Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, postanowilam sie dolaczyc, ten sam rocznik 92:)dopiero zaczynam porzadne starania, jak narazie dwa cykle za mna niestety nie udalo sie, dopiero od czterech tygodni przyjmuje witaminy ktore sa niezbedne i takie ktore bardzo usprawniaja owulacje
moze to pomoze
, dwa lata temu rzucilam palenie, ale teraz podpalam e papierosa i tez postanowilam rzucic bo jak poczytalam o wplywie nikotyny na jajeczkowanie az mi sie slabo zrobilo. Trzymam kciuki za Nas wszystkie 
A wracajac do tych witamin to zdecydowalam sie je brac razem z partnerem po przeczytaniu opinii par ktore "nagle" po ich braniu zachodzily w ciaze
isiaaaa92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
🤰🏻♥️👰 -
alex nie wiem czy czytałaś to co wcześniej napisałam ale ja widzę wyższe temperatury niż w pierwszej fazie więc uważam, że cykl do końca bezowulacyjny być nie mógł ale jakiś czynnik nie pozwolił utrzymac drugiej fazy na wyższym poziomie, może coś z hormonami a może po prostu źle byla mierzona temperatura w każdym bądź razie o cyklu bezowulacyjnym ja bym tu raczej nie mówiła, bo wykres byłby cały czas nisko a u Cibie tak nie jest. Może miałaś normalnie owulacje tylko przez sen masz zaburzoną temperaturę w każdym bądź razie Twój cykl nie wygląda na ten w którym nie doszło do owulacji.
violetwoman witaj
Miło, że dołączyłaś do nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 15:02
Starania o drugie dziecko -
Myślę że tak mogło być, że przez ten sen zaburzona. Bo jak spałam nad ranem do budzika to wysoka, a te kilka dni przez bóle jak wstawałam to niska. Dzisiaj obudziłam się przed 3 a później przed 6 i spadek. Także chyba trzeba poczekać na dalszy rozwój sytuacji. Nie wiem teraz czy brać dupka...
violetwoman lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No mam taka nadzieje, na prawde jak poczytalam te opinie to az sie troche zdziwilam ale wlasnie czasami trzeba tak zaczac, w sensie od podstaw :witaminy, dobra dieta i musze sie pozbyc tego e papierosa :Dco prawda i tak pale olejki z najnizsza dawka nilotyny ale jednak wiec musze przestac.
A jak u Was? Palicie czy nie?
🤰🏻♥️👰 -
Dziewczyny pytania o dziecko zawsze będą.. nawet jak już pierwsze będzie, to potem pytanie kiedy drugie . A jak drugie będzie tej samej płci co pierwsze to kiedy będzie ta druga płeć... I tak w kółko...powiem tak, w moim otoczeniu bliskiej rodziny, nikt nigdy nie pytał się mnie kiedy dziecko... Wiedzieli że najpierw studia, potem praca.. zresztą jak już pisałam poprzedni partner był do d*py.. gdy zaczęłam być z moim K to też nie było tych pytań bo większość osób myślała i w sumie część wciąż myśli że znamy się krótko, a my już z 6lat się znudzi, tylko nie po drodze bylo n do bycia razem
ale za to zaczną denerwować mnie zaraz pytania 'kiedy ślub?' skoro już mamy dziecko. Ale na to też już mam odpowiedz 
Violet, witaj
a byłaś może u lekarza? Robiłaś jakieś badania?
-
Violet witaj. Opowiedz nam coś o sobie
dobrze powitać nową staraczkę bo mało nas już tu zostało na wątku.
Ja pojechałam teraz z mężem na przegląd samochodu bo przyszedł mu SMS że za 2 dni się kończy. Gdyby nie to, zapomnielibysmy i jeździły bez ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To dobrze ze takie powiadomienie dostal

Ja z Narzeczonym jako para 2.5 roku, mieszkamy w Londynie tu sie poznalismy, generalnie jestem w uk juz ponad 5 lat, na codzien pracuje, w miedzy czasie widujemy znajomych, rodzine, i wlasnie od niedawna powaznie zaczelismy myslec o dziecku, poniewaz przez te dwa lata nie zalapalam, zrobilismy badania i niby wszystko ok, to moja pierwsza przygoda z ovufriend i bardzo lubie, nigdy wczesniej nie mierzylam temperatur i nie obserwowalam swojego cyklu. Zmienilam tez ostatnio prace w koncu wiec nie mam juz tyle stresu i szalonych godzin pracy wiec mam nadzieje ze to tez wplynie pozytywnie na poczecie
🤰🏻♥️👰 -
Mam tutaj polska klinike chodze prywatnie do Pani Małgorzaty Kolodziejczak jest wspaniala babka I tez jest tam ginekolog Paweł Knapp wiec obstawe mam dobra, teraz bede w pl na trzy tygodnie to zrobie wszystkie badania moj M tez idzie badac nasienie
jak wroce po urlopie bede badac hormony w danym dniu cyklu czyli musze poczekac do nowej miesiaczki I przyszlym tym odrazu tez bedzie monitoring. Chyba ze zalapie wczesniej
🤰🏻♥️👰 -
Witaj Violet rozgość się tylko aby nie za długo
ewentualnie jako ciążóweczka 
dziewczyny mam wyniki prolaktyny są oki mimo wczorajszego
( wyleciał mi z głowy ze mam badanie
) czyli bromek dobrze się sprawuje i oby pomógł na wyczekiwany brak @.
A ja kobitki jutro w ramach odstresowania mam wypad na imprezkę już mi bratowa zapewniła ze będzie zakrapiana nie ma zmiłuj
violetwoman, terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Violet, najważniejsze to porobienie badań i dobry lekarz:) wiem, że w Londynie możesz mieć to utrudnione, bo oni to w ogóle mają zamieszanie ze służbą zdrowia, ale w polskiej klinice może inaczej funkcjonują.
My już ogarnęliśmy przegląd i upatrzyliśmy sobie samochód, który kupimy jak się dzidzia urodzi kiedyśtam
Siedzimy dzisiaj w domu, bo trzeba trochę odpocząć po gościach i wyjściach. Ale jutro chyba wybierzemy się na basen
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witaj Violet

Tak jak wspomniała Alex dobrze że mamy kolejną staraczke bo powoli nas tu braknie ale mam nadzieję że już niedługo nie będzie tu żadnej
Ja zrobiłam obiad popijając piwko zimne
oooo jak dobrze
teraz siedzimy z mężem i oglądamy Housa
-
Super i odpoczywajcie, ja dopiero wracam z pracy ale na szczescie mam niedalekoalex0806 wrote:Violet, najważniejsze to porobienie badań i dobry lekarz:) wiem, że w Londynie możesz mieć to utrudnione, bo oni to w ogóle mają zamieszanie ze służbą zdrowia, ale w polskiej klinice może inaczej funkcjonują.
My już ogarnęliśmy przegląd i upatrzyliśmy sobie samochód, który kupimy jak się dzidzia urodzi kiedyśtam
Siedzimy dzisiaj w domu, bo trzeba trochę odpocząć po gościach i wyjściach. Ale jutro chyba wybierzemy się na basen
trzymam za Was kciuki calym sercem za Maluszka :*
🤰🏻♥️👰 -
Aaa piwka to i ja bym sie chetnie napilaMissKathy92 wrote:Witaj Violet

Tak jak wspomniała Alex dobrze że mamy kolejną staraczke bo powoli nas tu braknie ale mam nadzieję że już niedługo nie będzie tu żadnej
Ja zrobiłam obiad popijając piwko zimne
oooo jak dobrze
teraz siedzimy z mężem i oglądamy Housa 
smacznego
MissKathy92 lubi tę wiadomość
🤰🏻♥️👰
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH