, że nie będę musiała brać 5 dni bezpłatnego - i tak dwie pieczenie na jednym ogniu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Alex to niezle Cię wzielo jak nie przejdzie to śmiało do lekarza. Ja dzisiaj tez fatalnie sie czuje.. Jakby mnie ktos kopnął w głowę i do tego uczucie jak bym miala zaraz zwymiotowac.
Ojej
nic fajnego
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ej dziewczyny. Dzisiaj się dowiedziałam że mój mąż nie myślał o żadnej imprezie urodzinowej. A że to 30 urodziny to nie chciałabym zeby nic nie miał... Myślicie ze udałoby mi sie zorganizować cos na sobotę i przede wszystkim ściągnąć ludzi? Czy nierealne?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Terka, myślę że realne
Jeśli macie jakichś zgranych ludzi to bez problemu. Możesz poprosić kogoś o pomoc i ogarniesz
Raczej w domu chciałabyś robić, tak?
Raczej tak. Bardziej chodzi o dostępność ludzi niż organizację...
Jedna osoba juz napisała ze nie dadzą rady. Obawiam sie ze tak będzie tez z innymi ludźmi... Eh
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej kobity
jak zwykle tyle się dzieje w tej Polsce ze nie mam czasu odetchnąć ;p
Jeszcze wczoraj auto nam się popsuło .. jest u mechanika .. najszczęśliwszych tym mechanikiem jest mój wujek
iż wasze on się zajmuje naszym autem ;p inna sprawa na szczęście moi rodzice maja 2 auta i mój brat ma wiec aut mamy pod dostatkiem
gorzej ze niestety ta cześć co poszła jest bardzo kosztowna .. ...
Ale jutro wizyta u giną ;p zobaczę ile ta koja kruszynka już wazy ;p
Co do ako ja ostatni raz pijam 17 września
na weselu znajomych ;p czyli już prawie rok nic ;p bonzataz w ciąże zaszłam po weselu na weselu gdzieś ;p sukienkę mam ogarnięta ;p pożyczyłam od kuzynki ;p przedstawieniami się w sobotę w niej ;p ciekawa jestem jak mój Nathan zareaguje na wesele ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 17:19
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH