Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Poznalam tutaj w uk, sie smialam ze az musialam z wlasnego kraju wyjechac by go poznac
razem jestesmy ponad dwa lata i na prawde mam wielkie szczescie dzielic swoje Zycie z Nim:) oswiadczyny byly stosunkowo niedawno, bo w czerwcu ale najszczerzej odpowiedziane "tak"
terka lubi tę wiadomość
🤰🏻♥️👰 -
Upatrzyliśmy sobie w salonie Fiata Tipo z 2018 roku. Bagażnik ma 2,5 razy większy niż nasz obecnie, 5 drzwiowy, rodzinny
Ale to za jakiś czas, dopiero jak dziecko się pojawi w naszym życiu. Na razie planować to sobie możemy...
U mnie wkrętu ciąg dalszy. Sutki bolą coraz mocniej...
Violet czasem i tak bywa, że się pozna kogoś na obczyźnie. A Polak, czy Anglik? Moja siostra mieszka w Londynie już 4 rok, studiuje, pracuje i też zaręczona z chłopakiem, ale na razie żyją sobie na spokojnie. Ma 22 lata, a on 25. I też poznała go tam, wyjechał z Polski z rodzicami jak był mały.
violetwoman lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miały być mielone ale wyszły zdrowsze pulpetyAndii wrote:Kaassiia super, że wyniki w porządku. Imprezka się szykuje no i bardzo dobrze, od czasu do czasu trzeba zaszaleć

alex pochwal sie jaki to samochód?
MissKathy92 co dobrego gotowałaś?
no i ziemniaczki z mizerią 
Niestety dziś taki nie piątkowy obiad wyszedł
violetwoman, Andii lubią tę wiadomość
-
Witaj Violet
powodzenia w staraniach.
Wszystkim, które czekają na upragniony cud to, żeby już długo czekać nie musiały.
My ciężarne trzymamy zj Was kciuki. Wiemy jakie to trudne, same żeśmy przez to przechodziły i na pewno trzeba mieć dużo cierpliwości i kroczkami małymi do przodu
Kochane a ja złapałam katar, nie wiem jak i kiedy. Taki upał, a ja przeziębiona. Popijam herbatkę z cytryną, a z nosa mi kapie jak z kranu
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Polak ma na imie Bogumił, ja mowię moj Boguś albo Adi bo na drugie ma Adrian i tak na Niego anglicy mowia bo latwiej:) wszystkiego Najlepszego dla siostry:)alex0806 wrote:Upatrzyliśmy sobie w salonie Fiata Tipo z 2018 roku. Bagażnik ma 2,5 razy większy niż nasz obecnie, 5 drzwiowy, rodzinny
Ale to za jakiś czas, dopiero jak dziecko się pojawi w naszym życiu. Na razie planować to sobie możemy...
U mnie wkrętu ciąg dalszy. Sutki bolą coraz mocniej...
Violet czasem i tak bywa, że się pozna kogoś na obczyźnie. A Polak, czy Anglik? Moja siostra mieszka w Londynie już 4 rok, studiuje, pracuje i też zaręczona z chłopakiem, ale na razie żyją sobie na spokojnie. Ma 22 lata, a on 25. I też poznała go tam, wyjechał z Polski z rodzicami jak był mały.🤰🏻♥️👰 -
Dziekuje slicznie, wszystkie dziekujemyMari92 wrote:Witaj Violet
powodzenia w staraniach.
Wszystkim, które czekają na upragniony cud to, żeby już długo czekać nie musiały.
My ciężarne trzymamy zj Was kciuki. Wiemy jakie to trudne, same żeśmy przez to przechodziły i na pewno trzeba mieć dużo cierpliwości i kroczkami małymi do przodu
Kochane a ja złapałam katar, nie wiem jak i kiedy. Taki upał, a ja przeziębiona. Popijam herbatkę z cytryną, a z nosa mi kapie jak z kranu
🤰🏻♥️👰 -
MissKathy92 wrote:Miały być mielone ale wyszły zdrowsze pulpety
no i ziemniaczki z mizerią 
Niestety dziś taki nie piątkowy obiad wyszedł
Oj tam, za to na pewno pyszny
U mnie też ziemniaki i mizeria tylko ja miałam do tego filet rybny
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Cześć dziewczyny. W końcu moge coś napisać

Dzisiaj u nas dzień mlekiem płynący
odciągnąć małego od siebie nie mogę... 
My dzisiaj też trochę mięsny obiadek mieliśmy ale na Śląsku dzisiaj święto więc post nie obowiązuje
Mąż dzisiaj urodzinki ma. Niestety nie mialam możliwości niczego przygotować bo ciągle przy małym... Jutro to odbijemy na szczęście
Niecny plan sie uda
już mam ugadane co i jak i wszystko idzie po mojej myśli 
Violet-witam Cie serdecznie
bardzo milo że dołączyłaś do naszego grona 
Co do narzeczonego - malo spotykane imię ma
i chyba faktycznie łatwiej tam nazywać go Adim
a z ciekawości Ty jak masz na imię?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Już po wizycie.
A więc! W załączniku moje dzieciątko oczywiście
CRL - 67,8 mm
wszystkie parametry prawidłowe, narządy również.
60 do 40 na dziewczynkę ale tego 'pewniej' dowiem się za miesiąc na wizycie.
alex0806, Mari92, terka, MissKathy92, Doooooorka16, Magdaa21, isiaaaa92, violetwoman, Andii, kryha lubią tę wiadomość

-
Terka, super że plan się uda
Mąż wie o imprezce, czy niespodzianka? I co dobrego szykujesz na ten wieczór? 
Puchatkowa, cudowny maluch
aż mi się łezki w oczach kręcą. Dopiero wysikałaś II kreski, a tu już dzieć w pełnej okazałości
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa - ale super wieści!
lubie o takich czytać i oglądać takie zdjęcia

Alex- no właśnie niespodzianka! To jest najlepsze z tego wszystkiego
Oficjalna wersja to że przyjeżdża nasz kolega i przyszły tata chrzestny Andrzejka
ze tak w odwiedziny bla bla 
A ze dodatkowo udało mi się ściągnąć jeszcze 3 osoby (w tym jedna z Poznania-przyszła mamę chrzestną
) to nie musi wiedzieć 
Dziewczyna mocno trzyma sie zeby nie mówić o jutrze!
piszą ze sobą i mąż do niej "mam nadzieje do zobaczenia niedługo". Ona na to ze tez ma taka nadzieje

Żeby on wiedział
będą jutro oczy oj będą 
Co do przebiegu samej imprezy to raczej na spokojnie będzie bo dzika impreza z miesięczniakiem odpada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:54
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka to kciuki za organizację!
Chciałabym żeby ktoś dla mnie kiedyś taką niespodziankę zrobił, jeszcze tego nie doświadczyłam
Ale z drugiej strony jestem maniakiem kontroli, więc nie wiem czy byłoby to dla mnie wskazane 
Ja mam chcicę, więc zaraz lecę męża wykorzystać
Ostatnio było wymuszone przez ból karku to dzisiaj już możemy podziałać dla przyjemności
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kochana nie przejmuj się <tuli> wszystko będzie dobrze..musi. ja też tak mam że wszędzie gdzie tylko się ruszę widzę kobiety z wózkami..i do tego w pracy jakaś plaga ciąż..wszystkie koleżanki z którymi trzymałam w ciąży...też liczyłam że po ślubie który był na wiosnę..zajdę szybko w ciążę i pójdę na zwolnienie cieszyć się tym wspaniałym stanem..ale niestety mam właśnie 5cykl starań..może w końcu uśmiechnie się do Ciebie i do mnie szczęścieMissKathy92 wrote:Kurczę dziewczyny ale mam dziś przygnębiający dzień
wyszłam na zakupy, oczywiście wszędzie pełno kobiet w ciąży lub z wózkami... wiem że podświadomie zwracam na to szczególną uwagę no ale nic nie mogę na to poradzić że tak jest
ciągle się pytam: czemu one mogły zajść w ciąże a ja nie
I tak siedzę i się doluję... u mnie dziś 15dc a tempka nadal w dole
przez pół roku jak mierze to nie miałam takiej sytuacji żeby nie było skoku więc jeśli nie będzie jutro to siódmy (miał być szczesliwy) cykl uznam za bezowulacyjny
no niestety tak bywa...
kupiłam sobie nowy numer M jak mama i tak przeglądnelam i zatrzymalam się przy artykule o poronieniu
po prostu serce mi pękło jak go przeczytałam
siedzę i rycze jak głupia
idę robić obiad żeby nie myśleć...
Udanego dnia dla Was
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Isia -
Pamiętaj dwie osoby które są sobie pisane odnajdą się nawet na końcu światavioletwoman wrote:Poznalam tutaj w uk, sie smialam ze az musialam z wlasnego kraju wyjechac by go poznac
razem jestesmy ponad dwa lata i na prawde mam wielkie szczescie dzielic swoje Zycie z Nim:) oswiadczyny byly stosunkowo niedawno, bo w czerwcu ale najszczerzej odpowiedziane "tak" 
czyli jesteście dla siebie przeznaczeni jak znaleźliście się aż za granicami Polski
oby wam udało się szybko z dzidzia
zobaczysz jak owu wciąga..te mierzenie temperatury codziennie rano..czytanie rad dziewczyn które są MEGA POMOCNE
ogólnie obserwacja swojego ciała jest fajna i ciekawa
Isia -
Dziekiisiaaaa92 wrote:Pamiętaj dwie osoby które są sobie pisane odnajdą się nawet na końcu świata
czyli jesteście dla siebie przeznaczeni jak znaleźliście się aż za granicami Polski
oby wam udało się szybko z dzidzia
zobaczysz jak owu wciąga..te mierzenie temperatury codziennie rano..czytanie rad dziewczyn które są MEGA POMOCNE
ogólnie obserwacja swojego ciała jest fajna i ciekawa 
to prawda, ja juz sie wkrecilam:) dobrej nocki Dziewczyny :*
🤰🏻♥️👰
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH